Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   67 / 174
(#) cirpo hozzászólása Ápr 24, 2011 /

Hali!
Szeretnék építeni egy STK500-as avr programozót.
Nálatok nem találtam MC74HC126AN IC-t. Elképzelhető hogy lesz valamikor? Vagy tudnátok valami hasonlót ajánlani?
(#) vicsys válasza cirpo hozzászólására (») Ápr 24, 2011 /

Bővebben: Link Ezek közül valamelyik...?
(#) qvasz2 válasza cirpo hozzászólására (») Ápr 24, 2011 /

(#) cirpo válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Köszi a linket!
(#) H2opok hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Üdv
Érdeklödni szeretnék ezzel a 2 modullal kapcsolatban:
http://www.hestore.hu/prod_10024792.html
http://www.hestore.hu/prod_10024800.html
1. Kb. mennyi a hatótávja? (nekem max. 40m-ig kellene)
2. Úgy láttam,hogy mind 2-höz kell még egy-egy "adapter" kártya is. Vagy egyszerübb ha megcsinálom én a nyákot?
3. Ez 1 robot audio effektjeinek átvitelére kellene. Ez elméletileg úgy nézne ki, hogy a távirányitó egy 2.4GHz-es 8csatis profi modellezó táv. Erre lenne közvetlenül "fogatva" ez az adó modul, és egy külső jelforrás, pl. egy Ipod. A robotban lenne a vevő modul. Tehát a két adó vagy vevö ,fogja-e esetleg zavarni egymást?
4. Esetleg tudna-e valaki ajánlani ettöl "olcsóbb" megoldást. (Fm transmittert próbáltuk,de sajnos nem vállt be)
Elöre is köszi
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Szomorúan tapasztalom, hogy megszűnt az alkatrész zacskók címkézése. Ez tényleg így van, vagy csak most elmaradt véletlenül?

Köszönöm.
(#) Attila86 hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Megvilágított gombfeliratú tasztatúrát be tudtok esetleg szerezni? Nem tudom hogy létezik-e ilyen egyáltalán, de nagyon jó lenne...
(#) David.zsombor válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Nem hiszem hogy véletlen lenne mert nekem sem cimkézték fel
(#) zolee1209 válasza David.zsombor hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Nekem tegnap hozott a futár csomagot, fel voltak címkézve az alkatrészek...
(#) hadnagyakos válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Nekem is felcímkézték őket legutóbb. Ha egy zacskóban csak egy fajta alkatrész van (tehát nagyobb mennyiséget rendelsz), akkor felcimkézik. Ha valamiből csak 1-2 darabot rendelsz, akkor azt ömlesztve csomagolják, így nincs értelme cimkézni.
(#) David.zsombor válasza hadnagyakos hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Akkor ez lehetett a baj.
(#) blasenblas hozzászólása Máj 1, 2011 /

Ez lineáris potméter?
(#) Alkotó válasza blasenblas hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Trimmerből én még CSAK lineárisat láttam. Tehát valószínűleg minden trimmer lineáris.
(#) blasenblas válasza Alkotó hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Az adatlapjában az áll, hogy van logaritmikus is belőle
(#) pucuka válasza blasenblas hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Miért is kellene a trimmer potméternek logaritmikusnak (vagy bármilyen más karakterisztikájúnak) lennie? Egyszer beállítod a kívánt értékre, aztán kész. Attól kezdve tökmindegy, hogy mi van előtte, utána.
(#) blasenblas válasza pucuka hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Az igaz
Akkor jó lesz
(#) Mallar hozzászólása Máj 1, 2011 /

Egyre inkább hasznomra válna néhány távolságérzékelő szenzor. Leginkább infrás távolságérzékelő(azthiszem főleg a sharp gyárt alsóbb árkategóriában ilyet). Mivel tőletek rendelek inkább, gondoltam megkérdem, nem-e tudtok néhány típusút beszerezni a webshopra. Szerintem a többi robotikában friss bajtársamnak is hasznos lenne, ha minden alkatrészt egy helyről rendelhetne.
(#) David.zsombor válasza Mallar hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Támogatom.
(#) Tocska válasza pucuka hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Ez csak részben igaz. Nem állítom, hogy lépten-nyomon, de azért használunk potmétert kis bepattintható tengellyel nyeles poti funkcióban. Ez főlen a kisebb méretük okán fordulhat elő. Ergo a log. karakterisztikának is lehet létjogosultsága - bár való igaz, hogy a valóságban még nem találkoztam vele.
(#) Hurkafej1 hozzászólása Máj 3, 2011 /

http://www.hestore.hu/infos.php
Ha a vételáron felül még 480Ft-os utalok, akkor küldik postán is a terméket, igaz?
(#) Ricsi89 válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Igen, de megrendelésnél majd ha kiválasztod a postát, akkor hozzáadja a postaköltséget is a végösszeghez és majd annyit kell fizetned, amennyit kiír neked végösszegként, ha megrendeled.
(#) Swindler válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Ha feladás után gondolod meg magad a szállítással kapcsolatban akkor mindenképp érdemes egy mailt írni nekik erről, vagy odacsörögni. Tapasztalataim szerint így sokkal gyorsabb és rugalmasabb az ügyintézés.
(#) Hurkafej1 hozzászólása Máj 4, 2011 /

Köszi, ma rendelem meg, de ha alapból hozzáadja az összeget akkor nem lesz gond
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 4, 2011 /

Topi!

Annak mi az oka, hogy lezárt rendelés esetén a listában szereplő elemek nem működnek tovább linkként?!
(#) Swindler válasza Mallar hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Szia!

Egyenlőre ezek kerültek fel az áruház kínálatába a keresett szenzorok közül.

Üdv
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Hogy ne keletkezzenek a rendelés lezárulta után már kifutó termékekből elavult linkek.

Mert előfordulhat az, hogy egy olyan alkatrész amit fél évvel ezelőtt rendeltél, már nem található a kínálatban. Ezért a lezártban ilyenkor már csak a neve marad meg.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Köszönöm a választ!
(#) Dániel X hozzászólása Máj 4, 2011 /

Üdv!

Lehetne a H.E Store-ban kapni MCP1650 Dc-Dc konvertert?
(#) Mallar válasza Swindler hozzászólására (») Máj 5, 2011 /

Azta, ti tényleg segítőkészek vagytok! Köszönöm a segítséget.
(#) Swindler válasza Dániel X hozzászólására (») Máj 5, 2011 /

Szia!

Jelenleg ez a típus rendelhető .

Üdv
Következő: »»   67 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem