Fórum témák
» Több friss téma |
Ez a BC817-es tranzisztor. Keresés: Első találat.
Kösz, nekem nem jutott voltan eszembe beírni, mivel nem egy típusszámnak tűnt. Ez használható BC547 helyett nem? mint sima kapcsolótranyó.
Ez egy univerzális tranzisztor, nem csak kapcsolónak, hanem erősítőben is használható. Nézegesd az adatlapot.
Ha kifejezetten kapcsoló tranyó lenne, a típusszáma BSX xx lenne. Így csak egy kisteljesítményű hangfrekvenciás tranzisztor, amit persze engedményekkel lehet kapcsolónak is használni. Kapcsolónál nem kózómbós a kollektor maradékfeszültség, és a kapcsolási idők, különösen a kikapcsolási idő, késleltetés.
A BC -knél ilyen értékek nincsenek definiálva (többnyire)
Bocs, most jutottam csak gépközelbe.
MolnarG válasza tökéletes, a cucc varisztor nélkül is frankón megy, csak "nincs biztonsági öve".
Sziasztok !
Egy telefonközpontban volt ez az IC. Tud valaki valamilyen infót róla? ISD 9707 P61AK130 A google nem segített.
Sziasztok!
A 1403 -al jelölt alkatrész pontos típusa, esetleg helyettesítője mi lehet? Keresgéltem az interneten, de nem találtam semmit. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Sziasztok! Nem tudom minek a gyújtáselektronikája lehet ez a cuccos? Képeket próbálok feltölteni!
Sziasztok!
Eltűnt a kép, megpróbálom mégegyszer: A 1403 -al jelölt alkatrész pontos típusa, esetleg helyettesítője mi lehet? Keresgéltem az interneten, de nem találtam semmit.
Mire van rákötve? Mi a neve annak az SMD tranzisztorfélének ott mellette?
Hali! Adott egy laptop alaplap.A processzor közelében kiment egy dolog,és nem tudom,mi az,és honnan tudnám beszerezni.Ha tudtok,légyszives segítsetek! Amit tudok róla:ráírva:508D az alaplapon ahol ez van annyi van írva,hogy U14.Egyik oldalt 3 lába van,a másikon pedig 2.Képet próbállok feltenni.....
SWITCH kapcsoló üzemű tápjában (3,3V 2.5A) ez az alkatrész van amit ki szeretnék cserélni de nem találtam datasheet-et és nem tudom milyen alkatrész.
Összesen 8 cábú IC ez van rá írva: A6351 SK403 243C Milyen alkatrész ez?
Köszi kadarist!
Én rosszul kerestem
Mi a baj vele? Serceg, berreg a táp?
Sercegett de már nem. Most 0,6V van a kimeneten. Én az ic-t gondoltam hibásnak mert elég barnás alatta és melette a nyák. Sercegés amúgy kondit feltételez? az összes (4db) elkót kicseréltem már! de még nem jó...
(a 400V-os puffert meg sikerült kisütni magamon
A nagy puffer sarkain mekkora a feszültség?
300V DC-t mérsz rajta? Az egy kicsit kevés. Cseréld ki.
Sziasztok! Gugliztam már egy csomót és nem találtam meg konkrétan ennek az IC-nek a tulajdonságait: Siemens BTS735N1 Austria 930. Tudnátok ebben nekem segíteni? Köszönöm szépen!
Sajnos nem! Konkrétan ez volt az IC-re írva. Már nem egy mai darab. Egy autóbuszban található vezérlőben van és úgy tűnik, hogy felrobbanhatott mivel hiányzik a tetejéből egy jókora darab. Jó lenne ha legalább a mai változatát be tudnám szerezni, de nem tudom mi lehet az utódja, mert kellene tudni mi volt eredetileg.
Ezzel helyettesítheted: Bővebben: Link. Ez egy szilárdtestrelé.
Sziasztok
Próbálom megnézni nagyítóval a mellékelt tranzisztoron a feliratot de alig látom, csak tippelem, hogy BC 173 B van ráírva. Ez egy Philips rádióban van az előerősítőben. Valaki meg tudná mondani, hogy ez valóban az a tranyó lehet? Esetleg milyen másikkal lehet még helyettesíteni, mert 1 maréknyi közül egy olyat se találtam itthon.
Írd le a tipusát, kell hozzá keresni egy kapcsolási rajzot, úgy be lehet azonosítani a tranyót.
Már próbálkoztam kapcsolási rajzot keresni de sajna nem találtam. A rádió típusa - Philips 702 (22 RH 702 66Z)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |