Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv!
Hétvégén egy jó komámnak tartottunk szülinapi bulit aztán én vittem az erősítőt meg mindent és sajnos az erősítő az asztalon volt ahol cigiztek a DJ-k. Most olyan büdös jön ki az erősítőből,hogy az hihetetlen. Ezt meglehetne valahogy oldani,hogy ne érezzem ezt a büdös cigaretta szagot?
Vedd le a fedlapot és fújd be anti tobacco spay-vel. Hagyd szellőzni, majd szereld össze. Ezt persze kint csináld az udvaron. Célszerű kombinálni egy ecsetes portalanítással is.
![]()
Ilyenre gondolsz? Bővebben: Link
Sziasztok! Valaki szeged környéki lakos, tudja, hogy mi lett a satel.hu Szatelit elektronikai üzlettel ? Gogol utca 3 alatt van (VOLT). Megszűnt a weboldala...
Bővebben: Link Ez már krónikus nálad.
![]()
Úristen, nem gondoltam, hogy ez is OFF.
![]()
Megvan még, remélhetőleg nemsokára ott fogok dolgozni
![]()
Persze hogy meglehet oldani. Szívj el egy doboz cigit te is. Máris nem fogod érezni. :nevetes2:
Szóval minden másnap. Húsvét másnapján, karácsony másnapján. Plusz minden ünnep másnapján...
![]()
Vagy ha igen, akkor szúrjon vissza, ha tud.
![]() ![]()
Tudom, nem ide való...
Úgy jártam hogy gondatlanul kitettem két nagy szatyor (örökölt) bakelitet (LP) a garázsba ![]() Megszívta magát, meg penészedik is már szerintem... Mit csináljak vele? Nekem nem kell (komolyzene), de kidobni nem akarom... Magát a hanghordozót a nedvesség nem károsítja.
Örülök neki, bár nekem az oldalt még most sem tölti be!
![]()
Nem kukacoskodok, de ez meg privátban kellene.
![]()
Hja, okés , ezer bocsi, a fáradalmakért.
![]()
Üdv!
Pdf állományból akarok képet kiszedni.Kimondott pdfből való képlopóval próbálkoztam, sikertelenül. Van valakinek ötlete?
Print Screen SysRq gomb ! Aztán megnyitod a Paintet, CTRL+V és kivágod, majd mented!
![]()
Uhhh. Ez súlyos fél órája próbálkozok mindennel de ez nem jutott eszembe. Ezer hála.
![]()
Tedd fel az apróba. Hátha kell valakinek. Az enyémeket már 15 éve elajándékoztam.
![]()
Ugyan, semmiség. Mindig így csinálom. Arra ügyelj, hogy milyen minőségben mentesz! JPG ronthat a minőségen!
![]()
Ha nyákrajzot akarsz kiszedni, akkor vigyázz, mert nem biztos, hogy mérethelyes lesz a kiszedett kép!
Azt akarnék de majd holnap kiderül mérethelyes e. Na de ne menjünk át OFF ba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |