Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1557 / 3614
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Szia Matyi. Ha megtalálod a napomat, feltétenül dobd fel, mert itt marha-nagy a sötétség!
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Én ezért amit lehet, NEM bízok a Postára.
(#) gg630504 válasza SALáta hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

A NASA először vákuumnak, -270, +270 C-nak, 30 g gyorsulásnak teszi ki a Mars-szondáit, és ha mindent kibírtak, végső tesztként feladja őket a magyar postán.
(#) DuMatyi válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

...az űrbe, elsőbbségi ajánlott küldeményként rakétafutárral.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Ez itt errefelé nem kompatibilis, valami világosabb kell és energiatakarékos, úgy körülbeül 8 Trillió gigavattal befogom érni azt hiszem.

Van raktáron? Az eddigiek néha napfogyatkozást produkáltak, gondoltam a foglalattal van a probléma, de ott minden rendben volt.
(#) SALáta válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Igen, holnap vagy hétfőn megyek a megyei elosztóba. Ezt már nem hagyom, 3 csomagból kettő nem megfelelő állapotban ért oda/jött meg. Ha törékenyként adom fel is összetörik, ez is tapasztalat. Minden esetre első körben hozzájuk fordulok, második körben máshová. Azt hiszem most a szuper érzékeny mikrofon jól fog jönni a telefonomon, a főnökkel folytatott beszélgetést mindenképp felveszem.
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Milyen műszert?
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Analóg műszer.
(#) belganarancs válasza SALáta hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Beleegyezése nélkül nem kellene...
(#) MaTe193 válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Tulajdonképp felveheti,csak harmadik személynek nem adhatja át,ergó,fel lehet venni,otthon meg visszahallgatni magadban."Bizonyítékként" nem hasznosítható.Legalábbis ez rémlikSajnálom a műszert
(#) belganarancs válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Na igen,de akkor meg mi értelme van..?
(#) belganarancs hozzászólása Feb 17, 2011 /

Igaz tegnap történt,de elmesélem.Lakott területen kívül robogtam a kismotorommal,hazafelé a nagy hidegben.Szemközti sávban vészvillogóval állt egy autó,kettő utas próbált segítséget kérni,senki nem állt meg,én persze megálltam..Megpróbáltam megkérdezni,hogy segíthetek-e valamiben.Kérdésemre nem magyar nyelven jött a válasz..Annyi viszont magyarul is ment az úrnak,hogy van-e nálam kicsi pénz,valamint rögtön előkerült egy arany pecsétgyűrű is,majd konkrétan rám akarta sózni,telefon és pénz érdekelte.A pillanatnyi sokktól megviselten csumagázzal elhagytam a helyszínt.Eddig mindig segítőkészen álltam hozzá az ilyen szitukhoz,kismotoros létemre sokszor mentettem már ki autósokat elég pocsék,veszélyes helyzetből.Ezentúl vigyek magammal távcsövet,hogy jobban kielemezhessem,hogy mi történt,kik kérnek segítséget?Azon az úton simán kirabolhattak volna,ha élelmesebbek lettek volna és nem egy férfi,meg egy nő,hanem mondjuk még egy pár férfi,leütnek a motorról és elhajtanak kocsistól,motorostól.
(#) DuMatyi válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Idegelje magát
(#) Rober_4 válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Mármint elakadásjelzővel álltak?
Azért az ilyet súlyosan büntetném, csak nem tudom, hogy egyáltalán megfogható-e jogilag...
Tegnapelőtt én is mentem reggel kocsival Diósgyőrben. Fordulnék be a suliba a kapuhoz vezető úton, mikor leparkol előttem egy zöld Lada Nívás, pont a kapuhoz vezető út közepén. Megálltam mögöttük kitettem az indexet, gondoltam nem itt akar megállni, ahol útban van. De ott. Kiszálltak nagy lelki-nyugalommal, és akkor látom, hogy egyenruhások. Mutatja a fazon, hogy kerüljem ki. Mondom nem kerülöm, én ide jöttem, a kisútra szeretnék befordulni, de nem tudok tőlük.
A végén fel kellett mennem a járdára, úgy tudtam csak kikerülni őket, miközben hallottam, hogy még ők tesznek megjegyzéseket.
(#) belganarancs válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Arra mondjuk tökéletes...
(#) belganarancs válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Igen,egyedül a háromszöget nem tette ki,szerintem nem volt neki...
(#) deguss hozzászólása Feb 17, 2011 / 1

Iván a király!
Aki még nem tette, szavazzon egyet legyen szíven. Egy e-mail cím kell hozzá, és 3-5 perc az életedből.

2 nap van már csak hátra, de Iván még nincs benn a legjobb 10 között! Segítsünk neki emberek! Csak összefogással működik a dolog!

felhívás
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Ez a "négyszög" nem más mint két háromszög. Persze belemagyarázni mindent lehet. Akkor ez hányszög? 14 darab háromszög, amelyeknek itt-ott összeérnek a csúcsai, vagy egy darab 16 szög. Vagy egyszerűen csak 16 darab vonal, amelyeknek összeér a végük?
Én nem hinném, hogy a mi időnkben tanítottak volna ilyen nyakatekert dolgokat. Ez már tényleg a térhajlítás esete. A következő évben már az időutazást fogják tanulni?

sokszög.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza deguss hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Szia Deguss.

Ha csak ennyin múlik, akkor részemről megtörtént egy szavat generálása, így 116 -odik vagyok.
(#) SzervízMacska hozzászólása Feb 18, 2011 /

Jó reggelt a Hölgyeknek, Uraknak és a goauldoknak!
(#) szamóca hozzászólása Feb 18, 2011 /

(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Volt ilyen már régebben is. A hetvenes években ment a televízióban az Iliász és Odüsszeia megfilmesítése.
Egy ember született Odüsszeusz névvel, aki nem Beloianniszból való volt...
A jelenség nem volt tömeges, és mindemellett színvonalban nem volt ezzel egy lapon említhető, mivel mitológiai személyhez volt köthető.
Vörösmarty kreálta a Tünde nevet (Tündér "átalakításával"), és abban a korszakban szignifikánsan több Tündét anyakönyveztek. A jelenség megint sokkal inkább kulturális, mintsem anti-kulturális jellegű.

Remélem az újszülött szükségét érzi és ki tud törni abból a "gödörből". ahová született.

Ahogy Vágó nyilatkozta: A népesség csupán 5%-a viszi előre a szellemi szintet. Ez csúnya becslés, mert 30% körüli az értelmiségiek aránya. Arra az 5%-ra egy kereskedelmi TV nem építhet. Ehhez annyit lehet hozzátenni, hogy Ők vagy nem néznek TV-t, vagy mennek a M2-re, és nézik éjfélkor Veiszer Alinda Záróra című műsorát, a Deltát, a Mindentudás Egyetemét, ami nincs már, és Juszt Magánbeszélgetések c. műsorát. Amiről eleve kevés ember tud, mert alig van a műsorajánlók között, ráadásul gyéren nézett műsorsávban sugározzák.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Léteznek olyan próbálkozások is melyek engedélyezési kérelmét a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete szerencsére elutasított. A Csikinkara, Szidni, Csikó, Radiátor, Dömper, Kazetta, Récsöl, Televízió, Kisherceg, Skolasztika nevek kitalálóinál egyértelműen megállapítható a feltűnési vágy, de rosszabb esetben felmerül a pillanatnyi súlyos elmezavar lehetősége is.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Nem hiszem, hogy intelligens ember Juszt úr műsoraira kíváncsi.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

A TV ügyvédje c. műsor az konkrétan nekem nagyon hiányzik. Látni lehetett, milyen "szép" is a világunk, és mennyire ki vagyunk szolgáltatva a nagy cégeknek. A Magánbeszélgetések pedig hasonló műsor volt, mint Veiszer Alindáé. Tudósok mellet művészekkel is volt portré, ennyiben eltért az előbb említett műsortól.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Én egy műveletlen bunkó vagyok, beismerem. Nem nézek ValóVilágot. Mit jelent a "Csikinkara" szó? Nem tudtam rájönni. Most érkezett a hír. Szamóca feltette kb. egy éve a topikba az összegyűjtött szép neveket. Újabb kettővel bővült: Sütő Napsugár, és Száguldó Mercédesz. Hozzáfüzném még a Neoton 220 felett c. dalát is.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Sajnos én személyesen is találkoztam néhányszor a fent nevezett úrral. Nekem nem volt szimpatikus.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Értem, voltaképp mindenkiről a valódi énje személyesen derül ki. Nem véletlen az a mondás sem, hogy lakva ismerszik meg az ember. Lehet valaki távolról nagyon szimpatikus, kollégaként, ne adj isten főnökként pedig elviselhetetlen. Balogh Szilárd (vujity tvrtko) - ról is ezt mondogatják.
(#) janikukac hozzászólása Feb 18, 2011 /

Gyerekek, meglett a faanyagom, nemsoká eldől, hogy lesz-e trafóm, közben készülök a holnapi versenyre. Várom már, hogy bedobozolhassam az erősítőt, + a VU metert . :yes:
Következő: »»   1557 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem