Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   57 / 84
(#) scooby_ válasza Action2K hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Ez jó lett,tetszik! Gratulálok hozzá!
(#) Moszkvai válasza Action2K hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Már regeltem is!
(#) szamóca válasza Moszkvai hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Hogy jó reggelt?
(#) scooby_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Nekem is sikerült...
(#) Gery78 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Lacikám nagyon jó lett a honlap, én is regeltem. Úgy tűnik minden rendben van a honlappal, nem akadtam hibára.
(#) ticseboy válasza Action2K hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Nekem nem sikerült regisztrálni. Vagyis addig jó volt, de a kapott nick-el és jelszóval nem enged belépni! :no:
(#) EcoPityu válasza Action2K hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Szia Laci!
Nagyon jó kis lap lett, akkor majd ide kerül fel minden kép és video, és leírás, és rövid ismertető a résztvevőkről... és portékáikról? (Visszamenőleg?)

Plusz a 2 cikked, tapasztalatok az első kettőről?
(#) Gafly hozzászólása Márc 6, 2011 /

Jól értem hogy akkor ez a rendezvény leágazott a HE-ről és külön életre kelt?
(#) szamóca válasza Gafly hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

Nem is volt a HE szervezése, mindössze itt vetődött fel az igény, ill. innen indul(t) a szervezés.
(#) Gafly válasza szamóca hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

Tehát akkor a szervezés, jelentkezés, stb. az már nem itt van.
(#) Action2K válasza ticseboy hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

Látom, azóta beléptél. Fontos dolog, hogy a külső cookie-k elfogadásra kerüljenek. Ha a böngésződben nincs engedélyezve a külső cookie-k elfogadása, akkor sem tudsz belépni, s a "Hibás felhasználónév és/vagy jelszó!" hibaüzenetet kapod.
Talán bakos13gab és mhatalyak is ép ez miatt nem lépett be még? Segítségként a belépési hibaüzenet alá odatettem a cookie-k engedélyezésére a figyelmeztetést.
(#) Action2K válasza Gafly hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

A szervezés, ötletek, vélemények, tapasztalatok... megvitatása mind itt folyik majd ezek után is. Pusztán a jelentkezésnek és mindennemű adminisztrációnak hoztam létre egy egységes, praktikus kis "irodai szoftvert". Eddig ugyebár mélben volt a jelentkezés, s mindenkinek a szükséges adatait úgy másoltam át egy excel táblába. No már most így interaktívon jóval kényelmesebb nekem, de remélem Nektek is egyszerűbb. A regisztrációt csak egyszer kell megtenni. Az esetleges adatok (email/telefonszám...) változásának a módosítására is lesz majd lehetőség.
Miután regisztráltatok, minden egyes leendő találkozó előtt, már csak pár kattintással kel jelezni, hogy milyen módon kívánsz részt venni. Pár napon belül (lehet hogy már holnap), lesz időm, s elkészítem a jelentkezési statisztika-i blokkot is. Egyébként, ebben a pillanatban (velem együtt) már 20 regisztrált van. És igen, Köbzoli az első (utánam ).
(#) bakos13gab válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Lehet, megnézem.

És talált. Nem tetszett a kukid a böngészőmnek. Válogatós fajta, csak hát így meg le kellett venni a "védelmet".
(#) Action2K válasza EcoPityu hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Tőled és a Többiektől is köszönöm a dicséretet. Úgy érzem, hogy mivel, immáron a harmadik tali lesz ez már, itt az ideje, hogy kapjon egy honlapot.
A fotókat, videókat, elnézve terjedelmüket, praktikus lenne megtartani ott ahol van, s egy linkkel hivatkozni az albumokra.

Idézet:
„leírás, és rövid ismertető a résztvevőkről... és portékáikról?”

Nos, ez jó ötlet. Létrehozni egy "Kiállítók" menüpontot, ahol felennének sorolva mindazok, akik kiállítottak eddig, s rákattintva lenne egy portfólió szerű lap, ahol pár mondatban bemutatkoznának, s az alkotásaikról is lennének képek. Mindenki maga tölthetné ki.

Cikkek, beszámolok? Miért ne? Hisz róla szól. Viszont fórumot nem indítok. Arra itt van ez a topik.
(#) ethosz2 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Jelentkezők listája mikor lesz látható az oldalon? (A hamarosan az elég tág fogalom ).
(#) Action2K válasza ethosz2 hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

A lehetetlent azonnal teljesítjük! A csodákra egy kicsit még várni kell! Vagy mégsem?
(#) ticseboy válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Ujra raktam a pc-t és még nem állitottam be mindent, ezért nem sikerült. Viszont a laptoppal gond nélkül ment. Köszi, beállitom a cookie-t.
(#) ethosz2 hozzászólása Márc 7, 2011 /

Na máris van 7 kiállító is. CIROKL hogy hogy nem állít ki?
(#) klemo86 hozzászólása Márc 7, 2011 /

Mi számít "kiállítónak"? Egy saját stand? Mert szerintem az erősítőre fektetem a hangsúlyt, amúgy se lenne pénzem a munkanélküli segélyből addig egy épkézláb hangfalra (nemhogy kettőre )…
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Rosszul tetted fel a kérdést. Nem mi, hanem ki. Tehát, "Ki számít kiállítónak?" Hát a bíró. Komolyra téve az útirányt, ha hozol akár egy darab erősítőt, amit Te építettél, amit meg szeretnél mutatni nekünk, akkor már kiállító vagy. Mondhatni, ez a Ki mit épített rovat hangtechnikai kiadása.
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2011 /

Igen, bocsánat Akkor oké, a GM70 addigra legalább deszkamodellben, de a végleges beállításban fog dolgozni A többi cucc még nagyon kérdéses…
(#) ethosz2 hozzászólása Márc 7, 2011 /

A Hódmezővásárhelyi országos találkozóval mi lett? Van még, vagy lesz olyan találkozó?
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Nem sok közöm van a dologhoz de van egy észrevételem az ügyben .
Az weblapon máris van sok jelentkező és ezekkel csak annyi a dolog hogy olyan ninck nevek vannak megadva amik gyakorlatilag nem is léteznek a HE .i oldalon .
Bár tudom ez most szorosan nem köthető a HE oldallal de akkor azt az AAET oldalon fel kéne tüntetni hogy a jelentkező az más oldalról jelentkezett vagy nem?
Vagy csak nekem furcsa a dolog nem tudom most akkor befogok mondjuk Kovácsovits Géza néven regelni hátha nem tudja senki ki vagyok !
Szerintem ezt azért illene tudnunk hogy ki honnan jelentkezett .
(#) CIROKL válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Máris ott vagyok , kovacsovitsg .
Tudja valaki kivagyok és honnan kerültem oda ?
(#) ticseboy válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Valaki "kovacsovitsg" néven üzenget a CIROKL nicknevén! :no:
(#) CIROKL válasza ticseboy hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Szerintem meg nem vicc kategória .
Tibi , tegyük fel mondjuk beregelek 30-40 ninck néven az oldalra !
Mmm gondolom érted az aggályom ?
(#) ticseboy válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Nem is annak szántam! Figyelemfelkeltés!
Még van idő rendet rakni a "dolgok" körül.
(#) CIROKL válasza ticseboy hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Az én meglátásom az hogy csak is valós ninck nevek megadásával lehessen regisztrálni , ha tegyük fel más fórumból regisztrál valaki akkor azt ott jeleznie kéne és a valós regisztráció könnyen visszaellenőrizhető lenne !
Így hogy bármit írhatok ennek nem sok értelmét látom mert a szervezőket lesz aki megfogja vezetni , de nagyon , és mi a háttérben nem azért dolgozunk az ügyön hogy szórakozzanak velünk .
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

Laci az említett ninc nevet töröld amennyiben tudod .
Ezzel csak az én észrevételemnek szerettem volna helyt adni ezért elnézést ha csak én volnék ennyire mélyreható ?
(#) shalafi.66 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 12, 2011 /

És ha valaki sosem fórumozott?
Következő: »»   57 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem