Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tessék?
Nézd meg jobban, melyik hsz-re reagáltam!
Bemegy egy házba senki és valaki.Kijön senki meg valaki.
Ki marad bent? . . . . . . Hát és. (ezzel lehet szivatni -egy volt elektrotanártol hallotam)
Ezt úgy ismertem, hogy:
Senki És Valaki laktak egy házban. Senki elment vadászni, valaki madarászni. Ki maradt otthon? Hát szinte senkinek nem esik le, nem hogy elsőre, de tizedszerre se!
És maradt otthon nem? Én már 1000szer (jó csak 998-szor) olvastam el, de még mindig nem esik le. Modnjátok el léci
Szerintem Valaki. Mert valaki elment...
Mondjuk szóban egy kicsit szívatósabb lenne.
egyik aksi tölrős topicot olvasgatva eszembe jutott "elektro zseni" nagybátyjám egy régi furcsa tette! (akkoriban még nem értettem az elektronikához de utólag visszagondolva elmosolyodtam a h*lyeségen)
Ez az egész abban a bizonyos tamagochi örületes korszakban történt! Nagy báttyám lánya is a tamagochi fan tagok közé tartozott és neki is volt tamagochija. szegény kislány tamagochija elhalálozott egy disznótorkor elem lemerülési tünettel! nem volt nyitva egy bolt se (szombat délután miért is lenne?!) és előállt azzal az érdekes ötletével amit így hívott: "megcsapatjuk az elemet oszt jó lesz" hát igen a disznótor a garázsban volt berendezkedve ahol apám a kocsikat szerelte mer kicsit szemergett az eső! mivel autó szerelő műhely volt ezér előfordult ott egy nagy autó akksi! szét szedte a tamagochit és az elemet két vezetékkel az akksira kötötte, pontosabban néhányszor hozzá éríntette a sarukhoz! szikrázott a saru meg a vezeték, nagybáttyám megijett , de semmi baja sem lett, de rájött hogy az elem nem újra tölthető! pláne nem egy 12V-os akksiról az 1,5 voltos elem
Érdekes egy történet, de azt nem árt tudni, hogy azok a pici kis gombelemek robbanni is tudnak... :yes:
én már próbálkoztam újratölthetetlen 1,5V-os elem újratöltésével...(12V-ról , csak 10A ment át rajta kb, és hamar forró lett, aztán egy motrot is sorakötöttem vele, így nem melegedett annyira)
A kapocsfeszültség megemelkedett 1,2-ra) csak fél óra múlva már megint tökig le volt merűlve... Kettő ilyet összekapcsoltam és már egy piros LED is világított róla, persze amikor le voltak merűlve ki sem nyitott.
Hadd ajánljam figyelmükbe, a 22.sz agyszüleményét.
A férj életében először veszi a bátorságot, hogy a munkaidő vége előtt
félórával lelépjen a munkahelyéről. Boldogan megy haza, hogy meglepje a feleségét, azonban a bejárati ajtón belépve drága szivar füstje üti meg az orrát. A hálószobába belesve aztán meg is látja a főnökét, amint meztelenül hancúrozik a feleségével. Visszarohan az irodájába,gyorsan ledobja a kabátját a fogasra, beül a székébe, és még mindig hevesen zakatoló szívvel megtörli a homlokát: - Hu vazze ! Majdnem lebuktam!
egy kis matek:
1 ember 1 óra alatt 1 méter árkot ás ki. mennyi idő alatt ás ki 1000 ember 1 méter árkot? (1/1000 óra = 3.6 sec ) egy ember 6 évesen 120 cm, 12 évesen 160cm magas. milyen magas lesz 60 évesen? (480 cm = 4.8m ) egy hűtőszekrény 0 fokról -100 fokra képes lehűteni belső terét. 4 ilyen hűtőt egymásba rakva az abszolút 0 foknál hidegebbet kapunk. ui.: nincs is gravitáció, csak a föld szivat minket.
Ezt már láttam régebben. Elég beteg lehet a gyerek
Úr isten!
Alig bírtam de végignéztem! Húúúú srácok! Ez felbosszantott! Ez most nagyon! Az ilyen burnyáknak a fejét én kb. 1223243566-szor verném bele a monitorba! Ááááá Lehet, hogy csak szinészkedett a gyerek, hát tudta hogy felvette! Ilyen nincs a világon!
Én ezt már nagyon régen láttam... Szinészkedik az 100... De a hajlam benne van
Hála az égnek
Nem vettem volna a szivemre, ha miattam töri össze a monitorját! heheeh Meghát akármilyen PC-buzi is valaki, játék közben nem veri a billentyűzetet az asztalhoz! Utánna, előtte lehet...
Ja még a billentyűzet szélén megnyomja a Controlt aztán ugrik a karaktere...
nincs valakinek valami jó videója? (youtub on pl)
annyira nevetni van kedvem...de nem tok semmi jó videot! ha vki tud ossza meg velem köszi
Én nemrég raktam fel egyet, de az egyáltalán nem nevetnivaló - sajnos - bár azthiszem nem is idevaló.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |