Fórum témák
» Több friss téma |
Szia.Van nekem is 2db tanítható távirányítóm az egyik tipusa:AG-2001,a másiké URC 22D-6A.De sajnos bárhogyan is bróbálom tanítani sehogysem tudja irányítani a DVD-m.De van egy LG tv-m amit 2 éve vásároltam ahhoz pedig jó.Nem beszélve a videóról és a hifi toronyrol ami szintén LG és kezelni tudja.Gondoltam hogy talán a DVD-mel van baj ezért kértem kölcsön az egyik ismerösömtöl hozzávaló gyári távirányítót mivel neki is ilyen tipusú DVD-je van érdekes módon avval müködik.De próbálkoztam más tipúsú tanítható távirányítóval is de semmi.Szóval én már elvesztettem a fonalat.Ezért nem akarok olyan fölösleges költségekbe verni magam hogy felvásároljak 2-3 távírányítót mert mivan ha egyik sem lesz jó hozzá?Probáltam már kódót is szerezni de eddig még sikertelenül.De azért köszi a segítséget.Vagy ha tudsz más megoldást vevő vagyok rá.
Szia mislen74,
Találtam 1-2 LG DVD kódot... 0618,,0768, 0774, 0817, 0896, 1933, 2010, 2029.(Jiangsu Huitong Group Co.Ltd. ) Goldstar (állítólag ebből lett Lucky Goldstar "LG") 633 az URC-22C-15-ös táv kódja Ugyan ez a kód tartozik az RM-601-es távirányítónál a Goldstarhoz(LG) Amik vannak Neked távok, nem tudják a tanulást a beérkező infra jelből? (Learning) Mint mondottam volt, Én a UPC Boxot így tudtam megjegyeztetni vele, minden gomb funkciót egyenként megetettem vele. A Lidl-s táv LG kódja (URC-801, 3 számjegyes) 017, 024, 031, 095, 126, 169, és 186. Goldstar: 017, 186. Négy jegyű kóddal goldstar: 0375, 0907, 0972. Négy jegyű kóddal LG: 1800, 1978, 1797, 1117, 0375, 0907, 0972. Felrakom a 4 számjegyes Silvercrest kódokat, azt hiszem, ez még nincs fent, hátha valakinek jól jön! Próba szerencse! Üdv. Vasnavigator
Sziasztok! Valaki nem tudnekem delton kodot küldeni? Universal URC22B távírányítom van. Előre is köszönöm.
Szia.Kérdezni akarom hogy mit és hogy érted azt hogy megeteted a távirányítót?Egyébként köszi a kódókat megbróbálom a három számjegyeseket beütni és hátha jó lesz valamelyik.Majd tájékoztatlak az eredményről.
Szia !
Az URC22B nem tudja a Delton TV-t ! Esetleg próbáld meg automata kereséssel, hátha talál valamit. Üdv.: moele
Szia,
Ennél a távnál, amiről Én beszélek, lehet tanítani, a meglévő eredeti táv jelére! Szembe fordítom vele, megadom neki, hogy melyik gomb legyen amit programozni kívánok, majd az eredetit működtetem, és azt megjegyzi. Minden eszközre lehet a színes gombokat is, hangerőt, program fel/le, txt, menü stb. rögzíteni. Várom az eredményt! Üdv. Vasnavigator
Szia!! Az atomata keresésel nem jártam sikerel De azért köszi
Szia !
Universum kódok - URC22B - táv.hoz. 094, 160, 221 Üdv.: moele
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy JVC av-28bd5ees típusú tv-t, amihez elhagyták a távirányítót. Van hozzá egy Thomson roc 3205 típusú univerzális távirányítóm, amit hozzá is tudtam programozni. A tv csatornái azonban nincsenek beállítva, ezért ezt a problémát az univerzális távirányítóval szeretném megoldani. A problémám az lenne, hogy előjön shift menu gomb megnyomásával a menü, ahol kijön 4 kis felirat, amik közül lehet választani, kép, hang, jellemzők stb. Az ok gombot ami egyébként a mute gomb is egyben nem tudom használni, ha shiftet nyomok(a leírás alapján shiftet kell nyomni, hogy a kék írásokat lehessen használni gombként, ilyen a menu, ok gomb is, amik shift nélkül más funkciót töltenének be.) Szóval az oké gombot nem tudom használni, mert minden esetben lenémítja teljesen a tv-t. Van erre bármilyen ötletetek, hogy ezt hogyan is tudnám orvosolni? másképp nem tudok csatornát beállítani Köszönöm
Szia !
Próbáld meg automata kódkereséssel, ha úgy sem találja meg akkor a készüléket nem vezérli az URC22B-táv. Az Universum TV mikori gyártású ? LCD - Plazma ? A pár éves hagyományos képcsöves TV-hez a kódok jók most próbáltam ki. Valami más infó is kellene a TV-ről, ha lehet ? Üdv.: moele
Köszi a választ,esetleg ITT-tv kódot tudnál adni,mert minden funkciót visz-rajta,de nem-kapcsolja ki a tévét. üdv.
sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban :van egy FUNAI TV 2000A MK 5 típ. tv ennek kéne a kódja URC22B távirányítóhoz. köszi
Szia !
Funai kód URC22B -hez. 016, 160, valamelyikkel kellene működnie, ha esetleg nem akkor aut. kereséssel talán talál valamit. Üdv.: moele
Szia !
Az ITT kódjai URC22B-hez: 005,032,033, 040, 041, 045, 049, 069, 070, 071, 072, 074, 076, 162, 168, 176, 177. Üdv.: moele
Köszi a gyors választ! Nagyon sok kódra van reagálás a tévénél,minden funkció működik,de egyik kóddal-se tudom kikapcsolni.Valamit rosszul csinálok?? üdv
Szia !
Tedd automata keresésre a távot, ( tv+set után a kikapcsoló gombot egymás után nyomkodni, még a TV ki nem kapcsol) Mentsd el úgy, hogy a távon a 'tv' gombot benyomod. Üdv.: moele
Sajnos így-se jó,biztos a távirányító gyengécske,azért köszi a választ! Esetleg tudsz tanácsot adni,tévé hiba ügyben??Üdv.
Szia !
TV-s kérdéseket másik topicban pl.mi lehet a TV baja) tedd fel. Üdv.: moele
Nekem egy URC22C-15-ös távirányítóm van, ami előreprogramozott lévén - néhány funkciójával pl.: csatorna gombok, hangerő, némítás - működött is magától, amíg a telhetetlenségem végett gondolom ki nem töröltem ezt a programozást, hátha a többit is be tudom állítani
Na, most már semmit nem csinál. A TV az LG, és a leíráshoz van is 2 db. LG kód; 0711, és 0731, de nem csinál semmit. Először megnyomom egyszerre a SET, és a TV1 gombokat, ekkor folyamatosan világít a led egy darabig, majd beütöm a négyjegyű kódot, de utána bármit nyomok, semmi nem történik, és semmitől sem kapcsol ki. Tudnátok segíteni, hogy kell visszaállítani, vagy újra beprogramozni?! Köszi
Szia !
LG-kódjai.: 0004, 0010, 0013, 0020, 0023, 0085, 0089, 0094, 0130, 0132, 0150, 0151, 0170, 0210, 0711, 0731. Üdv.. moele
Sziasztok! Vettem egy hq rc univers 40-et. Az istennek nem tudom beállítani. Panasonic TX-28CK1P-hez használnám de az összes kódot végigpróbáltam mégse működik. Az automata keresésnél addig jutottam el, hogy keresés közben kikapcsolja a készüléket. Nem értem a leírást értelmezni, ahogy leírja úgy nem működik!
Szia !
Itt van a komplett magyar leírása ! Esetleg, ha elakadnál szólj és megoldjuk !Bővebben: Link Üdv.: moele
Most próbáltam újra, és megint nem sikerült! Automatán próbálom, de amikor lekapcsolja a készüléket akkor hiába nyomom a set gombot, nem működik semmi!
Szia !
Amikor lekapcsolja a készüléket abban a pillanatban kell megnyomni a SET (van olyan is, hogy a TV feliratú meg olyan is , hogy a POWER) gombot, mert a táv tovább lép a kódban. Először, ha megtalálta a kódot próbáld a POWER-t megnyomni, van amelyik úgy menti el. Próbáld meg úgy elmenteni, hogy a TV feliratú gombot megnyomod. Itt van egy link és a képek alapján beállíthatod ( Searching for the correct code ) Egyedileg egyszerűbb bevinni a kódot. Panasonic kódok .: 001, 003, 019, 037, 040, 106, 110, 111, 112, 114, 190, 212, 241. Üdv.: moeleBővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |