Fórum témák
» Több friss téma |
Egyetértek.
Nem is arra értettem, hogy miattad, hiszen amúgy sem válaszolt... Üdv Inhouse
Üdv Mindenkinek aki betévedt hozzám!
A problémám az lenne, hogy vettem egy a címben említett fejegységet, és nincs rajta gyárilag RCA kimenet (line out). A készülék hátulján vagy egy levehető fém lap, és a kapcsolási rajzán ha jól láttam van RCA kialakítva, csak nincs bekötve. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy nézzétek át a kapcsolási rajzot, és mondjátok el, hogy szerintetek is beköthető-e az alaplapra "gányolás" nélkül két RCA kimenet. Köszi a segítséget előre is! A kapcsolási rajz itt található: Kapcsolási_rajz
Pontosabban hol Lehet letölteni?Egybként nem hiszem .Hogyha nincs alacsonyszintű kimenet beépítve akkor az nem is tudja.
Hali!
Ha a rádiód valóban megegyezik a rajzzal, akkor igen. Persze jó lenne látni a rádiód nyákját, hogy valóban rajta van-e a csatlakozó helye. Persze lehet, hogy még egy-két egyéb alkatrészt is be kell majd ültetni a nyákra, a megfelelő helyre.
holnap majd szétkapom és lefényképezem
köszi a segítséget előre is
megvannak a képek:
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Ezek alapján azt mondom, hogy megoldható, csak ahogy nézem a csatlakozók helyét ki kell fúrni (vágni) azon a lemezen, .
Az már csak rajtad múlik, hogy ezt meg tudod-e oldani úgy, hogy ne sérts meg semmit.
a fúrás-faragás nem probléma egy kis barbár veszett el bennem ilyen szinten a viccet félre téve a fém panel leszerelhető, befogatom majd valahova, és kimért likakat fúrok majd.
Köszönöm a segítséget!
Ja, és mint korábban írtam egy-két alkatrész még be kell majd forrasztani, úgy látom SMD. Most nincs rá időm, hogy részletezzem, de ha segítség kell, szólj, majd részletezem...
ha lehetne, légyszíves írd le minél részletesebben, mivel eléggé kezdő vagyok még az ilyesmiben. ezer hála és köszönet
Na megnéztem az adatlapot, és a következő a helyzet:
A beépítendő alkatrészek pozíciószáma egyértelmű, viszont az alkatrészek értékei nem szerepelnek sem a kapcsolási rajzon, sem az alkatrészlistában. Két lehetőség van, vagy megkeresni a rádió "nagy testvérének" a rajzát, azon hátha fel van tüntetve, vagy egyénileg kialakítani a kimenetet. Ja és felmerül a kérdés, hogy mind a négy kimenetet ki akarod vezetni, vagy csak kettőt?
bocsi, de nem neztem a forumot, csak a levelesladat. szeretnem mind a 4 kimenetet bekotni. ha lehetne, legyszi sorold fel az adatlapon levo egysegek szamait, es megnezem mi az ami be van epitve, es a maradekot meg valahogy elokaparom
koszi
Amiket be kell építeni:
Kondenzátor:C351-C359 (9 darab) Ellenállás: R351-R358 (8 darab) Tranzisztor: Q351-Q352 Biztosíték: FU351
Sziasztok!
Ha valaki elküldené nekem a DEH4000UB magyar leírását azt nagyon megköszönném! Üdv: Rosti rostasiattila@hdsnet.hu
Igen arra. Hogy be tudjam programozni a rádióállomásokat.
Köszi.
Hát nekem ilyen rádióm van és a rádióprogramozás maga a borzalom Inkább pendrivot hallgatok..Pl a traffic infó baromsáág állandóan beugrik hiába kapcsolom ki ami szintén nem egyszerű.Tök jófejség ,hogy 1 joystickre raktak mindent mint a millenium falconba de maga az idegesítő otrombaság és nem kicsit balesetveszélyes.Nekem van magyar nyelvű manualom de meg kell keresnem.Ha megtalálom megosztom.
Úgy emlékszem az állomások beállítása nem volt annyira vészes, csak valahova elkevertem a papírját, és nem emlékszem hogy kell csinálni. Köszönöm, és várom a segítséget.
Üdv: Rosti ui: érdekes, nekem is beugrik néha a traffic, pedig mindíg úgy emlékeztem hogy kikapcsoltam
Na ez az.hiába kapcsolod ki...
megtaláltam a manualt de 40oldalas.elég ha csak a radiokezelést scannelem be?
Na feltettem azt ami fontos lehet.helloBővebben: Link
Szia! Nagyon rendes vagy de azon a linken én nem tudok eligazodni. Nem küldenéd inkább el az e-mail címemre a beszkennelt anyagot? Elég a rádióállomások kézi programozása rész. Nagyon köszi.
Üdv: Rosti rostasiattila@hdsnet.hu
Rákattintol a linkre, majd a bejövő oldalon katt a KÉK színű, "download now" feliratra.
A megjelenő oldalon egy körben azt fogod látni, hogy kb 20-tól számol lefelé, megvárod, majd amikor letelt, a kör felett megjelenik a "Download file now" felirat. Erre a feliratra kattintva már ott lesz, a tömörített rar file, amit menthetsz a gépedre, illetve megnyitva nézheted a beszkennelt oldalakat.
Köszi szépen a segítséget, minden rendben.
Üdv: Rosti
Helló! Most készülök venni egy Pioneer deh-4000ub fejegységet használtan kérdésem a következő lenne hogy megér -e annyit és hogy nem e tudja valaki hogy az rca kimenetének a jelét lehet e szabályozni a lejátszón egyszóval hogy sub kimenet e az rca rajta?
Hát nekem is ez van de én nem vagyok elégedett vele túlzottan.Az az egy joyra bízott multigomb kezelés számomra nagyon nehézkes.Műszaki ember vagyok de engem idegesít.
Amúgy szépen szólna de mire megtalálod a helyes hangképet beszabehu.Az rca kimenet az szerintem nem sub kimenet.Én nem használom de az nem olyan mint a házimoziknál.A rákötött erősítődön kell beállítani a vágási frekiket.Ha kell magyar manual szólj. |
Bejelentkezés
Hirdetés |