Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia.
Köszi a segítséget, ismerem a programot, megpróbálom leszedni vele. A probléma az, hogy egyetlen egy oldal az egész és Flash objektumok, meg animációk vannak és ennyi.
Megpróbáltam és nemigen jött össze sajnos.
![]()
Köszi mind a kettőtök sokat segített "like"-oltam
![]()
Tudja valaki hogy Power Point-ban hogy tudom azt megoldani, hogy a diák váltásánál ne induljon mindig újra az aláfestő zene?
Nem kell mindig a hangszedőt a lemez elejére tenni...
![]()
Logikus annak aki használt már ilyet, nekem ez az első.
![]() De a nincs hang, az számomra azt jelenti, hogy nincs hang, és nem azt hogy nem indul újra diánként ugyanaz. És még egy kérdés kedves májszter. Hogyan lehet a PPS bemutatót áttenni, a tecsövednek is emészthető videó formátumúra? ![]() Mondhatod úgy is hogy diákokok. ![]()
Bővebben: Link Hehe, ezt már régebben én is megtaláltam...
![]()
Vannak ilyenek.
![]()
Ömm... Ez még az első HE-s videoversenyre készült...
![]() ![]() Bővebben: Link Ezt a képet is arra az alkalomra szerkesztettem. ![]()
Bővebben: Link Itt látszik, hogy higanygőz lámpa az, csak halogén házba tettem be érintésvédelmi szempontból, illetve a fény terelése miatt. A fojtóval kapcsolatban minden bizonnyal igazad van, az eredeti képe volt akkora méretű, hogy könnyebben tudtam rá tudtam ollózni erre a képre.
![]()
Ezt nézzétek:Bővebben: Link
Shalafi66 a *** "kiküldte" az audiodiy fórumot az előbb!
Nem tudom, hogy ki mit tud az esetről. Mindenesetre, volt egy 100%-os szavazás a leváltásáról. Eredetileg egy közösségi tulajdonban lévő fórumot orzott el galád módon (eredetileg az üzemeltetést vállalta el, kizárólag azt). Később kisajátította. Ma kitört ellene a forradalom gyakorlatilag erre ő lekapcsolta az audiodiy fórumot!
Ja az elmezavarhoz még a tegnapi HE-s kitiltása is hozzásegítette. Plussz a 100%-os többségű ellene kezdeményezett szavazás után visszaélt a rá bízott hatalommal.
Én nem csodálokozom a szavazáson..igen sok emberrel elég negatívan viselkedett.
De nem ám.. és ebben meg micsoda csajok is vannak...
![]() ![]()
Ez az első ilyen pöpösös izém, de majd még készítek hasonlókat.
![]()
Hogy nehogy arra tévelyedjél még egyszer?
![]() Mint a viccben. - Két kutya sétál az utcán. -Te! Ez nem a Vágó Pista háza? -De Az! -Megjelöljük? ![]()
Várom a: "Tangóharmonika szólók a szép didik világában" c. művedet!
![]()
Mármint te fényképezted a csajokat? Őszinte elismerésem
![]() ![]()
Én meg a "Szájharmónika szólók didiken" -című videóját nézném szívesen!
Valamiért nem lep meg. Semmilyen irányból. Az internet egy sajátos demokrácia. Azé a végszó, akinek a kezében van a főkapcsoló (tulaj) - lásd a Közel-keleti lázongásoknál uppsz lekapcsolták a netet. Azért az neccesebb lenne, ha egy ilyen elmeháborodott kezébe kerülne mondjuk egy atomtöltetet indító piros gomb
Mármint erre a piros gombra gondolsz itt mellettem? :miaz:
Tenyerelj rá, és kiderül, minek a gombja az!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |