Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
"Always look on the bright side of life...."
![]()
Nekem az 1 tégla eladó 10 millióért tetszett.
![]()
Mielőtt elfelejtem: Az Alstom metró kocsi 1000 Ft-ért sem volt kutya. Helyesebben szólva: a kommentekre gondolok.
Ezt én marha sajnálatosan hallom, amit olvastam tőled...
Már vagy 1hete minden nap próbálom megnyitni az oldalt, persze hiába valóan.... Sajtival még szerettem volna nagyon beszélni.... Hihetetlen ![]() Bár nem is olyan rég, hónapokkal ezelőtt is volt egy efféle reakciója a szüneteltetésnek ![]()
Szép új világ, tele intelligens szülőkkel.
![]()
Nem baj, "valakiknek" biztos jó a nem gondolkodó tömeg. De egyet elfelejtenek a "valakik": könnyebben (meg)vezethető, de hamarabb is üt, ráadásul mérlegelés nélkül.
Rossz történ velem: Nem birok 9.étől átmenni M.o.-ra kb júliusig, mert nem kapok útlevelet. A r**** rendőrség csak júliusra adott időpontot, meg a m. állampolgárságot sem vehetem fel. Dühtől robbanok...
![]() ![]() ![]()
Próbálj meg esetleg másik településen időpontot kapni, nem hiszem, hogy mindenhol ekkora a tumultus. Ha ilyet egyáltalán lehet. Nem szabad ez hanyagolni, mindig figyelni kell jó előre. Tudom mi a helyzet, anyámék is mentek 3ra sorba állni.
![]()
Hát , nálunk sajnos nem lehet olyat, csak a saját községedben mehetsz el. Kikészít.. Ááááá .
![]() ![]() ![]()
Nyugtasd magad, ez nem tesz jót az idegeidnek.
:hehe: Okés. Van ám jobb hír. Lesz nálunk motocross verseny nemsokára. Állítólag lesz híres motoros is.
Na arra befizetek... ![]()
Ezért kellett volna arra gondolni, hogy mi van, ha nem kapsz időpontot és hamarabb kellett volna időpontot kérni. Max akkor ha kapsz hamarabb, akkor megmondod, hogy neked csak április elejére kell.
![]()
Ilyet nem hiszem, hogy lehet. Szerintem , úgysem kaptam volna. Most már kár mérgelődnöm..
![]()
Nem értek a gitárhoz, de ezek a fiatalok jól nyomják.
![]()
A probléma, hogy sose tudod mi a helyzet. Van mikor időpontot osztanak, van, hogy reggel fogadják az aznap első tíznek érkezettet, van, hogy hatot. Van, hogy reggel az első n-nel megbeszélik hányra jöjjön vissza. Szóval a rendszert, módszert sose tudod előre, egyik napról másikra képesek kicserélni. A másik, a megbízható számítógépes háttér: P2es vasak, megbízhatatlan internetkapcsolat. És online küld minden adatot a szerverre, amit az nem vesz be jónak, az nem felel meg. Szóval, megesik már majdnem elintéztek valakit, lefagy a gép, aztán az egészet elölről. Amilyen jó ez a mi országunk, még mindig nem tudok táblát tenni az utánfutóra, lesz?, mi lesz?, még nem tudni.
Teljes mértékben igazad van.
A helyzet dettó ugyanaz Vajdaságban is. A különbség annyi, hogy itt P1-es gépek, és még ha elindulnak is rekord. Na inkább aludjunk! Jóét fiúk, lányok ! ![]()
Ne mérgelődjetek, probléma mindig akad! Ha nincs, akkor keresni kell!
![]() ![]()
Egy kis fejtörő :Mi az abszolút lehetettlen?(két válasz is van)
Chuck Norris a veresegyházi asszonykórúsban és a holdon benzint tankolni
![]() ![]() ![]() ![]()
Vagy hurkapálcával bútorlapot heggeszteni
![]()
Ne csigázz, mert eret vágok magamon
![]() Kontra: Van 10 darab mérőpontod, helyezd el őket úgy, hogy 5 sorban legyenek, de minden sorban csak 4 darab legyen.
Az egyik megoldás az lenne hogy:Michael Jacksont igazan orrba vágni eltekintve hogy ...
![]()
A kuglival bármit megtalálni, amire valóban szükséged van.
![]()
:no: Halottakról vagy jót vagy semmit!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |