Fórum témák
» Több friss téma |
Valaki megcsinálta már a grantronics féle projectek valamelyikét??? karácsonyfa, csilag, szív
Jónagyot kívánok mindenkinet
![]() Hát az az igazság, hogy én építettem ilyen csillagot, csak épp nem azt a verziót, amire te gondoltál... Az ugyanis ATMEL-lel van megoldva, én pedig PIC-kel kísérleteztem. Nagyon sikeres volt a baráti körben, mindenki agyba-főbe dícsérte ![]() Program az nagyon-nagyon egyszerű, a NYÁK-rajz se halálosan bonyolult. Bár én a nyákot legyártattam, mert 2 oldalasra terveztem. Bár sztem egy oldalasra is bőven meg lehetne tervezni, csak ahhoz viszonylag sok idő kell ![]() Szóval téma beindult, kérdezz nyugodtan, ha érdekel még a dolog.
nekem van hozzá nyákrjaz is (egyoldalas)
![]()
Hali!
Megtekintettem az oldalt, és ott tényleg Dunfield vagy milyen fordítót ajánl, de szerintem más fordítókkal is el lehet végezni ezt a feladatot. A lényeg, hogy a felhasznált fordító a program utasításait ismerje!!! Ez a legfontosabb szempont! Ha ez megvan, akkor biztos sikerrel jársz.
Na halihó!
Hát az a nagy helyzet, hogy C ügyben nem állok a helyzet magaslatán, úgyhogy sajnálom, de nem tudok segíteni az ügy ezen részében. A C-t sose szerettem a szerkezete miatt, sose tanították hálistennek, nem is fogom tanulni egész életemben egy kis töredékét se, hacsak nem az életem múlik rajta. Egyszóval én ASSEMBLER párti vagyok ![]() Egyszerű, átlátható, kevés az utasítás, és minden úgy történik, ahogy szeretnénk. Én is inkább ezt a programnyelvet ajánlanám neked és az összes többi kedves látogatónak, mert egyszerűbb vele az élet, ha egyszer az ember felfogja a lényegét ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |