Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   16 / 49
(#) mislen74 válasza vasnavigator hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Szia.Van nekem is 2db tanítható távirányítóm az egyik tipusa:AG-2001,a másiké URC 22D-6A.De sajnos bárhogyan is bróbálom tanítani sehogysem tudja irányítani a DVD-m.De van egy LG tv-m amit 2 éve vásároltam ahhoz pedig jó.Nem beszélve a videóról és a hifi toronyrol ami szintén LG és kezelni tudja.Gondoltam hogy talán a DVD-mel van baj ezért kértem kölcsön az egyik ismerösömtöl hozzávaló gyári távirányítót mivel neki is ilyen tipusú DVD-je van érdekes módon avval müködik.De próbálkoztam más tipúsú tanítható távirányítóval is de semmi.Szóval én már elvesztettem a fonalat.Ezért nem akarok olyan fölösleges költségekbe verni magam hogy felvásároljak 2-3 távírányítót mert mivan ha egyik sem lesz jó hozzá?Probáltam már kódót is szerezni de eddig még sikertelenül.De azért köszi a segítséget.Vagy ha tudsz más megoldást vevő vagyok rá.
(#) vasnavigator válasza mislen74 hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Szia mislen74,

Találtam 1-2 LG DVD kódot...

0618,,0768, 0774, 0817, 0896, 1933, 2010, 2029.(Jiangsu Huitong Group Co.Ltd. )

Goldstar (állítólag ebből lett Lucky Goldstar "LG")
633 az URC-22C-15-ös táv kódja

Ugyan ez a kód tartozik az RM-601-es távirányítónál a Goldstarhoz(LG)

Amik vannak Neked távok, nem tudják a tanulást a beérkező infra jelből? (Learning) Mint mondottam volt, Én a UPC Boxot így tudtam megjegyeztetni vele, minden gomb funkciót egyenként megetettem vele.

A Lidl-s táv LG kódja (URC-801, 3 számjegyes) 017, 024, 031, 095, 126, 169, és 186.
Goldstar: 017, 186.

Négy jegyű kóddal goldstar: 0375, 0907, 0972.
Négy jegyű kóddal LG: 1800, 1978, 1797, 1117, 0375, 0907, 0972.

Felrakom a 4 számjegyes Silvercrest kódokat, azt hiszem, ez még nincs fent, hátha valakinek jól jön!

Próba szerencse!

Üdv.
Vasnavigator
(#) carnix hozzászólása Feb 11, 2011 /

Sziasztok! Valaki nem tudnekem delton kodot küldeni? Universal URC22B távírányítom van. Előre is köszönöm.
(#) mislen74 válasza vasnavigator hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Szia.Kérdezni akarom hogy mit és hogy érted azt hogy megeteted a távirányítót?Egyébként köszi a kódókat megbróbálom a három számjegyeseket beütni és hátha jó lesz valamelyik.Majd tájékoztatlak az eredményről.
(#) moele válasza carnix hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Szia !
Az URC22B nem tudja a Delton TV-t !
Esetleg próbáld meg automata kereséssel, hátha talál valamit.
Üdv.: moele
(#) vasnavigator válasza mislen74 hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Szia,

Ennél a távnál, amiről Én beszélek, lehet tanítani, a meglévő eredeti táv jelére!

Szembe fordítom vele, megadom neki, hogy melyik gomb legyen amit programozni kívánok, majd az eredetit működtetem, és azt megjegyzi.

Minden eszközre lehet a színes gombokat is, hangerőt, program fel/le, txt, menü stb. rögzíteni.

Várom az eredményt!

Üdv.
Vasnavigator
(#) carnix válasza moele hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Szia!! Az atomata keresésel nem jártam sikerel De azért köszi
(#) dolgos hozzászólása Feb 20, 2011 /

Sziasztok.URC22B-távirányitohoz keresnék UNIVERSUM-tv kódot.
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Szia !
Universum kódok - URC22B - táv.hoz.
094, 160, 221
(#) v_viky hozzászólása Feb 21, 2011 /

Sziasztok!

Kaptam ajándékba egy JVC av-28bd5ees típusú tv-t, amihez elhagyták a távirányítót. Van hozzá egy Thomson roc 3205 típusú univerzális távirányítóm, amit hozzá is tudtam programozni. A tv csatornái azonban nincsenek beállítva, ezért ezt a problémát az univerzális távirányítóval szeretném megoldani. A problémám az lenne, hogy előjön shift menu gomb megnyomásával a menü, ahol kijön 4 kis felirat, amik közül lehet választani, kép, hang, jellemzők stb. Az ok gombot ami egyébként a mute gomb is egyben nem tudom használni, ha shiftet nyomok(a leírás alapján shiftet kell nyomni, hogy a kék írásokat lehessen használni gombként, ilyen a menu, ok gomb is, amik shift nélkül más funkciót töltenének be.) Szóval az oké gombot nem tudom használni, mert minden esetben lenémítja teljesen a tv-t. Van erre bármilyen ötletetek, hogy ezt hogyan is tudnám orvosolni? másképp nem tudok csatornát beállítani

Köszönöm
(#) moele válasza v_viky hozzászólására (») Feb 21, 2011 /

Szia !
Sajnos nem is tudod beállítani ezzel a távval.
Ajánlatom :Bővebben: Link
(#) dolgos válasza moele hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Köszi a választ,de sajnos nem-működik.
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Szia !
Próbáld meg automata kódkereséssel, ha úgy sem találja meg akkor a készüléket nem vezérli az URC22B-táv. Az Universum TV mikori gyártású ? LCD - Plazma ? A pár éves hagyományos képcsöves TV-hez a kódok jók most próbáltam ki. Valami más infó is kellene a TV-ről, ha lehet ?
(#) dolgos hozzászólása Feb 24, 2011 /

A tv kb:15-éves,az eredeti távirányítója:RC511 üdv
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 24, 2011 /

Szia ! Ezt a készüléket nem vezérli az URC22B.
Ez kell hozzá.:Bővebben: Link

(#) dolgos válasza moele hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

Köszi a választ,esetleg ITT-tv kódot tudnál adni,mert minden funkciót visz-rajta,de nem-kapcsolja ki a tévét. üdv.
(#) májló hozzászólása Feb 25, 2011 /

sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban :van egy FUNAI TV 2000A MK 5 típ. tv ennek kéne a kódja URC22B távirányítóhoz. köszi
(#) moele válasza májló hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

Szia !
Funai kód URC22B -hez.
016, 160, valamelyikkel kellene működnie, ha esetleg nem akkor aut. kereséssel talán talál valamit.
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

Szia !
Az ITT kódjai URC22B-hez:
005,032,033, 040, 041, 045, 049, 069, 070, 071, 072, 074, 076, 162, 168, 176, 177.
(#) dolgos hozzászólása Feb 25, 2011 /

Köszi a gyors választ! Nagyon sok kódra van reagálás a tévénél,minden funkció működik,de egyik kóddal-se tudom kikapcsolni.Valamit rosszul csinálok?? üdv
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

Szia !
Tedd automata keresésre a távot, ( tv+set után a kikapcsoló gombot egymás után nyomkodni, még a TV ki nem kapcsol) Mentsd el úgy, hogy a távon a 'tv' gombot benyomod.
(#) dolgos hozzászólása Feb 27, 2011 1 /

Sajnos így-se jó,biztos a távirányító gyengécske,azért köszi a választ! Esetleg tudsz tanácsot adni,tévé hiba ügyben??Üdv.
(#) moele válasza dolgos hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Szia !
TV-s kérdéseket másik topicban pl.mi lehet a TV baja) tedd fel.
(#) májló válasza moele hozzászólására (») Feb 28, 2011 / 1

Köszi szépen a segítséget! Működik
(#) Pánikhelyzet hozzászólása Márc 3, 2011 /

Nekem egy URC22C-15-ös távirányítóm van, ami előreprogramozott lévén - néhány funkciójával pl.: csatorna gombok, hangerő, némítás - működött is magától, amíg a telhetetlenségem végett gondolom ki nem töröltem ezt a programozást, hátha a többit is be tudom állítani
Na, most már semmit nem csinál.
A TV az LG, és a leíráshoz van is 2 db. LG kód; 0711, és 0731, de nem csinál semmit.
Először megnyomom egyszerre a SET, és a TV1 gombokat, ekkor folyamatosan világít a led egy darabig, majd beütöm a négyjegyű kódot, de utána bármit nyomok, semmi nem történik, és semmitől sem kapcsol ki.
Tudnátok segíteni, hogy kell visszaállítani, vagy újra beprogramozni?!
Köszi
(#) moele válasza Pánikhelyzet hozzászólására (») Márc 3, 2011 / 1

Szia !
LG-kódjai.: 0004, 0010, 0013, 0020, 0023, 0085, 0089, 0094, 0130, 0132, 0150, 0151, 0170, 0210, 0711, 0731.
Üdv.. moele
(#) bélabácsika hozzászólása Márc 3, 2011 /

Sziasztok! Vettem egy hq rc univers 40-et. Az istennek nem tudom beállítani. Panasonic TX-28CK1P-hez használnám de az összes kódot végigpróbáltam mégse működik. Az automata keresésnél addig jutottam el, hogy keresés közben kikapcsolja a készüléket. Nem értem a leírást értelmezni, ahogy leírja úgy nem működik!
(#) moele válasza bélabácsika hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Szia !
Itt van a komplett magyar leírása ! Esetleg, ha elakadnál szólj és megoldjuk !Bővebben: Link
(#) bélabácsika válasza moele hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Most próbáltam újra, és megint nem sikerült! Automatán próbálom, de amikor lekapcsolja a készüléket akkor hiába nyomom a set gombot, nem működik semmi!
(#) moele válasza bélabácsika hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Szia !
Amikor lekapcsolja a készüléket abban a pillanatban kell megnyomni a SET (van olyan is, hogy a TV feliratú meg olyan is , hogy a POWER) gombot, mert a táv tovább lép a kódban. Először, ha megtalálta a kódot próbáld a POWER-t megnyomni, van amelyik úgy menti el. Próbáld meg úgy elmenteni, hogy a TV feliratú gombot megnyomod. Itt van egy link és a képek alapján beállíthatod ( Searching for the correct code )
Egyedileg egyszerűbb bevinni a kódot.
Panasonic kódok .:
001, 003, 019, 037, 040, 106, 110, 111, 112, 114, 190, 212, 241.
Üdv.: moeleBővebben: Link
Következő: »»   16 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem