Fórum témák
» Több friss téma |
Autó aksiról , hangsúlyozva "csak" szeretné.
Jól látod,de van ott mögötte még 2db 10000mikrós is,csak nemlátszanak
Ezaz,csak szeretné.
Az úgy már döfi.
Egyenlőre csak próbaidőre vannak így,úgydöntöttem Utána mennek a dobozba...ami még egyenlőre kilátásban sincs.
Ezeket fogják zörgetni
A szomszédok és a családtagok nagy örömére. Szép darabok, magad készítetted vagy boltban vetted őket?
Ezek gyári Omitronic DX2222 hangfalak.Van hozzá gyári végfokom is,de valahogy nem az igazi.Pedig kb 1 órát szólt idáig a cucc.
Talán majd a TDA jobb lesz. Amúgy nem rossz a keverőd se.
Tavaly vettem kompletten mindent. Itthonra elég az ami van
Eléggé szarok benne a piezok . Beszéltünk már róla?
3.6A -es egyenírányító Az kevés lesz. Vegyél jóval nagyobbakat.
Üdv Lacek.
Látom hogy te is hidat építettél.Én is most akarok belevágni.Az volna a kérdésem hogy milyen védelmet építettél hozzá mert olvasgattam hogy ezen a téren gondjaid voltak.Mi mellett döntöttél??Megadod a rajzát?? Köszi Norbi
Szia. Egyenlöre ennél a védelemnél maradtam ideiglenesen,mert ehez volt itthon alaktrészem.
Köszi a gyors választ.Működik rendesen teszi a dolgát??Nyákterved nem lenne hozzá véletlenül??
Csak ajánlani tudom hogy vágj bele.Nagyon szép hangja van és jól is szól.NEkem egy két 3utas hangszórós hangfalat hajt de brutál.
Működik rendesen,nincs vele gond.
A hűtéssel ne spórólj,ha megépíted.
Köszönöm a gyors és kielégítő választ.
De jó hűtőbordád van... hol lehet ilyet venni? Ilyen profilból nekem is vannak kisebb 10cm-es darabjaim, de azok méh-telepi szerzemények.
Ez is 3db-bol van összerakva Még valamikor úgy szedtem ki egy targonca akksitöltőböl.
Én régebbi kivitelű nagy teljesítményű frekvenciaváltókon láttam ilyen hűtőbordából elég méretes darabokat. Esetelg probálj meg szerezni abból rosszat, azt olcson megkapod, rajta az értékes hűtőbordákkal.
Azt is méh telepen lehet beszerezni?
Mi az egyébként? Valami villanymotorhoz való, erősáramú cucc?
Háromfázisú aszinkron motoroknál, és az egyfázisú motoroknál is a fordualtszám szabályozása többféle módón történhet:
-Frekvencia változtatásával -Polusszám változtatásával -Slip változtatássával -Fázis felcserélésével( háromfázisúnál) Erre használják a frekiváltót. Azt nem tudom, hogy a méhtelepen találsz e ilyet, de ha találsz és jó régi nagy teljesítményű, lesz rajt jó nagy hűtés! Manapság már kis méretűek és kapcsolóüzeműek, tehát minimális hűtés van rajtuk.
Oké, köszi.
Ezek szerint jól rémlett a dolog nekem is |
Bejelentkezés
Hirdetés |