Fórum témák
» Több friss téma |
OK megnézem, de kívülről úgy látom hogy vannak ott smd alkatrészek de semmi nyoma égésnek.
Nem is szokott égésnyom lenni iylenkor, így ne azunán próbálj keresni.
ui.: módosítottam az előző hsz -t, amiben egy ötletet felvázolok, talán azzal tudod orvosolni a problémát.
Mindjárt szétszedem de előbb méricskéltem és diódamérő állásban 750 et mutatott a műszer vcc és gnd között és olvastam amit utólag írtál de nem találtam semmit.
Egy kicsit büdös a csatlakozonál látszólag minden normális mindjárt teszek fel képet hatudok.
Próbáld meg távolról fotózni, de úgy hogy éles legyen, nem kell belenyomni az objektívet a fotózandó tárgyba, és biztosíts megfelelő fényforrást mert az autó írisz megbolondul és azért lesz olyan homályos a kép.
Ha van makró funkció akkor alkalmazd. (99% -ban ez a felelős homályos képért, nem tudom hogy hogyan fényképezel, így ne vedd magadra ha ez nem így van. )
Olyan hdd-t kell venni amiben kevés tányér ,és fej van. Ettől jóval gyorsabb , halkabb és hűvösebb lesz.
Pl :seagate ST3500 418AS , ami nagyon jól bevált több gépen is nálunk.Azonkívül a teszteken is nagyon jól teljesített. Igaz ez sata , de aki keres az talál pata disket is.
Nem asztali gépbe keres HDD-t?
Hát szerintem a legjobb képeket szoktam kiválasztani és ha lehet géppel csinálom nem pedig telóval.
itt egy kép egy alkatrészről ami nem tudom hogy mi lehet de e között van a tápfesz.
Talán egy dióda lehet mert egyszer 750 et mérek amikor megfordítom pedig 1700 valamennyit.
Helyes.
A 2860 -as kép lett a legjobb, és mi újság a másik oldallal, mert itt nem sokat látni. Viszont valamit észrevettem amit képen kinagyítottam. Az az alkatrész meg van égve vagy csak trutyis? Továbbiakban érdekelne a felirat ami jobbról tarkítja a bekarikázott alkatrészt.
Kovidivi itt írja igazolásképp, hogy valóban laptopról van szó.
Sajnos 2,5" -os kínálatban "szerényebb" helyeztek uralkodnak főleg, hogy az S ATA szorítja ki a P ATA eszközöket, így nemigen marad esély egy jó darab elkapására, ráadásul ha megrendelsz egy darabot akkor jó esélyed van arra, hogy nem azt kapod amit rendeltél és mikor mondod ez nem az amit én rendeltem akkor csak hülyén néznek rád, mert lövésük nincsen, hogy neked mi az igényed mert ők azt látják xGB xCache XATA Xmárka.
Az egy 100nanós kerámia kondenzátor lesz a tápvonal zajainak szűrésére.
Jobbról valami CN1 van írva az alkatrészre pedig 2r7 vagy 2k7 és a közepén van valami de csak nagyítóval látni.
Mikor vásároltad az a kütyüt?Mert ha nem túl régen ,és meg van a számlája akkor cserélik.Ha jól tudom 5év gari van a pendrive-okra
Nekem most mennem kell az eddigieket köszönöm majd írok még.
Hát kb 3 éve de nem éri meg elvinni oda. na megyek köszönök mindent.
Tudnál arról egy jó minőségű fotót felrakni?
Tedd elé a nagyítót a fényképezőnek makró be, és fókuszálj a nagyítóval az alkatrészre a fényképezővel meg a nagyítóra ha van ilyen. A csatolt kép ugyan így készült, csak telefonnal.
Sajnos ebben az esetben a mindenkori jogszabály szerint a forgalmazó csak egy évet köteles vállalni egy használati cikkre de vállalhat rá többet ez nem tiltott, természetesen ha 5 évet írnak az átverés részben, mert akkor is csak egy évet vállal a forgalmazó, ha azon az egy éven túlnyúlt akkor a gyártóhoz kell fordulni, vagy a Magyarországi leányvállalat szervizéhez (ha létezik ilyen). A szállítási költséget ilyenkor sajnos a tulajdonosnak kell állnia kivéve a javítást, illetve a cserét már ha a hiba rendeltetésszerű használat mellett következett be, és mivel szétszedte ezért nem ajánlatos neki ezt a manővert választania, mert a szakszerű használat feltételei ezáltal nem adottak.
Ha jól látom, akkor ez egy noname, vagy egy olcsó FusiSzímenszpendrájv, nem érdemes vele foglalkozni ha nem javítható, csak költségbe verné magát.
Hali!
sikerült megoldanom usb-ről feltelepítettem a windows7-et. De most a dvd meghajtó nem működik bekapcsolom a gépet ugy hogy nincs rádugva a dvd meghajtó indul. Rá dugom nem indul a hdd és a dvd egy szalagkábelen van.Próbáltam másik szalagkábellel nem müködik. Most a hdd van az elsödleges helyen mert ha a dvd van az elsödleges helyen nem indul tudtok segíteni? köszönöm előre is!
Szia
Ha a merevlemez elsődlegesre van állítva, akkor a DVD meghajtót másodlagosra kell beállítani. Ez is megvolt? Továbbá nem tudom olvastad e, de ajánlom ezt áttanulmányozásra benne van a megoldás is.
Szia.
ATA, a biosban részletesen felismeri a hhd-t
Melyik IDE csatlakozón van ?Amit az előző hsz-ben írt ampervadász azt te is meg nézheted.Telepítéskor ne legyen egy kábelen semmi.Úgy értem ne legyen HDD és CDrom egy kábelen mind a kettő külön csatornán fusson.
Szia!
Úgy is próbáltam már, mert általában úgy szoktam,a cd telepíti a dolgokat de amikor már kéne hogy lássa a hdd-t onnéttól nem jó
Hát hogy őszinte legyek kezdek kifogyni az ötletekből.Tehát minden át lett forgatva át lett cserélve,és mégsem megy.Már csak egy megoldást látok de annak nem fogsz örülni.Minden az általad használt cuccost(Táp,RAM HDD ,ODD,)egy másik lapra összerakni próbából.Ha ott megy akkor az alaplap gáz.
Akkor ezt zongorázzuk végig:
Szóval a BIOS látja a HDD látja a DVD-ROm -ot is? Ha igen, a merevlemez tartalmát jól jelzi? Mikor a telepítő megakad mi tapasztalható? STOP hiba, esetleg azt válaszolja, hogy a windoz számára nem megfelelő a partíció, erre nem telepíthető? Ezt szépen leírod és fogunk tudni segíteni, Mivel a BIOS látja a csillagos eget is, így valószínű, hogy minden oké, csak a telepítést nem végzed el rendesen, vagy esetleg a valami határozottan nem jó. Csak akkor fogunk tudni a továbbiakban segíteni, ha leírod, hogy a telepítő hol akad el, és ezúttal pontos információra van szükség, hogy lépésről lépésre mit teszel.
Szia.
xp-telepítés: elindul gép:biosban mindent felismer, optikai meghajót, illete a hdd-t részletesen,(tehát ilyen mód nem észlelhető hiba)aztán elkezd bútolni cd-ről a telepítő, elindul hogy windows telepítése, amit kell azt cd-ről szépen be is olvassa, aztán amikor odaér hogy látnia kéne a hdd-t na ott már nem ismeri fel , leáll a cd pörgése, nem csinál semmit, tettem bele másik fajta xp-t, akkor 2 × felismerte ,de ott lefagyott,cseréltem már ramot 3 fajtát, hdd-t 3-at, xp-t 2 fajtát , adatkábeleket ,videókártyákat
Szia!
Akkor az alaplapi sata vinyót nem látja a telepítő, mert nincs benne a drivere a winxp telepítődben. 2 dolgot tehetsz: Vagy beleintegrálod a telepítőbe winlite-al, vagy bekötsz 1 floppy meghajtót, és a gyártó oldaláról letöltöd a drivert hozzá, és csinálsz 1 formázást 1,44-re dos indítóként, fölmásolod az állományt könyvtárhelyesen amikor pedig telepíted a rendszert nyomogatod vadul az F6 gombot és beadod neki a drivert. Ha leírod az alaplap pontos modellszámát, akkor küldök linket a driverhez Remélem tudtam segíteni |
Bejelentkezés
Hirdetés |