Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ó , ó egy rendőrnő az álmom... Biztosan sokan hallottátok ezt a számot már. TNT zenekar alkotta '96 tájékán. Bővebben: Link
A képeket most találtam de ők is biztos ilyesmire gondoltak. Bővebben: Link :szeret:
Szia Ampi!
Még egy kicsit visszatérve az asztmára, megpróbálok én is egy kicsit segíteni: Régen nem volt ennyi allergiás, meg asztmás mint most. Pedig régen nem is irtották a parlagfüvet. (Nem tudom hogy arra vagy-e allergiás, én igen, de már szerintem lassan mindenre.) Az egy kifejezetten hasznos növény, mert megvédi a termőföldet, amit "parlagon" hagytak, hogy ne fújja el a szél a termő réteget. Na most ennek, (és szerintem a többi virágzó növénynek is) olyan a pollenje, hogy van egy külső burok a pollenszemen, amit ezek a csodálatos szénhidrogének lemarnak (ami szmog a kipufogó gázból megmarad), és emiatt allergizál a parlagfű. Ha rajta tudna maradni a burok akkor nem allergizál. Ha tiszta környezetben lennél pl. hegyekben, akkor nyugodtan megszagolhatod a virágzó parlagfüvet, teljesen ártalmatlan lesz. Amikor én fölmentem a Mátrába nyaralni, akkor kb. 2 nap alatt elmúlt az allergiám. Egyébként allergiát nem csak a virágzó növényektől lehet ám kapni! A gyógyszerekbe is kevernek olyan anyagot, amitől allergiát lehet kapni, hogy vegyed az allergia elleni szereket. A következő momentum a só. Javaslom Neked is a kristálytiszta, patikában kapható NaCl beszerzését. Sógoromnak ez is segített többek között a trombózisán. Jobb lett a lába tőle. A KCl, amit eladnak nekünk attól is lehet allergiát kapni, nem beszélve a csodálatos élelmiszer adalékanyagokról, és ízfokozókról (szennyezőkről) is. Ott van még a szennyezett ivóvíz. Abból is desztilláltat kéne inni, megfelelő (napi 10-12g) só utánpótlással, hogy újra sós legyen a verejtékünk. Ja és állandóan tisztítókúrát kell csinálni ahogy a kínaiak is nyomják. Egy évben min. 5x csinálják, de ebben a szennyezett világban szerintem többször is kéne. Ez is egy baromi nagy probléma, hogy ennyire szennyezett minden, csoda, hogy a szervezetünk ilyen jól helytáll. Abból a pincelakásból pedig el kellene költöznöd, egy olyanba ami nem penészedik. (Az is allergiát okoz) Egyébként szerintem a fő bűnös a sok autó kipufogó gáza, mostmár télen is rosszul vagyok az allergiám miatt. (Ami már lehet hogy kezdődő asztma.) Az autókban is egyre jobban törekszenek arra, hogy minél jobban elporlasszák az üzemanyag szemcséket a tökéletesebb égés miatt. Na most ezek a pici szemcsék sokkal nagyobb kárt okoznak mint a régi nagyobb szemcsék amikor még nem volt ilyen jó a porlasztó/befecskendező rendszer. A nagyobb szemcséket még ki tudta valahogy szűrni az orrunk, max. hörghurutunk volt. De ezeket az apró szemcséket már nem tudjuk megszűrni, és egyenesen a tüdőbe jutva asztmát okoznak. Nem vagyok orvos, csak egyszerű mérnöki szemlélettel gondolkodom. Remélem tudtam néhány jó tanáccsal szolgálni nem csak Neked, hanem másoknak is. Szerintem vissza kéne térnünk a lovaskocsira, a lócitromtól senki nem volt allergiás. ![]() ![]() Idézet: „Szerintem vissza kéne térnünk a lovaskocsira, a lócitromtól senki nem volt allergiás. Bár a lovaskocsi abból a szempontból nem jó, mert ha beparkolsz vele, akkor állás közben is fogyaszt.” Én,mint lovas ember egyetértek a "Frida" meg a"Bözsi" nevében is. ![]()
Mekkora csalás van mindenhol.
![]() ![]() ![]()
Mivel lettél harmadik? Ne idegeskedj, nyugodj meg. Semmi okod az idegeskedésre, én is 3. lettem egy versenyen, na de sok sok ember be se jutott volna, nem ettem a kefét, minek? .
Erősítővel, TDA 2003-as, meg van benne egy VU meter is. Annyira felhúz.
![]()
Nem félig, szólt rendesen, csak egy picit susog, mintha szűretlen lenne...
![]()
Mármint szüretlen sör?
(Mondom én, hogy zárlat van. Jó nagy! ![]()
Na és a szénanáthásokkal mi lesz? Mert, hogy a ló az szénát eszik, aztán mindenki szénanáthás lesz :lama:
Arra is van megoldás,sokat kell tevékenykedni az istállóban a villanyéllel és egyszer csak hopp immunissá válik az ember mindenféle allergiával szemben.Ki kell próbálni nem rossz az....
![]()
A zárlatos erősítődről, amire kaptál egy 3. helyet
![]() (csak vicceltem, nincs is benne zárlat, max szakadás...)
Helosztok.
Rokonoméknál a bojler alján található kerek házból csöpög a víz. Ez gondolom a tömítés hibájára utal, vagy valaki nem jól húzta rá a csavarokat. Okozhat-e ez komolyabb probblémát?
Persze, áramütést is okozhat, ha pont rosszkor rossz helyen nyúl oda valaki.
Annyira nem csöpög, hogy egybefüggő víztér alakuljon ki a nyílás és valamely fesz. alatt lévő csatlakozás között akár egy pillanatra is. Az nem lenne jó, ha egyik pillanatról a másikra elkezdene belőle ömleni a forróvíz. Ez bekövetkezhet?
Mivel nyomás alatt van az egész tartály, így ha a tömítés már nagyon rossz állapotú, akkor akár nagyobb folyás is keletkezhet. Nem árt minél hamarabb megszüntetni a csöpögést. Ráadásul eloxidálódnak a csatlakozások is és akár fel is gyulladhat valamelyik vezeték a bojlerben a nagy hőtől. Nekünk oxidos csatlakozás miatt már füstölgött is egyszer.
A hétvége a gasztronómia jegyében telt. Tegnap böllérfesztiválon voltunk Abádszalókon. Ma pedig befűtöttünk a kemencébe. Sajnos az illatokat nem tudom közvetíteni. A képek a nyugalom megzavarására alkalmasak. Ezért a gyengébb idegzetűeknek, fogyókúrázóknak nem ajánlott a képek megtekintése.
Hmm, guszti. Épp most vacsiztam , de azért még egy olyan sonkás leférne a torkomon ! :pirul:
Kóstoló nélkül, ez azért merénylet.
![]()
Jaja, merénylet. Most aszthiszem még lemegyek bevágok a konyhában valamit. :pirul:
Gondoltam vizes téma, a villanyhoz nem sok köze van, nem az elektromos rendszerével van a gond a vízmelegítőnek.
Ez inkább ide:Bővebben: Link Vagy ide:Bővebben: Link tartozik. Mindenképp javítsd meg minél előbb. :yes:
Hát, de ahhoz is csinálnak foglalatot?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |