Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem magamnak!!! Csak mondom h azt se kéne kihagyni!!!! Ha már ennyi ökörség van!!! amugy én a haszonra hajtok kell a pénz...
Állítólag van prototípus NETszex-hez műfarkinca-műlukacska páros képében.
Az én szerzett szakmáim, s az érdeklődési köröm közti átfedések hiánya végett túl gyakran tanúsítok ellenállást a feszültség alatt.
Tudjátok, ha kommandósok törnek a házba, agyonlőhetik, vagy elhurcolhatják a TVt menten. Hogy miért? Mert benne sok alkatrész ellenállást tanúsít!!!
Piszkos a fantáziám, de mi van, ha a két cuccost egymásra szabadítják?!
Netán nem lehet őket többé szétválasztani? Esetleg addig csinálják, míg valamelyik el nem megy? Vagy a gép ezentúl semmilyen parancsot nem fogad el kívülről, mert "neki" így is jó már? :hehe:
Ez jó!
Mi lenne... I/O konfliktus!
Amitől kékhalál és fagyás, a hidegben összemegy és szét lehet szedni... Uhh... Ez durva...
Kép: Hivatkozás
No comment...
Pincér, ezt vigye vissza én hurkalét kértem.
:nyes: Ez nagyon jó :pias:
Ahogy elnézem ezen még van hagyma, paprika, paradicsom, meg kolbász -- Hé ezek hazudnak ennyi zöldséggel ez inkább " LECSÓLÉ ".
Egyébként szenzációs
- Mi a különbség a szoknya és a fűnyíró közt?
- Nyúlj alá és megtudod!! A bugyi nem a világ legjobb dolga, de közel áll hozzá! - Mi a közös az utcalányban és a világvevő rádióban? - Azt fogsz rajta, amit akarsz. - Mi a hasonlóság a laposelem és a könnyűbúvár között? - Ha a sarkait összekötöd mindkettő hamar lemerül.
Azt hiszem ez a vicc kategóriába illik:
Vietnam - rézkábelek helyett optikai szálat gyűjtöttek
Egyre jobban teccik nekem a képek összevágása!!!! Aki akar egy király kis trabit az kössön szerződést az IlFerro-val
Szamitogep , fustgep egyben! hazilag!
Kapcsold at a szamitogeped tapjat 110 voltra es a fustgep funkcioja megy ...de a masik funkcioja tobbet soha
Ajánlom figyelmedbe a témaindító hozzászólást:
Bővebben: Link
Ez az összes elektronikai készülékre igaz nem csak a számitógépre.
Találkoztam vele... Egy pár pillanatra beindul, aztán megelégelik a pufferkodik a 2szeres feszültséget és elszállnak.... Könnyen javítható hiba, semmi másnak nem lesz baja
Más: Gondoltam ma egyet, teljesen lebontottam egy PC-táp vezérlőkörét, trafóját, szekunderkörét, csak a primerkört +az ezeket meghajtó trafót hagytam benne( + a hozzátartozó 2db tranzisztort...meg kiszedtem az önrezgést biztosító ellenállásokat) Ezután a 2db tranzisztort meghajtotam egy CD4093-mas ic-vel négyszögjelgenerátorként(pársz száz Hz-el). Az eredeti trafó helyett egy csöves tv sorkimenőt raktam be (5menet primer+ a malomkerék szekunder) Szép szikrákat húz, de a hosszukkal (2cm) nem vagyok megelégedve Igazából macskák ellen van kihúzva villanypásztor (ne egyék meg a kis vadkacsákat), amit egy tirisztoros áramkör (van róla infó a honlapomon) hajt meg, csak az alap 2cm-es szikrát leterheli a drót, és így marad kb 0.5cm vagy kevesebb. Ezt akarom valami izmosabb áramkörrel megoldani. Ehhez jött a PC-tápos gondolat...
én egy ilyennel forrasztok
csak begyújtok alá és mehet is az ón olvasztás
"Mindnyájan tudjuk, hogy a Linux hatalmas ...5 másodperc alatt végrehajtja a végtelen ciklusokat is."
forrás
húúúúúú nagyon nagyon jóóóóó!
Hol lehet ilyen figurát venni????????????????? Ott már én is eléggé röhögtem, amikor az asztalt verte!
nemtom, de én is elviselnék egy ilyet! egyszer-kétszer biztos felvidítana
|
Bejelentkezés
Hirdetés |