Fórum témák
» Több friss téma |
Értem, esetleg vedd ki az egyiket, és tudj meg többet róla, például a lábkiosztását, a nyitófeszt, bétamérést is lehetne ezközölni, ezekből kiderülne hogy BC vagy AC tranyó e, NPN vagy PNP, illetve a bétából lehet következtetni a tipusra, szóval lehetne szűkíteni a kört rendesen. Nem kell hozzá semmi különlegesség, csak egy multi diódamérésbe, illetve a bétamérőkéje. A Collector az a külső borítása. A bázist ki lehet mérni, így kizárásos alapon az emitter lábat is lehet azonosítani.
Köszi a tippet, megpróbálom. Mondjuk BC az kivehető valamelyest ami nem tiszta az, hogy százhetven "valami" 170, 173,176,178
![]()
Látod, pontosan ezért kellene kivenni, tudnád szűkiteni a kört, mert a 173 az NPN a 178 pedig PNP. A bétaértékből lehetne közelíteni hogy melyik a néhány BC17* közül. De egyébként, szerintem nem kritikus a tipusa.
Hello!
Csak egy gondolat. Ebben az években, mikor a BC149-ek ebben a furi tokozásban voltak, a kis-zajú tranyót a BC109C jelentette ezzel a fém tokozással, amit látsz.. üdv! proli007
Megoldódott a dilemma, végül is 178 as volt a kicsike, kicseréltem és jobban szól mint új korában
![]()
Sziasztok.Kaptam9db BTS432D valamilyen kapcsoló alkatrészt. Tudja valaki mire használható.vagy mibe használják. Köszönöm szepi003
A guglil tudja.
Tápfeszültséget ad egy terhelésre.
Szia , Köszönöm a gyors választ üdv szepi003
Sziasztok. Egy kapcsolóüzem tápegység primer oldalán volt a mellékelt képen látható alkatrész, mégpedig a 400v/390µF-os pufferkondi mellett. Zárlat miatt elpukkant, de nincs ráírva semmi, egy zsugorfóliában volt, amit leszedtem róla, de így sem tudom megállapítani, hogy mi ez, semmi nincs ráírva. Gondolom, valamilyen kondenzátor. A méret miatt tettem mellé azt a másik alkatrészt. Ha valaki tud segíteni, köszönöm.
Ez inkább egy NTC ellenállás lesz, amit sorosan iktatnak be a hálózati oldalra. A másik felén nincs írás?
Nincs semmi, a másik oldala is így néz ki. Esetleg ha beviszem egy üzletbe, az eladó tud adni helyette másikat?
Ja, és hozzá volt ragacsozva ahhoz a bordához, amin a FET-ek vannak (20n60c3-ból 3db, és egy BYC8-600-as dióda van azon a bordán)
Én úgy látom, hogy ennek semmi baja.
Pukkant egyet, és a másik oldalán lett egy égett lyuk, lefotóztam.
A FET-ek is zárlatosak, gondolom ezért pukkant el ez is.
Látom már. Sajnos felirat nélkül nehéz odavaló típust találni helyette. Talán a kapcsolási rajz segíthetne. Mekkora áramfelvétel van a tápra írva? Egy lehetséges cseredarab: Bővebben: Link
Ez egy 600wattos FSP pc-tápban volt.
Na, akkor a mellékelt típus jó lenne.
Mi a kűlőmbség a kővetkező MOSFEt ek kőzőtt G4BC20FD-036F G4BC20FD-040F G4BC20FD-041F
Sziasztok!
Porszívóhoz értők segítségét kérném. Mit kellene csinálnia a képen jelölt alkatrésznek, és hogyan tudom kimérni hogy jó-e? Gondolom valami vákuum kapcsoló, mert három lába van csak. Előre is köszi!
Ez valószínűleg a zsák telítettséget jelzőt működteti!
Köszi.
Ezen nincs zsák telítettség jelző, sőt még zsák sincs. ![]() Ez egy Electrolux ergospace porszívó, ami kb félperc működés után kikapcsol. Már teljesen kitakarítottam, átnéztem, és mivel túl sok félvezető nincs benne, arra gyanakodtam hogy ez a fekete kocka szórakozik. Egy rövid csővel a porgyűjtő doboz felé néz, ahol a vákuumot csinálja a motor. Összesen három lába van: 1-fázis, 2-motor, 3-egy diac-on és pár ellenálláson keresztül megy a bekapcsolóra. Olyan mintha egy lágyindító fokozat után át kellene kapcsolnia direkt fázisra. Azonban hiába szívom, fújom a lábai között nem változik semmi.
Szevasz Lala!
Semmi; gyártási idő kódok-adatlap 2. Üdv:Kálmán
Sziasztok!
tudnátok segíteni a képen látható alkatrész beazonosításában a középső és a jobb lába zárlatos a közép és bal szakadt. A www.alldatasheet.com oldalon nem sikerült megtalálni, köszönöm.
Szia!
Miben volt benne és milyen pozícióban?
Szia!
John deere 4755 traktor hárompont vezérlőjében (HCU) van, ami egy 8052 mikrovezérlős áramkör. Szemből a középső láb testen van, a baloldali egy öt ellenállásos feszültségosztón a jobboldali pedig kimenet.
egy 3x10 csatlakozóra megy vagy egy 5v-s kimenet vagy egy szolenoidot kapcsol pár perc megnézem a számozását, vagy K3 vagy A3.
Tehát mágnesszelepet. Sajnos a neten semmi hasznos infó sincs erről, csak annyi derült ki, hogy Motorola (ON) gyártmány. A kapcsolásból kellene visszakövetkeztetni azt, hogy mi is lehet ez.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |