Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nos mint írtam, el is tűnt. (bevallom ez én voltam) De a többit nem én tüntetem el!
Mondom én, hogy van egy plusz törlés gomb a te felületeden.
Honnan tudnád, hogyan törlöd, hisz alszol!!!
Idézet: „Egyébként szerintem sokkal jobb a benzines fűnyíró, mert bizony a végén a 20 éves elektromos hálózati kábele már érdekesen nézett ki. Sokat kellett figyelni a vezetésére, így is néha átmentünk rajta, hiába minden igyekezet.” Tökéletesn így van ahogy mondod Matyikém, a benzinesnél nem kell kerülgetni a drótot!
Igen csak a kutya aknákat. De az nem olyan veszélyes.
Én otthon egy régi NDK-s kétütemű géppel nyírok, tavaly nyáron kapott egy motorgenerált, azóta egész jól müködik
Idézet: De az elektromos nem köpi be a gyertyát, nem fogy ki a benzin és nem is olyan zajos. Nem kell az egész falunak tudni, hogy épp füvet nyírok. Az én kedvencem a negyven éves aluházas IMI fűnyíró. „a benzinesnél nem kell kerülgetni a drótot!”
Az enyém működésével sincs probléma ilyet használok ez bírja a strapát. Csak azok a fránya kutya aknák ne lennének.
Ezt a fajtát nem szeretem, nyakig spenótos leszek tőle.
Hát igen. Néha elég undorító tud lenni.
Vagy ha akna következik, akkor szeplős!
Szánjatok 2 percet egy soproni barátomra. Biztos hogy közületek alig ismeri valaki, ha egyáltalán. Morán-Vilota Ivánról van szó.
Ő még időben jelentkezett a világ második legjobb állására, készített kisvideót, amit a szavazások alapján ítélnek oda. Ez egy világkörüli utazás, egy halom pénzért. Mi már lekéstük a határidőt, így megkérnék minden hobbielektronika barátomat, hogy aki ráér egy kicsit, tegye félre két percre az irigységet (mert én is az vagyok), és 3 mező kitöltésével szavazzon Ivánra. Engem semmi érdek nem fűz Ivánhoz, nem kért meg rá, hogy szavazótábort toborozzak, csak barátként gondoltam megkérem az én barátaimat, Benneteket. Még ha nem is az övé a legjobb videó, és önerőből nem is kerülne be a döntőbe, de megérdemelné szerencsétlen srác. Mutassuk meg, hogy mi itt a Hobbielektronikán vagyunk annyian, hogy ha mindenki 2 percet rászán Ivánra, akkor összehozunk neki még 200 szavazatot, és bejuttatjuk a döntőbe. Kíváncsi vagyok, mennyire megy ez az összefogás... Jutalékot senki nem kap, maximum egy köszönetet. Bár elvileg a szavazók között is kisorsolnak egy utazást. Hajrá! http://alegjobballas.hu/ Iván (aki szavazott, írjon ide a témába egy Iván nevű hozzászólást (a kereshetőség végett), hogy Iván majd meghívhassa egy sörre, ha tényleg ő nyeri.)
Többek közt ezért használok arc védőt. [Vagy ha akna következik, akkor szeplős! quote]
Miért nem megy nekem ez az idézet beillesztés?
Iván.
Nem tudtam kinek a nevére nyomjam a válasz gombot, de talán nem is fontos.
Köszönöm Iván nevében mindenkinek. Igaz, hogy nem bonyolult és tényleg pár kattintás? Juttassuk be, még egy pár száz szavazat! Én hiszek benne, hogy sikerülni fog!
Iván.
Egy adott témában egy adott felhasználó hozzászólásainak keresése létezik?
Én megtettem, amit lehetett Iván ügyében, de többeknek is bele kell húzni, mert nem áll jól a szénája.
+1
(van még három e-mail címem, arról is?)
Minden ilyen szavazós helyen már IP-t figyelnek és mailcímet egyben. Így a csalás kizárt. Máshol (más gépről) ugyanazon mail címmel nem tudsz újra szavazni, továbbá a te gépedről sem tudsz más mailcímmel. Ha ez nem lenne kivédve, lehetne írni szavazó netes programrobotokat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |