Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ismerős az a név.
![]()
Azt hiszem jövőhét Kedden magamhoz veszem a gyakorlattanár nevelőeszközét,hátha megAohm-ot ír a táblára.
![]()
Vedd meg ( vagy kölcsönözd ki ) a lexikont és vésd az eszébe.
![]()
Hali!
Nincs meg valakinek a Dj Szatmári feat. Jucus - Súgj egy titkot (Club Mix) ? Akinek meg van annak megköszönném, ha dobna egy privit. ![]()
Perpilanat egyik sem létezik shalafi ebertelenül gusztustalan visszaélésének köszönhetően. A felhívást több fórumon is terjesztik a tagok, gondoltam, hogy én meg itt próbálom meg, de ha nem egyeztek bekle akkor a elnézéseteket kérem az okozott kellemetlenségért.
Ez nem reklám, csak annyit szeretnénk elérni, hogy a régi fórumtagok együtt maradjanak, míg ezt a shalafi sztorit lezárjuk.
Ez nagyon meglepő, és rendhagyó. Köszönöm, megjegyeztem örökre. @álamfő: Engem nem lep meg. Hallottam ezt-azt az úrról. Főleg nem az agyoncenzúrázott és idealizált Ady életrajzhoz hasonlatos ferdítéseket. Többek között azt, amit az egyik kommentelő is leírt: Ön a leggyengébb láncszem! Sebaj majd átírjuk a helyesírási kézikönyvet is...
Azért a magyarázatra kíváncsi volnék. Miért épp a mega prefixumot érinti ez csak? A többit miért nem? És egyáltalán miért marad el az az a betű?
![]()
Engem az érdekelne, hogy miért CSAK az ohm mértékegységet érinti az "a" betű elhagyása? A megawatt sem megwatt.
"Off"- bocs, itt lehet.
Személyes "élmény" a shalafi, az egy ... Megkért egy modi, hogy ne trágárkodjak, ígyhát betartom, de tudjátok, mire is gondolok. Tapasztalatom, az, hogy az az ember (ha és amennyiben az), egyetlen értelmes választ sem tud adni, pedig nemrég vagyok a HE-n. S ezzel nem a tudását ítélem meg, csak a felém irányuló viselkedését, s ezzel a szellemi képességeit. Jó mérést! IFA
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van tudása, de hajlamos az előző munkahelyeit ócsárolni akkor is, ha előtte istenítette, mind e mellett félti az általa kikapart gesztenyét, és nem kívánja megosztani a tudását. A hangdoboz méretezés igen izzadságos és nehéz (felsőfokú matematikai műveleteket és levezetéseket) igénylő munka. Aki sokat fektet belé, nem szívesen osztja meg, mert túl sok energiája van benne ahhoz, hogy adott esetben elorozzák tőle a sikert és az hasznot. Nem egyedülálló, mert doktori dolgozatoknál is tudok hasonlókról.
Üdv mindenkinek! Szükségem lenne egy kis segítségre. Valaki tudna nekem mondani 2Db veszteség mentesen tömörítő programot? Valamint kéne 2Db veszteségesen tömörítő programból is 2Db. Előre is köszönöm!
![]()
Én neki is megírtam ***
Ha zenére gondolsz, akkor veszteségmentesre: beírod google-ba, hogy wma (wav) to flac converter. Ugyanez vissza: wma (wav) to mp3 converter. Utána mazsolázol.
Köszi, de ez már megtörtént.. A fogalma van meg, programnév sajna nincs
![]()
Nem értem hogy mit szeretnél evvel közölni.
![]() ![]()
De nem ám te is mp3-at konvertálsz lossless-be!
Hűha! Eddig csak (kb 2 éve) lejátszásra használom....
Konvertál, éget, lejátszik, felvesz, rippel.
![]()
Gépes lejátszásra én is ezt használom.Konvertálásra vannak specifikusabb progik is, de ez is jó.
Van valakinek tapasztalata a Katepox tartósságát illetően? Olvastam egy fórumon, hogy idővel repedezik, pedig úgy hirdetik, hogy nem keményedik meg teljesen.
Vagy 20 éve használtam utoljára. Valóban üvegszerűre keményedik. Emiatt a kő leveri és alatta rohad a lemez.
Tud valaki segíteni beállítani a routeremet?
TP-LINK WR841N a típusa. Összekötöttem a T-Online modemével és beállítottam a WIFI-t meg a WAN-t. Magától detektálja is hogy a "WAN Connection Type" az "Dynamic IP". De nincs net sem a WIFI-n, sem a LAN-on. A router státuszánál az IP Address, Subnet Mask és a Default Gateway egyaránt 0.0.0.0. Miért? Ha a router WAN-jából kihúzom a kábelt és bedugom a laptopomba, akkor azonnal van net. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |