Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Hát nekem dobon van egy kevés, még fojtóhoz vettem. Szívesen kölcsönadom és legközelebb visszahozod. Elvileg 0,3-as. Talán 2 kiló van rajta (úgy látom táblázatban, hogy olyan 20menet/volt, összesen 130 menet kell kb.).
Köszi, de most számolok utána hogy legalább 0,4-es kellene a 300mA fűtéshez.
Bifiláris tekerés?
Nem, de kettő db trafóm van.
Műsorváltozás! Nem leszek ott a népligetben fél nyolckor, egyenesen a Börzére megyek.
Lassan börze, tessék készülődni. Ez alkalommal el tudok menni én is.
Az eheti börze előtárgyalást a börze bikája megnyitotta. Én, akire a szervezés rá maradt, mint szamárra a füle, ezennel ünnepélyesen BULL1988-nak - nicknevéből eredeztethető "börze bikája" - jelzőt adományozom. Van a börzének már mikulása, dumagépe, legyen már bikája is. Én pedig a szokott helyen várok: 7:15 és 7:35 között a Népliget buszállomáson.
És a szakadt punk/rocker sem hiányozhat börzéről!
De nem ám! a börzének is meg van a maga "keresztje"! Egyébként helyesen "szakadt punk / köcsög rocker".
Mennék én is, de jön hozzám Frankye bácsi, egy pár dologért, szóval most mi itthon börzézünk nálam. Azért a feelingje meglesz csak itt fordítva lesz, mert sok hasznos holmi lesz ingyen és kevesen leszünk.
Helyezzük át hozzátok a helyszínt. (Akkor neked semmi nem marad.)
Jó, de akkor az asszonyt is viszed ugye? Anyósostul! :hehe:
Bocsi, de arra már nincs keret.
Mint említettem ingyen van. :hehe:
De a fenntartásuk már nem. (Egy labortáp kevesebbet fogyaszt. És nem kér új dolgokat.)
Dehogynem! Ha pl. kimegy a végtranzisztor benne...
Amúgy hála és köszönet Doncso papának, ezúton is, ugyanis telepakoltuk a kocsim hátulját (pedig az nem kis feladat, lévén hosszú kombi!), és rengeteg (de szó szerint rengeteg!) hasznos dologgal lettem gazdagabb a jóvoltából! Szóval hatalmas köszönet!!! Szerk.: Az asszonyt sem kellett elvinnem, és az anyóst sem. A tündéri pici lányát meg nem adta...
Nagyon szívesen. Én meg örülök, hogy jó helyre került, a kukába sajnáltam volna kidobni őket. Az anyóst még nem biztos, hogy nem kell elvinned. :hehe:
Lekéstél! Max. a pindúrral együtt, de akkor nem Te dobod a kukába, hanem én! (Mármint az anyóst... :hehe: )
Idézet: Nézd csak meg a pótkerék tartódat. :hehe: „Lekéstél!”
Jöhetsz aztán ide is a nagy kombival...
Mármint nem ki hanem bepakolni ha még fér...
Csaknem elindítottam egy új tipusú börzézős hullámot?
Lehet.
Én már annak is örülök ha olyan helyre kerül ahol valaki használja... Az EHET-en én kiteszem a cuccokat, de sajnos még ingyen se fogynak el...
Ja, persze mert hiszen Köbös doboz...
Ajaj! Hova raktad szerencsétlent?! Az én pótkerekem a kasztni alatt van! Lehet, hogy út közben leesett?!
OK, akkor majd egyeztetünk, kiviszem a könyvedet, hozom a raktárad...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |