Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   120 / 147
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Az is lehet. Mondjuk akkor plane nem duplaznanak a nyilasszog szelesitesere, hanem megvennek a 203FA-t
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Igazad lehet, viszont a zaj miatt kellett ezt a primitív agc-t alkalmazni. Nem is tudom miért kellett levédeniük. Szerintem sokkal egyszerűbben is megoldható lenne.
Bár így programból állítható az érzékenység, amit egyébként mindenki max-ra állít.
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Nálad mi a helyzet. Ha jól értem sikerült a teszt, meg van valami videó is

Valoban sok ertelme sincs. Hardverbol kell megcsinalni a szurtest es nyilvan mindig a leheto legnagyobb erzekenysegre van szukseg. En mar azt sem ertem, hogy minek mernek homersekletet, egy normalis aramkor visszacsatolasai kompenzaljak az ebbol eredo offszeteket.
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Sajnos sikeres tesztről még nincs, a próbálkozások meg szerintem senkit sem érdekelnek. Ha minden jól megy, jövő héten küldöm a cuccot hbfj-nek. Ő szokott videót is csinálni. Ha sikerül megosztom veletek.
Ja, de egyébként sikerült F3 és SCS103 JTG. 1 fejjel is.

A próbálkozások is érdekesek lehetnek, mert abbó is lehet tanúlni, lásd a példámat.

Az mit jelent, hogy sikerült 1 fejjel?
Lámpára is?
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Meg tukorre is?

Ezen max annyit látsz hogy megmérnek egy autót. Csak azt tanulhatod hogy, ne menj gyorsan.
Viccet félretéve tényleg nincs értelme mutogatni. Majd ha lesz sikeres.

Írtam egy olyan sw- ami egész jól kivédi a trükközéseket, de majd kiderül. Természetesen 1 fej nem védi le az egész autót, trükközve meg lehet mérni. De ha a rendszám környékére mérnek, akkor működik. Már 3led is elég.

Továbbra is több impulzus zavarja a mérőimpulzust?
Hogy véded ki a trükközést?

Ha elmondanám meg kéne hogy öljelek.

Nem is... Két egy mást követő impulzust adok, de mindig variált időzítéssel. Minden fej 2mp-ig pótolni tudja a bejövő impulzusok kiesését, de úgy hogy közben már 1 vett impulzusra is újra tud szinkronozni. Nem egyszerű még elmagyarázni sem, olyan bonyolult lett a program hogy már én sem értem.

Pedig ez igy eleg ertheto

Világos, de van értelme?
Ha a vevő(k) nem fedi le az egész kocsit akkor megmérhetnek pl scs103-nál amikor átfutsz egy lézersugáron.

Ha meg lefedi, akkor hogy trükköznek?

Ha átfutsz a mérősugáron arra tökéletes, hiszen akkor is ad ha már nem tud venni. Kapsz egy kis plusz időt akkor, mikor úgy próbálnak mérni hogy mozgatják a sugarat. A legtöbb blokkoló ilyenkor elveszíti a szinkront, és mérhető lesz egy pillanatra. Az én verzióm azonnal újra felszinkronoz, illetve a kieső időben is folyamatosan blokkol.
Már többször mondtam egyébként, hogy az én célom nem a jtg blokkolás, hanem időnyerés a lassításra. Illetve ha rövid távon mérnek, ez a verzió akkor is megfelelő.

Mondjuk a gyari blokkolok azert nem blokkolnak, ha nincsen szinkron, mert akkor van olyan mero ami kijelzi, hogy zavarva van. Nalunk ez nem problema.

A mérősugárnál az lesz a gond, hogy még föl sem tud szinkronozni, mire megmért, amennyiben nem fedi le a fej teljesen a kocsit
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Az én verziómra a mérő invalidot ír ki mintha nem találna céltárgyat. Ez csak nem büntetendő.

Gondolkodtam egy mobil blokkoló verzión, elsősorban külföldi utak miatt céges kocsinál. Hasonlóan lenne elhelyezve mint a detektor. Gyorsan el lehetne távolítani

Ha a rendszám környékére teszed, azért nagy valószínűséggel érzékelni fog. Illetve a blokkoló előbb fog felszinkronozni mint ahogy mérési eredmény lesz.

Hat ja, mo-n levo merok max ennyit fognak kiirni, ezert mondom hogy itt nem szempont.

Ebben nem vagyok biztos
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Az eletben kiderul. Ha jon csekk, akkor neked volt igazad

Nekem van már egy szélvédőn belüli verzióm, de még nem teszteltük hogy blokkol-e. Érzékelni meg sajnos csak távolabbról, amikor a mérősugár felér a szélvédőig.

TFDU-val 100m-ről már tuti.
Külföldön ez már OK

De miért nem, az első mérési eredmény 0,6 sec. Ez alatt a blokkoló kb 1000x felszinkronoz.
(#) denon888 válasza treshold hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Merre mész tesztelni?
(#) treshold válasza denon888 hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

Még nem tudom, majd hétfőn deról ki, illetve az is, hogy összejön-e

Ha esetleg megoldható csatlakoznék.
(#) treshold válasza denon888 hozzászólására (») Feb 6, 2011 /

OK, de valószíná hogy hétköznap. Neked OK?

Hétvége. Sajnos hét közbe meló van.
Következő: »»   120 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem