Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1579 / 3614
(#) bankimajki válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Ismerős az a név.
(#) scooby_ válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Azt hiszem jövőhét Kedden magamhoz veszem a gyakorlattanár nevelőeszközét,hátha megAohm-ot ír a táblára.
(#) gg630504 válasza scooby_ hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Vedd meg ( vagy kölcsönözd ki ) a lexikont és vésd az eszébe. Másoknak sem ártana.
(#) zolika60 válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Írjuk így:M Ohm. Akkor nincs vita
(#) zenetom hozzászólása Márc 20, 2011 /

Hali!
Nincs meg valakinek a Dj Szatmári feat. Jucus - Súgj egy titkot (Club Mix) ?
Akinek meg van annak megköszönném, ha dobna egy privit.
(#) ethosz2 válasza (») Márc 20, 2011 / 1

Perpilanat egyik sem létezik shalafi ebertelenül gusztustalan visszaélésének köszönhetően. A felhívást több fórumon is terjesztik a tagok, gondoltam, hogy én meg itt próbálom meg, de ha nem egyeztek bekle akkor a elnézéseteket kérem az okozott kellemetlenségért.
(#) sny hozzászólása Márc 20, 2011 /

Ez nem reklám, csak annyit szeretnénk elérni, hogy a régi fórumtagok együtt maradjanak, míg ezt a shalafi sztorit lezárjuk.
(#) DuMatyi válasza sny hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Utána is lehet ide (is) írni, nem tilos.
(#) DuMatyi válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Ez nagyon meglepő, és rendhagyó. Köszönöm, megjegyeztem örökre. @álamfő: Engem nem lep meg. Hallottam ezt-azt az úrról. Főleg nem az agyoncenzúrázott és idealizált Ady életrajzhoz hasonlatos ferdítéseket. Többek között azt, amit az egyik kommentelő is leírt: Ön a leggyengébb láncszem! Sebaj majd átírjuk a helyesírási kézikönyvet is...
(#) szamóca válasza gg630504 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Azért a magyarázatra kíváncsi volnék. Miért épp a mega prefixumot érinti ez csak? A többit miért nem? És egyáltalán miért marad el az az a betű?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Engem az érdekelne, hogy miért CSAK az ohm mértékegységet érinti az "a" betű elhagyása? A megawatt sem megwatt.
(#) Lászlógyerek hozzászólása Márc 20, 2011 /

"Off"- bocs, itt lehet.

Személyes "élmény" a shalafi, az egy ...
Megkért egy modi, hogy ne trágárkodjak, ígyhát betartom, de tudjátok, mire is gondolok.
Tapasztalatom, az, hogy az az ember (ha és amennyiben az), egyetlen értelmes választ sem tud adni, pedig nemrég vagyok a HE-n.
S ezzel nem a tudását ítélem meg, csak a felém irányuló viselkedését, s ezzel a szellemi képességeit.

Jó mérést! IFA
(#) DuMatyi válasza Lászlógyerek hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van tudása, de hajlamos az előző munkahelyeit ócsárolni akkor is, ha előtte istenítette, mind e mellett félti az általa kikapart gesztenyét, és nem kívánja megosztani a tudását. A hangdoboz méretezés igen izzadságos és nehéz (felsőfokú matematikai műveleteket és levezetéseket) igénylő munka. Aki sokat fektet belé, nem szívesen osztja meg, mert túl sok energiája van benne ahhoz, hogy adott esetben elorozzák tőle a sikert és az hasznot. Nem egyedülálló, mert doktori dolgozatoknál is tudok hasonlókról.
(#) zoly15 hozzászólása Márc 20, 2011 /

Üdv mindenkinek! Szükségem lenne egy kis segítségre. Valaki tudna nekem mondani 2Db veszteség mentesen tömörítő programot? Valamint kéne 2Db veszteségesen tömörítő programból is 2Db. Előre is köszönöm!
(#) Lászlógyerek válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Én neki is megírtam ***
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Ha zenére gondolsz, akkor veszteségmentesre: beírod google-ba, hogy wma (wav) to flac converter. Ugyanez vissza: wma (wav) to mp3 converter. Utána mazsolázol.
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Köszi, de ez már megtörtént.. A fogalma van meg, programnév sajna nincs :bummafejbe:
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

JET audio?
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Nem értem hogy mit szeretnél evvel közölni. De az egy nagyszerű médialejátszó! Most is fut a háttérben

Meg konvertáló is.
(#) Lászlógyerek válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Én meg azt mondom:
Ítélj magad!
Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Ne már!
(#) saraha válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

De nem ám te is mp3-at konvertálsz lossless-be!
(#) zoly15 válasza saraha hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Hűha! Eddig csak (kb 2 éve) lejátszásra használom....

Konvertál, éget, lejátszik, felvesz, rippel.
(#) saraha válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Gépes lejátszásra én is ezt használom.Konvertálásra vannak specifikusabb progik is, de ez is jó.
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 20, 2011 /

Van valakinek Katepox forrása?
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 20, 2011 /

Van valakinek tapasztalata a Katepox tartósságát illetően? Olvastam egy fórumon, hogy idővel repedezik, pedig úgy hirdetik, hogy nem keményedik meg teljesen.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Vagy 20 éve használtam utoljára. Valóban üvegszerűre keményedik. Emiatt a kő leveri és alatta rohad a lemez.
(#) Attila86 hozzászólása Márc 21, 2011 /

Tud valaki segíteni beállítani a routeremet?
TP-LINK WR841N a típusa. Összekötöttem a T-Online modemével és beállítottam a WIFI-t meg a WAN-t. Magától detektálja is hogy a "WAN Connection Type" az "Dynamic IP". De nincs net sem a WIFI-n, sem a LAN-on. A router státuszánál az IP Address, Subnet Mask és a Default Gateway egyaránt 0.0.0.0. Miért? Ha a router WAN-jából kihúzom a kábelt és bedugom a laptopomba, akkor azonnal van net.
Következő: »»   1579 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem