Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1578 / 3613
(#) Rober_4 válasza Müszi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Ok kipróbálom! Végül is egyszer élünk. :kalap:
(#) nagy hoho válasza Müszi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Dombóváron nincs egy facér leányzó?
(#) Müszi válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Hiába próbálkozom keresni, szerezni, eredmény =0
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Ki kapcsolta le Paksot, és miért borult sötétségbe a fél ország?
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Ha pofont kap, akkor a szomszédé.
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Már tudom ki hiányzott eme apró poénba
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Nem érzem igazán hiányzónak magamat. Van más, lesz más utánam, majd helyettem. Aki akar, úgy is megtalál. Néha-néha benézek, ha van valaki rég nem látott ismerős, és komikus helyzet, akkor reagálok rá. Egyébként megvan a magam gondja-baja-tervei.
(#) Doncso hozzászólása Márc 18, 2011 /

Urak, egy olyat szeretnék kérdezni, hogy kb egy 50m2-es cirkó fűtéses lakótelepi háznak mennyi lehet a havi gázszámlája ha mondjuk hideg van körülbelül, átlagos meleget számolva, műanyag nyílászárók, illetve szigetelt épület?
(#) ethosz2 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Mindegy, Shalafinak megpecsételődik a sorsa, az biztos. Már szerveződnek az események a fórum visszaszerzésére. Nemrég jól átvert valakit. Elküldtek neki néhány hangszórót javításra, de sem a hagszórókat, sem a pénzt nem küldte vissza. Így hát a megrendelő pár haverjával kocsiba ült és meglátogatták mezőkövesden. Utána Shalafi hozzáállása nagyon hirtelen megjavult! Azonnal átadta a hangszórókat megjavítva.

Szóval nem titok ki ő, hol kell keresni, hova jár dolgozni. Túl sok ellenséget hagyott, akik tudják, hogy néz ki és tudják a lakcímét is.

Most több ezer embernek tett keresztbe, és elkövetett egy olyan hibát, hogy jogilag is eljárást tudunk kezdeményezni ellene.

A fórumot a készítő tulaj évekkel ezelőtt nyíltan és egyértelműen a közösségre hagyta. Hangsújozva, hogy az az akarata, hogy a fórum a közösség tulajdona legyen és ne egy embertől függjön. Shalafi csak a tárhelyet meg a karbantartást biztosította volna, úgy, hogy a költségeket mi, a közösség álljuk. Erre ő azonnal kisajátította, amint a karmai közé került a fórum. A napokban kiborult a bili, elkezdett nyíltan visszaélni a jogkörével. Topicokat törölt, a megszavazott moderátoroknak egyszerűen elvette a jogkörét, (most meg a fórumot is leállította.) Erre forradalmi hangulat alakult ellene. Annyi felhasználó volt jelen egyszerre, amennyit nem is láttam még ott. Mind Shalafi lemondását követelte és az adatbázis fálj kiadását a közösségnek.

Ha nem adja oda a másolatot minél hamarabb szerintem nem ússza meg szárazon a dolgot, marha nagy a felháborodás ellene, sok fanatikus tag van, aki már sok éve oda ír. Szinte mindenki egyhangúlag utálja már. Óriási hiba volt ekkora hatalmat a kezébe adni. Sokan mondták, hogy egy elmebeteg és nem kéne rá bízni a fórumot semmilyen szinten. Hát igazuk volt, most megtörtént, ami a legsötétebb félelmünk volt Shalafi technikai admin posztjával kapcsolatban.
(#) scooby_ válasza Müszi hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

100%-ig együtt érzek veled Müszi! Mondhatni egy csónakban evezünk! :yes:
(#) scooby_ válasza Doncso hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Ez panellakás Papa? Ha akarod kérdezősködök aputól.
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Persze, lakótelepi . Csak úgy nagy általánosságban érdekel, kb mennyi lehet az annyi. Apropó csajok. nem nyavajogni, csajozni!

Csajoznék én,csak ők sza**nak a pasikra! :no:
Amúgy minálunk általány díj volt a gázra. De holnap megkérdezem neked. 54m2-es lakásunk volt,és elég drága volt a távfűtés.... Melyik települést nézted ki,ha szabad érdeklődni?
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Nem néztem én ki semmit, érdeklődöm. De írtam, hogy nem távfűtés, hanem egyedi cirkó, nem mindegy.

Láttam hogy írtad,én csak hangoztattam.
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Márc 19, 2011 /

Sziasztok!
Készülök egy versenyre prezentációval, PIC-es témában, találtam egy képet ami túl világos, de tökéletes volna háttérnek.
Valaki ezt be tudná nekem egy picit sötétíteni?
Köszönöm!
Tudom, nem ide tartozik, de szükségem volna arra a képre... Köszönöm!
(#) árnyék válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Márc 19, 2011 / 1

Szia !

Remélem erre gondoltál és tudod használni .
(#) árnyék válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Szép jó reggelt !

A nevem azért "Árnyék" - mert szeretek a háttérből figyelgetni és nem a fényben lenni .
Ezt kérte a srác ezt kapja !
(#) Rober_4 válasza Doncso hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Nekünkn 54m2-es konvektoros a lakás.
A múlt hónapban 35-et fizettem, de nem tudom milyen időszakról szólt a csekk, majd megnézem, viszont a nagyszobát nem fűtjük. Ehhez képest a pesti 69m2-es panel ugyanekkor volt 27ezer. Vagy még egyet tudok miskolci avasi 55m2-es bérházi 17ezer.
(#) zoly15 válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Nem mindegy a gáz fűtőértéke sem, valamint a készülékek állapota sem! A mai világban a kondenzációs kazánoké a terep Csak legyen aki megfizeti...
(#) Doncso válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Itt egy 49m2-es két oldalról, illetve alulról felülről is fűtött (lakók) új építésű panellakásról lenne szó, (tégla épület) új cirkó és lap radiátoros fűtés, új műanyag nyílászárók, és szigetelt homlokzat. Én egy 15-20.000Ft ra saccoltam az egyhavi fűtését amikor a leg hidegebb van. Ez nagyjából akkor helytálló ugye? Persze ha normális fűtésről beszélünk, nem 30 fokról. Jól gondolom nagyjából?
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 19, 2011 /

Akkor most ebéd után egy kis IQ párbaj. Hogy egy kicsit jobb kedvünk legyen.
(#) KTobi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Kérdezz meg egy fűtésszakértőt. Aki ismeri a mai paramétereket, az épület méretei, anyaga alapján könnyen kiszámítható, mekkora energia-> mennyi gáz kell. Jó tudni, hogy mennyire fűtenek a szomszédok, mert az is sokat nyom a latban.
(#) kiskacsa2009 válasza árnyék hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Köszönöm szépen!
Tökéletes!

Lehetne nem méretezett képként feltölteni?
Köszönöm!
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 19, 2011 /

Íme az intő példa: Wikipedia és egyéb web 2.0 alkalmazások ide, közösségi enciklopédiák oda, azért mégiscsak szakmailag és szaktekintélyek által összeállított és lektorált hír-, és szakirodalmi források felé billen a mérleg nyelve. Ott azért ilyen nem fordulhat elő. Azért az nonszensz, hogy valaki tájékozatlan vagy képzetlen ember felülbírálja szakemberek szócikkeit. Tessék mondani a Természettudományi Kislexikonnál előfordulhat ilyen?!

Idézet:
„A MEDFEM-L nevu amerikai levelezolistan mostanaban tobb szakerto panaszkodott,
hogy az angol nyelvu Wikipediaban
ok mikor -- egyetemi oktatokent -- frissitik a kozepkori targyu szocikkekeket
a legfrissebb kutatasok es szakirodalom alapjan,
utana viszont ismeretlenek (-- szerkesztok? --) rendre visszajavitjak,
felulbiraljak a tartalmakat az elavultabb szakirodalomnak
es a regebbi (romantikus) elkepzeleseknek megfeleloen.
Gondolom, hogy szerencsere ilyen jelenseg nalunk egyaltalan nincs.”
(#) zolika60 válasza Doncso hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Az a te esetedben attól is függ Mekkora felületű fűtetlen falad van és mennyire fűtenek alul felül. Ugyanis az egyik barátom havi 7-8000Ft-ot fizetett a leghidegebb hónapokra. Mert alatta fázosék laknak és mind a két oldalon is van szomszédja. Amíg a külső hőmérséklet nem megy 5C° alá nem is fűtenek. A lakásban mégis 20-22C° van. Amikor meg én laktam ilyen helyen 12 éve, a mi lakásunk alatt garázs volt. Oldalt csak a fal és a felettünk levő lakást sem használták. Nekem akkoriban kellett havonta 20-25 ezret fizetnem. Szóval nem könnyű meghatározni látatlanban.
(#) Doncso válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen.
(#) gg630504 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

A magyar wikin rontották el a megohm-ot megaohm-ra. Pedig kivétel, és nem is túl új...
(#) DuMatyi válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Tudtommal mind a kettő helyes. Viszont a 100%-ig elfogadott a megaohm. Mivel a prefixumot ki kell írni. Én igazából a megohmot nem értékelem sokra, mert a kiloohm helyett sem mondjuk, hogy kilohm.
(#) gg630504 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

off Sokáig én is rosszul tudtam. /off
Bár lehet, úgy lesz helyes.
Következő: »»   1578 / 3613
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem