Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aprópóc, távvezeték:
Ezt láttátok már? Tetszik, ahogy közös potenciálra hozzák a helikopátert a vellanydróttal... ![]()
A télire gondoltam
![]() (Nem semmi ez a helikopteres meló)
Köszönöm szépen ezt a kielégítö magyarázatot amit helyettem írtál meg Feri bátyó..
![]()
Osztom a véleményt mert aki volt katona az tudja, hogy a hídon való átkeléskor nincs lépéstartás illetve tilos.
![]() ![]()
Ezt én is ismerem (jómagam is lehúztam a másfél évemet).
Mindamellett kíváncsi lennék, hogy itt a fórumon hány katonaviselt emberrel fordult elő, hogy alakzatban ment át egy hídon. Mert én még élő emberrel nem találkoztam, aki legalább egyszer, akár csak szakaszban is közlekedett hídon! ![]()
Se hídon, se lépcsőn.
Alakzatban lehet közlekedni, csak a lépéstartás tilos. (Én is lehúztam a magam másfél évét, előtte is voltam egyenruhás, utána is...)
Én löteres voltam tehát így hidakat nem igazán kellett taposnom..
![]() ![]()
Hát igen, lőtereken viszonylag kevés számú hidat találni...
![]()
Na azért a vonatból láttam, mert itt Miskolcon ami van azt egy jóllakott ovodás átugorja..
![]() ![]()
No meg hol az az alakzat, amalyik akkor is menetel, amikor már leng a híd.
Sziasztok
Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok, most építek egy fényorgonát, és kellene hozzá színfólia. (ennyi volt az elektronika része) ![]() Előre is köszönöm.
Hali! Én is épp ilyen fóliát keresek! Amit linkeltél, az hány X hány cm-es?
Hát konkrétan nem tudom, ez PAR56 lámpához van, ami ha jól látom 178mm átmérőjű, ennél az én lámpám sokkal kisebb, így ez biztos elég lenne nekem.
A4-es borítékban, tértis ajánlottan nem kerülne egy ötszázasba se a postaköltség.
De a bolt kényelmes és inkább a futárcéget választja... ![]()
Szerintem nem igazán találsz embert itt aki hídon ment volna át hacsak nem turistaként. De azt is Velencében..
![]() ![]()
Köszönöm szépen! Ha 178mm átmérőjű, akkor az nagyon is jó lenne még nekem is!
![]() ![]()
Velencében, a közismerten rövid, lőtéri hidakon...
![]()
Kössz a jó tanácsot. Hála istennek a mai nap 2 jó dolog is történt velem eddig:
1. Nem írtam ma elektróból dolgozatot. 2. Meglett a számológépem. A számológépet leadták a portára a takarítónők, így szerencsém volt. Egy kő esett le a szívemről.
Nem, majd hazaviszik, hogy számoljanak otthon?!
![]()
Honnan tudod, hogy a te géped az? Bent volt a memóriájában a 144?
![]()
Egyetértek mert én a mai napig szivesebben járnék suliba dogát írni ....
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |