Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Ha jól tudom, akkor kell a CCU-VT02-es procihoz külön OSD-tXT modul. Tehát magában nem tud OSD-t és TXT-t. Ha az erdeti procival vannak hangyák, akkor az lehet még jó, csak nem tudod hangolni, mert nincs OSD. Amugy az osd össze van általában kötve videó( RGB) Ic-vel, tehát az is lehet rossz, de kadarist leírta, hogy elmehetett az epromban az opcio is. De keresek neked tv-javítással foglakozó könyveket, és inkább mélyedj el előbb abban, mert ha mindenki keresi neked a hibát, akkor a büdös életben sem fogsz megtanulni tv-t javítani.
Oké köszi! Várom a könyveket.
Ok köszi a választ aképcsőtekercs okozhat ilyen gondot
Keress egy tv szervízt a környékeden, és ha beszélsz velük, hogy milyen tekercsre van szükséged, lehet tudnak segíteni. Bontott tekercs kb 1000-2000ft szokott lenni. A másik, ha meg tudod beszélni velük, ha valaki nem javítatja meg a tv-jét, akkor attól vedd meg az egész tv-t, de lehet ingyen is kaphatsz komplett tv-t, kivéve ha a szerelő nem magyar mentalítású(hamar, gyorsan gazdagodjunk meg).
Tekercsem van arra lennék kiváncsi az tude ilyen gondot okozni
Szia!
A címedre kűldöm a könyveket zippelve. 65MB, és kell egy kis idő mire fel töltöm.
Az eltérítőtekercs nem tud ilyen problémát okozni szerintem, Valamikor régen volt nekem ilyen hibám, de valami kondi okozta. Szerintem a videó jeledre rá űl valahol a brumm, és az meghülyít mindent. Marad a szkópos mérés. Egy jó szkóp mindenképpen jó lenne. Ha nincs, van eladó nekem.
Szia!
Ilyen könyvek nekem is jól jönnének
Neked is elkűldöm.
Régi könyvek, csak az alapokhoz jók, de ha azok megvannak, már csak a gyakorlat kell.
Küldd el nekem is vagy tedd fel valamilyen elérhető tárhelyre! Köszönöm!
Kb mennyi mert az asszony kiveri abalhét ha megtudja
Gondolom, hogy elektronikus formátumban van meg, mert másképp érdekes lenne az elküldés ennyi embernek.
Szia! Megjött köszi! Milyen progival tudom megnézni?
A levélben leírtam. djvu reader
Igen elektromos formában, DJVU kiterjesztéssel. Ezek régi könyvek, de a hagyományos tv javításokhoz jó alapot adnak. Kadarist ! Neked ezek a könyvek már elavultak.
65Mb csak, vagy az árára gondoltál? Mert ingyen kűldöm ha nem baj.
megkösszönném ***
* Se címet se emilcímet, nem írunk ki a felületre .
Nem baj, jó ha megvannak
Nincs E-mail címed? Oda kűldöm a linket, ahonnét le tudod szedni. Remélem nem akadsz fel rajta?
Van neki jóféle fríméles. Az adatlapon szerepel.
Szedhetitek, ment e-mail.
Köszönöm! Megjött!
Szívesen, de nem sok mindenre jó neked már.
Szia!
Bocs de tegnap napos voltam ma meg más! Talán délután ,illetve estefelé megnézem a pácienst.Minden esetre annyi kiderült hogy a főkapcsoló segédérintkezője állandóan zárva volt .lehet hogy így a hang hiba lokalizálva lett de az említett okok miatt nem lett próbálva.
Igen, Grundignál ez egy gyakori hiba. Ilyenkor hanghibák lépnek fel.
Ok megjött kösz
Szívesen!
Ezért volt furcsa nekem, hogy eltérités, meg hang hiba
egyszerre jelentkezett, de nem találtam mi a közös, de most már kiderűlt.
Sziasztok!
A napokban került hozzám egy Siemens FS246. Az volt a jelenség,hogy csak készenléti volt nem lehetett bekapcsolni. Mivel ez még modul rendszerű kivettem a paneleket megtisztogattam a csatlakozókat kontakt tisztítóval megfújkáltam és összeraktam. Annyi változott,hogy már elindult a készülék megjött a nagyfesz de kb 5 másodperc után visszaállt készenlétibe.Körbenéztem a sorkimenő környékén és a gyanús forrasztásokat átforrasztottam. Most ott tart a dolog,hogy szépen elindul ki sem kapcsol van hang is nagyfesz is van mert a képcső sztatikus viszont képe az nincs.Merre kellene elinduljak,hogy esetleg kiderítsek valamit.Sajna rajzom sincs hozzá bár gyanítom nem sok van belőle az országban Köszönök minden segítséget
Fűtés világít?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |