Fórum témák
» Több friss téma |
Hát sokféle olaj van. Klímákhoz használt vákuumszivattyúolaj elég olcsó, és a hóbagolynál lehet kapni.
Bővebben: Link Ennél van jobb olaj is biztosan, de drágább is.
Köszönöm a linket. Ehhez a szivattyúhoz kellene az olaj.
Ehhez lehet kapni külön olajat, a leírásában is benne van:
Recommended oil (supplied) Ultragrade 15 Bár mennie kell más olajjal is.
Túl jó még a shell olaj is! Anno 1958-ban gőzturbinaolajat használtunk A rúgókra kell figyelni, és a lapátok hengeres felületeire
Egyébként teflonból nem lehetne megcsinálni a lapátokat a rotációshoz? Jóval olcsóbb lenne, és még azt is el tudom képzelni, hogy a teflon kopásállósága is megfelelő.
Rugalmasabb a kelleténél ehhez a feladathoz. A lapátok a fészekben pontosan illeszkednek, egyúttal tömítenek is. Hiába jó a teflon siklási tulajdonsága, ha nem eléggé alaktartó. Működés közben a fészkek forgási iránnyal ellentétes élei biztosan belenyomódnának a teflonba, ami ugyan kifelé mozgás közben nem lenne gond, de befelé mozduláskor akadályozná a visszacsúszást.
Akkor esetleg teflon betét a lapátok végén? Annak annyi lenne az előnye, ha kopik, csak ki kell cserélni, esetleg még állíthatóra is meg lehetne oldani. Csak azt nem tudom, mekkora a különbség a teflon meg az acél hőtágulása közt.
Komolyabb szivattyúkhoz vehetsz javító Kitet, lapátok, rúgók, rúgóvezető stiftek, szimmeringek, stb, bár lehet, hogy nekünk picit drága holmi. A kollega rendesen kifejtette a teflon alkalmatlanságát; + még kenődik is
Ne zuhanj kétségbe, 2 db 18m3 Edwardsot használtam 10 évig folyamatos üzemben, olajcsere nélkül. Üzemi vákuum 3-8x 10-2torr volt Migcsak az egyik megállt.Hát persze szedjük szét. Hogy abban micsoda mocsok volt,.... A tied egy szépség. Szokásos hiba rúgótörés. A darabok megsértették a hengerpalástot, műhelyben finoman a karcéleket legömbölítettük, javítókítből a lapátokat, rúgókat szimmeringeket cseréltük. Kb 2hét járatás után csak 10% vákuumromlással megúsztuk
Fincsi kis cucc
![]() Turbómolekuláris szivattyú belsejét mivel szabad tisztítani egyébként? Illetve mennyire könnyen kell forognia a tengelynek? Egyébként úgy érzem teljesen simán forog, de pl. egy röntgencsőhöz képest ez nudli.
Azt hiszem, hogy CSAK egy módja van az amatőr tisztításnak, ( elssősorban hogy ha nem akarod kockára tenni a gépet,- ) hogy nem szeded szét.
Én különböző koncentrációjú, és anyagú oldószerek szivattyúzásával sikerült némi eredményt elérni, A végén hosszadalmas H2 öblítés következett.
Az mennyire normális, ha a felső rotor 1-2mm-t fel le mozog, miközben forgatom? Mert azt is el tudom képzelni, hogy a centrifugális erő stabilizálja a mozgását, de ez így elég furcsa volt, hogy 70 ezren kellene majd pörögnie, és akkora a kilengése, hogy még egy fúrógép is 10x pontosabb.
Szia Collector!
Mi újság a rotációs szivattyúval, amit szétszedtél? Írtad, hogy csak 0.8 barig ment le. Sikerült feljavítani a vákuumát? Én is hasonló gondokkal küszködöm. Van egy Leybold Trivac D4B-m. Nem olyan régen vettem e-bayen. De elkeserítően rossz vákuumot csinál. Cseréltem benne olajat, semmi javulás. Azon agyaltam szét kéne szedni de nem merem nehogy elrontsam. ![]()
Nem tudod elrontani, szét kell csavarozni.
Én még nem haladtam, de valószínűbb lesz, hogy gyártatok valahogy egy másikat erről levéve a méreteket. A tisztítást meg nálam vésővel kell kezdeni, mert a rozsda+szigetelés+megégett olaj egybeforrt rétege belepi az egész szivattyút.
Értem. Lehet, hogy kibelezem. Ebben atom fekete volt az olaj, amit leengedtem. Gondolod, hogy egy alapos szétszerelés és tisztítás után javulhat a vákuum? Gondolom akkor már illene tömítéseket is cserélnem.
Meg kell nézni a csúszó felületek mennyire sérültek.
Sziasztok! Hozzám kerül 2 db Edwards rv5 vákumoló gép ha valaki tudná használni akkor írjon! Bővebben: Link
Tisztelt Kollégák!
Ki tudna abban segíteni, nekem, hogy miként lehetne egy diffúziós szivattyúnak a szívási sebességét megnövelni, Van nekem egy Balzers diffúziós szivattyúm, mai elméletileg és úgy néz ki gyakorlatilag is 250L/sec-ot tud. A torka 160mm átmérőjű. Kicsit kevésnek találom ezt a teljesítményt,mert egy kisebb szivattyúm 70mm-es torokkal tud 120L/sec-t. A Varian VHS-6-os 160mm-es torokátmérővel szív 1550L/s-ot(lásd a mellékelt ). Mitől függ a szívási sebesség, és hogyan növelhető? Min. 500L/sec-re lenne szükségem. Elméletileg ez a torokátmérő képes kell,hogy legyen erre teljesítményre. Segítségeteket előre is köszönöm. Link
Növelni kell a fűtés és a vízhűtés teljesítményét. Addig tudod emelni amíg el nem kezd odakozmálni az alján az olaj.
Sajnos, számottevő változás nem megy. Szinte alig befolyásolható a külső ráhatások, és a szívássebesség korelációja . A szivattyú geometriai felépítése, valamint a kiszolgáló elektro - és hűtés adatok eleve megadják, mi lesz a végeredmény. Első blikkre a szívótorok belső max. átmérője adja a végeredményt, ami 14-16 inch, 3 fokozattal számolva.
Régebben a debreceni ATOMKIben gyártottak ilyeneket
Köszönöm a válaszokat!
Közben találtam egy amerikai patent leírást ami segíthet a problémán. Kedves besi99 érdeklődnék, van e még Santovac eladó? Köszönöm!
Helló
Ha nem vitte el a cica, vagy az egér, akkor 600ml-es bontatlan flaskában kéne lennie a pincében. Holnap megnézem, mert ma sürgős printerpucolás jött rám, a pókerről nem is beszélve. Az előző kolléga még elfelejti a gőznyomás - növekedés áldásos hatását is, valaminta höfoknövekedés egy szolid határon belül - tömegspektrométerrel kimutathatóan - kivégzi az olajat
Köszönöm a választ!
Ha lehetséges privátban kellene megbeszélnünk amennyiben megvan. A címem yolokukacchelloponthu Köszönöm!
A címed ott van az adatlapodon, mint mindenki másnak is.
Bármelyik hozzászólásnál a névre kattintva megjelenik. :yes:
Kiváncsiságból mi a fene az ami patent?
Mellékelem pdf.-ben a leírást. igazából a Varian cég gyárt ilyen szivattyúkat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |