Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Köszi!
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban , hogy a rádiótechnika melyik számában található meg az energia takarékos kemping lámpa kapcsolási rajza? Azt hiszen 2005 -ös évfolyam utáni számok valamelyikében van.
Hali!
Az egyik kérdésem az, hogy valaki fel tudná megint pakolni a 2009-es évkönyvet megint, mert az előző link rossz? A másik, hogy a számok, és az évkönyvek miben térnek el egymástól? Ugyan az van a számokban, vagy teljesen más témák? (vagy legalább hasonló)
Az Évkönyvben mások vannak. Már sok év óta hasonló a felépítése. Vannak építési leírások, sok kapcsolási rajz gyűjteményben, technikatörténeti cikkek, elektronikai eszközök, eljárások viszonylag részletes ismertetése stb. A folyóiratban ezekre csak több számon keresztül van lehetőség. Néha azonban előfordult, hogy egy cikk az évkönyvben kezdődött el, és a folyóiratba folytatódott. Az évkönyv nagy hátránya most már, hogy túl drága.
Valamint csak a szerkesztőségben kapható, vagy utánvéttel
A hozzászólás törölve!
Először nézz körbe, hogy mi a szokás, utána tedd fel újra. Frankye
Hello, jó, hogy így írsz, szemüveg nélkül is látom
Üdv!
Keresem az 1997 és 1998 as Rádiótechnikában megjelent Rádióamatőrök Dunaújvárosban című cikket. Köszönöm dniel.loy
Sziasztok
Keresem a Rádiótechnika füzetek 2009/6 számát,ha valakinek megvan honnan tudnám letölteni megköszönném.
Nem tudok ilyen kiadásról, 4 szám jelent meg
A minap nézem a suliban a februári rádiótechnikát és van egy kapcsolás amit meg szeretnék építeni pontosabban az ELKÓ teszter.
Valaki fel tudná rakni a leírását és a kapcsolási rajzot sajna nem tudom lefénymásolni az újságot.
Az 1982. évi évkönyvet keresem, papírból. Elektronikusan megvan...
Az előző hozzászólásbelit ajánlom neked is.
Abban nincs benne már néztem. Így olyan ember kéne akinek megvan papíron és ki tudja nekem fénymásolni vagy scannelni.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Szia,
szerintem tudok neked találni, kb. 2 hét átfutással. Piszkáljál mert addig elfelejtem... Üdv, G. Ps: Csak ez kell?
Szia!
A megjelenés után fél évvel teszik fel.... Aki siet, vegye meg az újságosoknál...
Én úgy tudom, hogy csak a szerkesztőségben lehet megvenni, vagy megrendelni.
Köszi előre is!
Igen, csak ez kell, mert a többi megvan, 1968 óta. Ez is megvolt, csak valamelyik kollégámnak megtetszett . (A Rádiótechnika szerkeztőségben már jártam, nekik nincs.)
Köszönöm!
(Már meg is rendeltem!)
Üdv. Szükségem lenne a Rádiótechnika 2004/12-es számra előreköszönöm .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |