Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   134 / 441
(#) laszlokunstar válasza borvendeg hozzászólására (») Jan 31, 2011 1 /

Nem oly egyszerű a helyzet.
A nagyteljesítményű ledek 12V-nál nagyobb feszülktséget igényelnek. A 10W-os is kb 10-11-Voltról megy 1A áramfelvétel mellett. A hírdetésben levő 900 lm fényáramot nemigazán érik el. A nagyobb teljesítményűek 20W 18-20 V feletti feszültséget igényelnek 1A áramfelvétel mellett (1000-2000 lm). Használhatsz olyan áramgenerátort melyben feszültségnövelő kapcsolást alkalmaznak. Skory weblapján nézz szét.
20 W led
Vagy követed az előző hozzászólásomban javasolt megoldást, s akkor hasonlót nem pontosan ilyet fogsz tudni készíteni.
Egy 500 W-os reflektor házába belefér 12 sorban 15 cm hosszú ledcsík összesen 1,8m. pl ebből: 600 lm/m x 1,8m =1080 lm
(#) Sir-Nyeteg válasza laszlokunstar hozzászólására (») Jan 31, 2011 /

*** Én is így hajtom, áramgenerátor nélkül:
Egy lehetőség bemutatása.
(#) qvasz2 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jan 31, 2011 1 /

"veri a 40-es izzót" az elég komolytalan. Amúgy az 1600 lumen, olyan 150W-os izzó kéne legyen!
(#) dan92 hozzászólása Feb 1, 2011 /

Ha valaki tud ilyet vagy bele való diódát az írjon fontos lenne!
* szerk :Aso lézerhez HLM1845 dpss modul.
(#) idlob hozzászólása Feb 2, 2011 /

National semitől szeretnék spécibb alkatrészt beszerezni, de sajnos ahol elérhető lenne (DigiKey, Future), meglehetősen drága a szállítás.
Ilyen esetre ismertek valami alternatív megoldást?

Sini-nél mit jelent a "nem szállítható"? Minek van akkor benne a találatokban?! Az én bosszantásomra?
(#) Frankye válasza idlob hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Idézet:
„Sini-nél mit jelent a "nem szállítható"? Minek van akkor benne a találatokban?!”

Nyilván azt, hogy csak személyesen vehető át, szállítását nem vállalják.
(#) idlob válasza Frankye hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Nem látom okát, hogy miért ne vállalnák a szállítást, és további aggodalomra ad okot, hogy az ár mezőben is --- szerepel.
(#) zolika60 válasza idlob hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Én inkább arra gondolok, hogy nem tartják raktáron, de már volt olyan alkatrészük. Talán nem nagyon fogy. Ezért hívd fel őket, hátha beszerzik neked.
(#) melangoth hozzászólása Feb 5, 2011 /

Hello!
Arduino shieldekhez használatos tűsort keresek.

Ennek az lenne a lényege, hogy a foglalat alatti tű hosszabb, nem csak forrasztásra jó, hanem az így készített nyákokat egymásba lehet szúrni emeletesen.

Lehetőleg szögletes tűvel, 1x6 és 1x8.

Hestore-ban csak rövid tűset találtam a képek alapján, esetleg valaki tud ilyenről máshol?

Köszönöm.
(#) qvasz2 válasza melangoth hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Ilyenre gondolsz?
Bővebben: Link
Lomexben vannak:
cikkszám: 43-07-74 és 43-07-73
(#) melangoth válasza qvasz2 hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Köszönöm, de nem.

Azt hiszem nem fogalmaztam pontosan. Ilyenre gondolok:
Arduino Stackable Headers

Magyar forrás kellene, mert a külföldről való rendelés nem feltétlenül kifizetődő.
(#) qvasz2 válasza qvasz2 hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Van ilyen is:
(#) melangoth válasza qvasz2 hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Aha, köszi, ez már majdnem jó. Nemsokkal mellette találtam ezt:

Bár jobb lenne nem hengeres, hanem négyszöges, de ki fogom próbálni.
(#) sprofan válasza melangoth hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Esetleg? Bővebben: Link
(#) qvasz2 válasza sprofan hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Ez rövid, szerintem
(#) qvasz2 válasza melangoth hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Ez igazából wrappeléshez készült, de ha összeillik magával, akkor jó lehet.
(#) sprofan válasza qvasz2 hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Na igen, írta is hogy hestore-ban nem jók vannak, hát így jár aki nem olvas vissza
(#) melangoth válasza sprofan hozzászólására (») Feb 5, 2011 /

Sajnos így van, ez rövid, de alakra jó lenne, sokkal jobban tudom őket használni, mint a hengereseket. De a tűnek kb. olyan hosszúnak kéne lennie, mint a műanyagnak, és persze nem 2 hanem 2.54-es közzel
(#) gyulank válasza laszlokunstar hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Köszönöm!
Ha esetleg tud valaki olyan boltot is, ahova bemehetek érte, az legyen szíves írjon!
(#) szamóca hozzászólása Feb 8, 2011 /

Van egy Metabo akkus csavarbehajtóm, amiben kiment az akkupakk. Ilyen fura méretű darabokból áll, mint a képen az R6 és R14 között látható. Hol lehet ilyet beszerezni? Mert a Metabó az horribilis összeget kér érte (4db 12500Ft! :eek2: )

Akku.jpg

(#) zoz11 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Hello
Azoknak a celláknak a méret jelölése C, vagy SUB C, ilyesmi méretekbe meg lehet találni.

Üdv!
(#) Robesz6662 hozzászólása Feb 8, 2011 /

Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne h. már egy ideje keresek ujjlenyomat olvasó-t. Nekem nem kell a francos elektronika hozzá(algoritmus meg ilyenek...), én magam szeretnék próbálkozni ezzel.
A gond ott jön h. sehol nem találok csak sima normál ujjlenyomat olvasót. Olvastam h. ez kapacitív szenzorokkal működik és talán nem tudja h. lehet ilyet építeni?
Vagy nekem az is megfelel ha tudtok v.mi elfogadható árban(<=10000) ilyen olvasót.
Köszönöm előre is a válaszokat.>
(#) Balaa16 válasza Robesz6662 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Szia!
A HESTORE-ban Itt vannak ujjlenyomat olvasók. Kapcsolást nem tudok, de majd a nálam okosabbak biztosan tudnak!
Üdv: Balázs
(#) westhorses hozzászólása Feb 8, 2011 /

Üdv! Tudna nekem mondani valaki egy netes boltot mind pl: a hestore csak erősáramú cuccokkal, gondolok itt vezetékekre, sorkapcsokra, kismegszakítók, kábelsaruk...minden ami erősáram.
Válaszokat előre is köszönöm!
(#) zolika60 válasza westhorses hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Én nem, de a kugli:Bővebben: Link
(#) westhorses válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Kösz
(#) Robesz6662 válasza Balaa16 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Köszi az infót Ezt már én is néztem.
csak 2 gond van azzal:
1.: drága
2.:nem kell fejlesztőkörnyezet mert én akarok 0-ról indulni

de azért köszi
(#) janikukac hozzászólása Feb 8, 2011 /

Sziasztok ! Éngem az érdekel, hogy hol kapható olcsó alkatrész tároló, ami fiókos. Már 4x4-es is tökéletes.
(#) Ricsi89 válasza Robesz6662 hozzászólására (») Feb 8, 2011 1 /

Ismét egy olyan ember, aki semmiből akar valami házilag olcsón kivitelezhetetlen dolgot építeni. Azt csodálom ,hogy atomreaktort nem akart még építeni senki otthon. Pedig pár autóakkuból kinyert ólomból már meg lehetne építeni a reaktort és már csak a hasadó anyag kellene bele, amit meg minden sarki boltban kapható. Szerinted miért annyi az ára annak a leolvasónak? Ha 150k a fejlesztőeszköz, akkor biztos nem 10k-ba kerül a leolvasó hozzá. Ez nem egy olyan egyszerű szerkezet, hogy fogsz pár alkatrész és kapcsolási rajz alapján összeforrasztod és már működik is. A legolcsóbb, legegyszerűbb leolvasó is 30 ezer környékén van! Másrészt meg a gugli a barátod! Első találat, amit kiadott.
(#) Robesz6662 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Köszi de ezt is megtaláltam ha már itt tartunk akkor már USB-s ujjlenyomat olvasó egy uc-vel megspékelve cirka 10000-15000-ből kijön. Nem házilag barkácsolom Önálló Laboratóriumi foglalkozáson belül akarom összerakni szóval technikai háttér megvan. Megcsinálhatnám USB-s leolvasóval is de nem akarok olyan hamar végezni vele nincs semmi kihívás benne. De érdemleges válaszokat szívesen fogadok
Következő: »»   134 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem