Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az adatai földrengetőek: :eek2: :eek2: :eek2: :wow1: JackHammer
Mondjuk ha egymás mellé raksz 12db Tescos számitógép hangszórót akkor is meg kapod ezt a teljesítményt. 12000W P.M.P.O
Munka közben történt kérem a baleset. Eltört a villáskulcs. Egyből kaptam az alkalmon, lefotóztam, majd kiretusáltam a második képet!
mint egy kutya fej amiből egy másik kutya kiharapott egy darabot!
vagy esetleg egy tönkre ment villáskulcs
Még egy kis alakítás és jó lesz tűzcsapkulcsnak...
Jééé..de szép nagy kivezérlésjelző!
Húúhh ez aztán óriási egy cucc!
bár nem értem, mihez képest sül ki a nagyfesz. Csak úgy a levegőbe csapkod.. érdekes...
Ilyen jó lenne az erősitőm mellé
-Ismeritek azt a viccet amiben sok hülye beszélget egy sükettel?
-Nem -Tessék? Még egy: Honnan lehet felismerni a repülő nyulat? -Sas van a hátán...
Erről jut eszembe:
Melyik a legügyesebb állat? A hörcsög! Mert repülés közben a két pofazacskójában egy halom magot tart, és még egy sast is egyensúlyoz a hátán!
Most hallottam a TV1-en:
"Az inverter az, ami az akkumulátorban lévő energiát alakítja elektromos árammá." Weheheeeeee.
A másik vicc.
Ugyenez a műsor: kérdező: "Miért nem elég csak a napenergia? Miért kell szélenergia is?" Válasz: Azért mert a napenergiát nem lehet megfelelően tárolni, a szélenergiát viszont lehet." ( Hát igen a hozzáértő szagember) Hát ez kikészített, még most is fáj a röhögéstől a hasam.
Vajon hol tárolják a szélenergiát? zsebben?
Én a magam részéről a beleimbe. Szerintem a manus a TV-be úgy gondolta a tárolást, hogy több tizezer embert megetet babfőzelékkel. Aztán sorba állitja öket egy ventillátor előtt, arra egy generátor és lőn világosság.
Akkor még jobb lenne, ha a szagenergiát is lehet hasznosítani
(valami kémiai eljárással, mondjuk miután átment a ventillátoron, begyújtás és akkor van hőenergia is)
Nem lenne rossz buli, de azért nem szivesen laknék egy ilyen erőmü közelében.
Mér szted ez olyan lehetetlen isamisa?
Mindjárt előkapok a zsebemből egy szelet (kenyeret)
Bővebben: Link
HOPPÁ!!
Ezt amugy hol tanítják??? Mert én ezt meg akarom tanulni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |