Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   53 / 84
(#) szamóca válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Senki nem mondja hogy ne gyere ki 50-60db-al az esélyek növelése érdekében.
(#) ethosz2 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Én tesztelésre csak 1-et viszek , meg egyet a haver hoz...

A többi marad a helyén nézegetősnek, meg meg lehet hallgatni.
(#) bakos13gab válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

CD... abszolút amatőr kategória.
Na jó, ha kedvet kapok (és táptrafót), akkor elviszem és meglátjuk.
(#) CIROKL válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Ez lehetséges amit mondasz , de aki ott volt az tudja hogy én nem neveztem be semmi ilyen dologra , egyszerűen csak a kíváncsiskodók kiválasztottak az én kreálmányaim közül is egy - két valamit és csupán csak a véletlen műve volt a dolog .
Ja és ha figyelmesen olvasol akkor vélheted felfedezni hogy mindez tavaly előtt volt ahol csak alig 8-10 darab erősítőm volt jelen , a tavalyi találkozón nem volt vakteszt.
(#) ethosz2 válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Hát én csak annyit találtam, hogy a te PP-d volt a legjobb meg valami kör alakú erősítőt is dicsértek nagyon.

Semmi más véleményt nem találtam, pedig érdekelt volna, pl: hogy szerepelt a hiraga le monstre, vagy valami, de nem írt senki ilyen jellegű véleményt. (Azóta kénytelen voltam megépíteni néhányat, hogy kiderítsem )

Értem , de az első Demo találkozónkon nem volt sok dolog mivel vidéki városban volt és az első volt amiért csak a legelszántabbak mentek el , ezért sokkal kevesebb erősítő volt jelen és ha jól emlékszem ott PL-ul hiraga nem is volt .
2009 -es Vaktesztről egy cikk .

A második találkozón volt hiraga, ennek ellenére egy szót nem írtak róla...

Idén átléped a 20db-os határt? Mennyit hozol le?

Erre nem tudok konkrét választ adni , annyit tudok hogy hapro mesternek volt ott hiraga de arra Ő tudna érdemben válaszolni hogy volt e meghallgatás vagy nem .
A kérdésed második részére úgy szintén nem tudok válaszolni , az idő majd megfogja mutatni a dolgokat .
A kérdés még az is egyáltalán megyek vagy sem , az erősítő mennyiség meg szerintem abszolúte nem számit .

Én csak kérdeztem, hogy mennyit hozol. (Minél többet, annál jobb.) Hátha valami újdonságot építettél mostanában.
(#) ethosz2 hozzászólása Feb 28, 2011 /

Na, meg akkor mi lesz? Mindenkinek saját terem, aztán csak ott lesz meghallgatás? Nagyterembe meg esztétikai kiállítás börze, ilyesmi?
(#) Action2K hozzászólása Feb 28, 2011 /

Elkészíttetett ama plakát. Kéretik az ékes nyelvünkben járatosoktól, hogy eme nyelvhelyességi szempontból is vizsgálják meg kreálmányomat, s reflektáljanak annak jó, vagy rossz mivoltjáról. Bővebben: Link
Amíg nem indul be a honlap, még ne legyen terjesztve a plakát.
(#) Action2K válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Második szövegblokk. Bővebben: Link
(#) Action2K válasza EcoPityu hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Vettem az adást, a többit (technikai részt) privátban.
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Igazad van szami, jobban átgondoltam....inkább nem megyek.
(#) Doncso válasza bakos13gab hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Ne viccelj, aki értelmes, az értékeli bármilyen is legyen a cuccod, fő hogy eljöttél és hoztál valamit, aki meg lampi, az úgyis leszólja, lehet az egy 300B-is, mint tudjuk. Szóval gyere csak bátran, és hozz amit úgy érzel. Ez szó szoros értelmében amatőr buli, szóval ott a helye(d).
(#) Doncso válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Azért jegyezzük meg, hogy CIROKL Laci építette, de CHZ Zoli tervezte erősítő. Ha már nevén nevezzük a dolgokat. De nem csak tavaj, hanem tavaj előtt is CHZ Amp nyert. Egyébként kár így felfogni a dolgokat, ez nem verseny, illetve nem az a lényeg, hogy ki nyeri, egyszerű jó hangulatú összejövetel, ahol a fülünket is kényeztethetjük kedvünkre, ilyen szempontból nem mindegy ki építette azt ami a fülünknek a legkedvesebb? Nem ez a fontos, hanem a hangulat szerintem.
(#) ethosz2 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Semmi gond, CIROKL sem tudta, hogy a RIAA-ját eredetileg én terveztem.

Na ha elhozza megfülelem, aztán ki tudja, lehet nyáron építek egyet. CHZ-t meg régóta ismerem, sok közös "project"-be fogtunk már. Megkérdem, hogy hátha nála is van otthon egy elfekvőben.
(#) ethosz2 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Alapvetően poénnak szántam, hogy 20 erősítővel nem nehéz "nyerni". Én nem úgy fogom fel ezt, mint egy versenyt, de bizony sokan így fogják fel, legalábbis a hozzáállások ezt tükrözik nekem.

Az ilyen találkozókról (pl: hódmezővásárhely) vannak olyan tapasztalataim, hogy egyesek jönnek, hozzák a vasaikat, aztán akkor hasonlítsuk össze. Ez sokaknak a vérében van.l Mondjuk ettől rosszabb dolgokról is tudnék mesélni...
(#) CIROKL válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Idézet:
„Én nem úgy fogom fel ezt, mint egy versenyt, de bizony sokan így fogják fel, legalábbis a hozzáállások ezt tükrözik nekem”

Mmm ez érdekes amit mondasz én még nem fedeztem föl ezt senki hozzászólásában , ez a találkozó nem verseny és nem is abban a szelemben alakult és jött létre , csupán csak anno egy ötlet volt hogy mások is megtudják sasolni ,hallgatni esetlegesen a különböző csöves és nem csöves erősítőket , s ezért ez a találkozó!
(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Tudod hogy járt a papír kutya?
(#) DuMatyi válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Ez a találkozó tavaly és tavalyelőtt is alapvetően baráti találkozóként szerveződött. A mozgatóereje ez, és mindig is ez fog maradni. Elsősorban AMATŐR és TALÁLKOZÓ. Tematikus elvét tekintve pedig audiokészülék építő. Azaz: olyan emberek baráti összejövetele, akik erősítőket és egyéb hangász kütyüket építenek. Mivel mindenki ismer mindenkit, sőt mi több, jó viszonyban (keresztbe-kasul baráti, haveri, esetleg "látásból ismerlek", de semmiképpen sem "bár ne ismernélek") vagyunk egymással, és ha a törzsgárda marad, akkor nem is lesz párbaj utolsó vérig, nekünk nem szokásunk egymás torkának esni. Szóval az általad "ettől rosszabb dolgok"-nak nevezett történések nem lesznek.
Csak nagyon halkan mesélem el a napokban megesett történetet. Csereberéltünk alkatrészeket. Adtunk is, kaptunk is. Szépen leültünk egymással szembe, és nyugiban válogattunk. Az illető megjegyezte, hogy hány meg hány ember lökte volna odébb a másikat, hogy nekem a többet, eltaposva azért a 3 fillérért a másikat. De mi nem, és eszünkbe sem jutna.
Ez a társaság ilyen, és amint mondtam: ha az eredeti alapítók maradnak - törzsgárda -, akkor változás nem lesz. Tehát még egyszer mondom: Hallgatózunk nézelődünk, beszélgetünk. Ezen van a hangsúly. És: szemnek-fülnek pihentetése, kényeztetése. Nem pedig a ma egyre inkább jellemző taposás, másik agyonnyomása, megalázása, térdre kényszerítése. Mindegy, hogy miért, mi okból. Bunyó utolsó vérig. Ennek itt helye NINCS!
(#) anubis hozzászólása Márc 1, 2011 /

Hello Emberek

Magam is úgy gondolom, hogy ott a helyem egy ilyen találkozón. Elmegyek szívesen. Egy JLH-t tudnék mutatni + egy rakás élmény és sztori.
(#) ethosz2 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Figyelj Matyi! Nem tudom, hogy ezt a hozzászólást minek írtad, de valamit nagyon súlyosan félreértettél...
(#) ethosz2 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Azt gondolom is, mert hozzáállást írtam, nem hozzászólást. A hódmezővásárhelyi találkozóról nem egy baráti összejövetel jut eszembe, hanem sok magamutogató viszi cuccát és mindenki lenézi a másikét! Ez nagyon erősen benne volt a levegőben (legalábbis én ezt éreztem).
(#) ethosz2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Jó, akkor rendeben. Énnekem nem mindig a legbarátibb találkozókhoz volt szerencsém. Az audiodiy-es találkozón például csak arról szólt a dolog, hogy összehasonlítottak n-darab erősítőt és kié volt a legjobb. Én is jobban szeretem ha alapvetően nem erről szól egy ilyen találkozó. (Akik meg akarnak ilyen megmérettetést, azok meg csináljanak vaktesztet...)
(#) ethosz2 válasza anubis hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Na, hát akkor gyere!
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Egy észrevétel. Stilisztika.
Idézet:
„Ezen berendezések
mindegyike egyedi készítésű, sőt teljesen amatőr módon.”

Ezek a készülékek elektronikát kedvelő emberek alkotásai, melyek egyedi kivitelben készülnek.

Muty-muty.
(#) bakos13gab válasza szamóca hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Hát igen, a teljesen amatőr módon egy kicsit kétértelmű.
(#) CIROKL válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Értem én hogy hozzáállást irtál és jól is értelmeztem , erre válaszoltam , szerintem itt a hozzászólásokból ez nem jött le , és remélhetőleg nem is fog bár volt rá példa a tavalyi találkozó után de az csak egy kirívó eset volt egy - két emberke nem magáénak érezte a dolgok erősségét és megpróbált itt mást előadni mint a valóság .
Ezért ha valaki csak azért megy oda hogy ilyen magatartást tanúsítson akkor inkább ne is menjen mert mint mondottam ez a mi találkozónk nem azért jött létre hogy akkor és utólag egymást megalázzuk , lealázzuk.
(#) burgdavid hozzászólása Márc 1, 2011 /

A tavalyi taliból okulva kiállítóként biztosan nem, esetleg bámészkodóként talán ottleszek. :lookaround:
Következő: »»   53 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem