Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vannak ám. Érdemes megnézni, hány megtekintés volt a feltöltés volt...
De akkor is. Annyi elnézést ** van azon az oldalon hogy hihetetlen.
Nem jóóó. A homokóra várakozást jelent. :yes:
Vali itt a fórumon nem akarja megépíteni?
![]() ![]() ![]()
Üdv.
Na kaptam egy audio CD-t ajándékba..Ez is rajta van. Egyből leültem ez olyan gyönyörű...nem semmi.
Sziasztok!
Épen ezen bütykölgettem, (aktívvá alakítom) Bocs az offért ![]() Amikor a fáradalmak kipihenése végett egy jó kis sört nyitottam, az alatt valaki beköltözött ![]()
Mi a manó!? Kutyamellény, utána meg macska szállító doboz?
![]()
Vagy inkább macskapanel?
![]() Csak egymásra kéne tenni párat. Ráadásul van benne még egy kiadó szoba ![]() Idézet: Talán, ha a cicc fogna neked néhány egeret... „van benne még egy kiadó szoba” ![]()
Tudtam de olyan jól esik gonoszkodni, ha nemén írok félre valamit, :eplus2:
Egyszer foghatna valami mást is. A haszonleső semmirekellők, ingyenélő talpnyaló macskák... Foghatna egyszer egy köteg pénzt. Egyszer kilopta az aranyhalat a szomszéd tavából. Mondom jujj... Valami hasznosabbat nem lophattál volna nekem? Legalább egy rossz félvezetőt...
![]()
Aranyhalat? Miért nem kovácsoltattál belőle egy szép nyakláncot?
![]()
Sziasztok fórumtársak.
Ha valaki tudna segíteni pírtávban kérem segítsen. Egy olyan oldalt kellene lementeni, ami 100% -ban Flash alapú, és az IE összes verzióján elfut kivéve Firefox. Az lenne a kérésem, hogy valahogy úgy kéne lementeni az oldalt, hogy az offline is megnyitható legyen IE6 -al, mert ott ahol alkalmazva lenne ( oktatási, gyakorlási anyag) ott semmi internetes elérési lehetőség nincsen. Köszönöm a segítséget. Mindenkinek kellemes éjszakát.
Hogy a szomszéd rájöjjön?
![]()
Jó estét.
Van itt valami profi angolos aki meg tudná nekem fejteni a két összetevőt a videóban, mert sajna egyiket se tudtam kitalálni pedig még a Wikipédián is voltam.(Ja és ha esetleg valaki meg tudná mondani hogy hol lehet nálunk beszerezni ilyeneket megköszönném)Bővebben: Link
Jó estét, vagy jó reggelt?
Nekem estét, mert elvonulok mostmár kicsit…
Az egyik összetevő a nátrium-karbonát (szóda), a másik pedig a kálium-hidrogén-tartarát. A két vegyület reakciója során nátrium-kálium-tartarát keletkezik amely piezoelektromos tulajdonságú.
Másnéven Seignette-só. Az analitikai kémiában Fehling-reagenshez szükséges, a redukáló szerves vegyületek kimutatására használják. Középiskolában a redukáló monoszacharidot (szőlőcukor) különböztetik meg vele a nem redukáló diszacharidtól (nádcukor). Egyébként minden redukáló szerves vegyületre pozitív próbát ad. A színváltozást a kiváló rézoxid okozza. Budapesten nagy valószínűséggel kapható az egyik vegyszerboltban.
Barátnőm - Gyere már! Indulnunk kell! Így is 20 perc késésben vagyunk.
Én - Rendben szívem indulunk de ezt előtte még akkor is meghallgatom. (plusz tíz perc) ![]() Szóval nekem csak ennyire tetszett. Fantasztikus. ![]()
Budapesten minden van. Nálunk bezzeg semmi. Örül az ember, ha bemegy a boltba, és tud venni tejet és kenyeret.
Egyetértek. Pesten minden van. Vidéken semmi, vagy ha igen, az is dupla áron. Vegyük például a Vishay helipotot. Pesten az Elektrokonyhában 1700 Ft volt amikor vettem a labortápomba. Akkor volt a lakhelyem közelében (mellékes, hogy hol) nem is ugyanaz a márka, más rosszabb minőségű 5000 Ft.
Szerintem ez kell neked.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |