Fórum témák
» Több friss téma |
Senki nem mondja hogy ne gyere ki 50-60db-al az esélyek növelése érdekében.
Én tesztelésre csak 1-et viszek , meg egyet a haver hoz...
A többi marad a helyén nézegetősnek, meg meg lehet hallgatni.
CD... abszolút amatőr kategória.
Na jó, ha kedvet kapok (és táptrafót), akkor elviszem és meglátjuk.
Ez lehetséges amit mondasz , de aki ott volt az tudja hogy én nem neveztem be semmi ilyen dologra , egyszerűen csak a kíváncsiskodók kiválasztottak az én kreálmányaim közül is egy - két valamit és csupán csak a véletlen műve volt a dolog .
Ja és ha figyelmesen olvasol akkor vélheted felfedezni hogy mindez tavaly előtt volt ahol csak alig 8-10 darab erősítőm volt jelen , a tavalyi találkozón nem volt vakteszt.
Hát én csak annyit találtam, hogy a te PP-d volt a legjobb meg valami kör alakú erősítőt is dicsértek nagyon.
Semmi más véleményt nem találtam, pedig érdekelt volna, pl: hogy szerepelt a hiraga le monstre, vagy valami, de nem írt senki ilyen jellegű véleményt. (Azóta kénytelen voltam megépíteni néhányat, hogy kiderítsem )
Értem , de az első Demo találkozónkon nem volt sok dolog mivel vidéki városban volt és az első volt amiért csak a legelszántabbak mentek el , ezért sokkal kevesebb erősítő volt jelen és ha jól emlékszem ott PL-ul hiraga nem is volt .
2009 -es Vaktesztről egy cikk .
A második találkozón volt hiraga, ennek ellenére egy szót nem írtak róla...
Idén átléped a 20db-os határt? Mennyit hozol le?
Erre nem tudok konkrét választ adni , annyit tudok hogy hapro mesternek volt ott hiraga de arra Ő tudna érdemben válaszolni hogy volt e meghallgatás vagy nem .
A kérdésed második részére úgy szintén nem tudok válaszolni , az idő majd megfogja mutatni a dolgokat . A kérdés még az is egyáltalán megyek vagy sem , az erősítő mennyiség meg szerintem abszolúte nem számit .
Én csak kérdeztem, hogy mennyit hozol. (Minél többet, annál jobb.) Hátha valami újdonságot építettél mostanában.
Na, meg akkor mi lesz? Mindenkinek saját terem, aztán csak ott lesz meghallgatás? Nagyterembe meg esztétikai kiállítás börze, ilyesmi?
Elkészíttetett ama plakát. Kéretik az ékes nyelvünkben járatosoktól, hogy eme nyelvhelyességi szempontból is vizsgálják meg kreálmányomat, s reflektáljanak annak jó, vagy rossz mivoltjáról. Bővebben: Link
Amíg nem indul be a honlap, még ne legyen terjesztve a plakát.
Második szövegblokk. Bővebben: Link
Vettem az adást, a többit (technikai részt) privátban.
Igazad van szami, jobban átgondoltam....inkább nem megyek.
Ne viccelj, aki értelmes, az értékeli bármilyen is legyen a cuccod, fő hogy eljöttél és hoztál valamit, aki meg lampi, az úgyis leszólja, lehet az egy 300B-is, mint tudjuk. Szóval gyere csak bátran, és hozz amit úgy érzel. Ez szó szoros értelmében amatőr buli, szóval ott a helye(d).
Azért jegyezzük meg, hogy CIROKL Laci építette, de CHZ Zoli tervezte erősítő. Ha már nevén nevezzük a dolgokat. De nem csak tavaj, hanem tavaj előtt is CHZ Amp nyert. Egyébként kár így felfogni a dolgokat, ez nem verseny, illetve nem az a lényeg, hogy ki nyeri, egyszerű jó hangulatú összejövetel, ahol a fülünket is kényeztethetjük kedvünkre, ilyen szempontból nem mindegy ki építette azt ami a fülünknek a legkedvesebb? Nem ez a fontos, hanem a hangulat szerintem.
Semmi gond, CIROKL sem tudta, hogy a RIAA-ját eredetileg én terveztem.
Na ha elhozza megfülelem, aztán ki tudja, lehet nyáron építek egyet. CHZ-t meg régóta ismerem, sok közös "project"-be fogtunk már. Megkérdem, hogy hátha nála is van otthon egy elfekvőben.
Alapvetően poénnak szántam, hogy 20 erősítővel nem nehéz "nyerni". Én nem úgy fogom fel ezt, mint egy versenyt, de bizony sokan így fogják fel, legalábbis a hozzáállások ezt tükrözik nekem.
Az ilyen találkozókról (pl: hódmezővásárhely) vannak olyan tapasztalataim, hogy egyesek jönnek, hozzák a vasaikat, aztán akkor hasonlítsuk össze. Ez sokaknak a vérében van.l Mondjuk ettől rosszabb dolgokról is tudnék mesélni... Idézet: „Én nem úgy fogom fel ezt, mint egy versenyt, de bizony sokan így fogják fel, legalábbis a hozzáállások ezt tükrözik nekem” Mmm ez érdekes amit mondasz én még nem fedeztem föl ezt senki hozzászólásában , ez a találkozó nem verseny és nem is abban a szelemben alakult és jött létre , csupán csak anno egy ötlet volt hogy mások is megtudják sasolni ,hallgatni esetlegesen a különböző csöves és nem csöves erősítőket , s ezért ez a találkozó!
Ez a találkozó tavaly és tavalyelőtt is alapvetően baráti találkozóként szerveződött. A mozgatóereje ez, és mindig is ez fog maradni. Elsősorban AMATŐR és TALÁLKOZÓ. Tematikus elvét tekintve pedig audiokészülék építő. Azaz: olyan emberek baráti összejövetele, akik erősítőket és egyéb hangász kütyüket építenek. Mivel mindenki ismer mindenkit, sőt mi több, jó viszonyban (keresztbe-kasul baráti, haveri, esetleg "látásból ismerlek", de semmiképpen sem "bár ne ismernélek") vagyunk egymással, és ha a törzsgárda marad, akkor nem is lesz párbaj utolsó vérig, nekünk nem szokásunk egymás torkának esni. Szóval az általad "ettől rosszabb dolgok"-nak nevezett történések nem lesznek.
Csak nagyon halkan mesélem el a napokban megesett történetet. Csereberéltünk alkatrészeket. Adtunk is, kaptunk is. Szépen leültünk egymással szembe, és nyugiban válogattunk. Az illető megjegyezte, hogy hány meg hány ember lökte volna odébb a másikat, hogy nekem a többet, eltaposva azért a 3 fillérért a másikat. De mi nem, és eszünkbe sem jutna. Ez a társaság ilyen, és amint mondtam: ha az eredeti alapítók maradnak - törzsgárda -, akkor változás nem lesz. Tehát még egyszer mondom: Hallgatózunk nézelődünk, beszélgetünk. Ezen van a hangsúly. És: szemnek-fülnek pihentetése, kényeztetése. Nem pedig a ma egyre inkább jellemző taposás, másik agyonnyomása, megalázása, térdre kényszerítése. Mindegy, hogy miért, mi okból. Bunyó utolsó vérig. Ennek itt helye NINCS!
Hello Emberek
Magam is úgy gondolom, hogy ott a helyem egy ilyen találkozón. Elmegyek szívesen. Egy JLH-t tudnék mutatni + egy rakás élmény és sztori.
Figyelj Matyi! Nem tudom, hogy ezt a hozzászólást minek írtad, de valamit nagyon súlyosan félreértettél...
Azt gondolom is, mert hozzáállást írtam, nem hozzászólást. A hódmezővásárhelyi találkozóról nem egy baráti összejövetel jut eszembe, hanem sok magamutogató viszi cuccát és mindenki lenézi a másikét! Ez nagyon erősen benne volt a levegőben (legalábbis én ezt éreztem).
Jó, akkor rendeben. Énnekem nem mindig a legbarátibb találkozókhoz volt szerencsém. Az audiodiy-es találkozón például csak arról szólt a dolog, hogy összehasonlítottak n-darab erősítőt és kié volt a legjobb. Én is jobban szeretem ha alapvetően nem erről szól egy ilyen találkozó. (Akik meg akarnak ilyen megmérettetést, azok meg csináljanak vaktesztet...)
Egy észrevétel. Stilisztika.
Idézet: „Ezen berendezések mindegyike egyedi készítésű, sőt teljesen amatőr módon.” Ezek a készülékek elektronikát kedvelő emberek alkotásai, melyek egyedi kivitelben készülnek. Muty-muty.
Hát igen, a teljesen amatőr módon egy kicsit kétértelmű.
Értem én hogy hozzáállást irtál és jól is értelmeztem , erre válaszoltam , szerintem itt a hozzászólásokból ez nem jött le , és remélhetőleg nem is fog bár volt rá példa a tavalyi találkozó után de az csak egy kirívó eset volt egy - két emberke nem magáénak érezte a dolgok erősségét és megpróbált itt mást előadni mint a valóság .
Ezért ha valaki csak azért megy oda hogy ilyen magatartást tanúsítson akkor inkább ne is menjen mert mint mondottam ez a mi találkozónk nem azért jött létre hogy akkor és utólag egymást megalázzuk , lealázzuk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |