Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Előhívó helyettesítése

Témaindító: mex, idő: Jan 27, 2006
Lapozás: OK   1 / 1
(#) mex hozzászólása Jan 27, 2006 /

Tudnátok segiteni? Bedöglött az előhivóm,nem tudom előhivni a P20-al fotózott panelomat. Vmi helyettesitő vegyszer kellene olyan amihez nem kell méregengedély!
(#) Konya válasza mex hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Az előhívót a lefolyótisztítóval tudod helyettesíteni, mivel az előhívó nátriumhidroxid alapú. Én "SZI-TI" lefolyótisztítót használok, ami eléggé olcsó, és szinte bármely háztartási boltban, meg tudod venni. Kb. egy liter vízbe kell egy-két kávéskanállal, ha nem elég tegyél hozzá. Vigyázz vele ne csináld túl töményre, mert lemarja a hasznos részt is!
(#) Tomee válasza mex hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Vagy vehetsz az elák boltban előhivó löttyöt kb.: 500 ft-ért...
(#) Norberto válasza Tomee hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

És az ráadásul még tömény is! Tehát 9 egységnyi vízhez kell 1 egységnyi ilyen lötty...sokáig elég az!
(#) mex válasza Tomee hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Ez lenne a legegyszerűbb megoldás,sajna mifelénkmég csak nem is rendelnek ilyesmit nemhogy tartanának! Egyébként~úgy 15évvel ezelőtt kaptam egy nescafés üveggel drazsé formájú NaOH-t idáig kitartott bár a végén már alaktalan masszává alakult.
(#) mex válasza Konya hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Köszönöm a tanácsot holnap megyek a Ht-boltba!
(#) Tomee válasza mex hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Merre felé laksz?
Elvileg neten is meg lehetne rendelni valahonnan, csak úgy drágább.
pl.: sos elektronik, conrád vagy hasonló
(#) mex válasza Tomee hozzászólására (») Jan 27, 2006 /

Gyöngyös city.
(#) pedrock válasza mex hozzászólására (») Feb 12, 2006 /

Hello!

ITT neten megtudod remdelni az előhívot. A postaköltség 800 Ft, de ha több mindenre van szükség, akkor még jobban is jársz, mint a legtöb boltban. Elég olcsó és korrekt cég.
(#) mex válasza pedrock hozzászólására (») Feb 12, 2006 /

Köszönöm de a SZI-TI nagyon bevált!!!
(#) IMi válasza mex hozzászólására (») Jan 20, 2007 /

Hello!

A "Szi-Ti"-vel milyen arányokban kell dolgozni? Tehát a levilágított panelt milyen hígítással találkozik?
(#) fureszk válasza IMi hozzászólására (») Jan 20, 2007 /

idéznék Konya hsz-éből:
"Kb. egy liter vízbe kell egy-két kávéskanállal, ha nem elég tegyél hozzá."
(#) Bubu54 hozzászólása Aug 20, 2011 /

Nátrium-szilikát-tal esetleg lehetne előhívni ha igen akkor milyen arányban kell belőle a vízbe?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem