Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Hali!
Szeretnék építeni egy STK500-as avr programozót. Nálatok nem találtam MC74HC126AN IC-t. Elképzelhető hogy lesz valamikor? Vagy tudnátok valami hasonlót ajánlani?
Bővebben: Link Ezek közül valamelyik...?
![]()
Ez pl?
Bővebben: Link
Üdv
Érdeklödni szeretnék ezzel a 2 modullal kapcsolatban: http://www.hestore.hu/prod_10024792.html http://www.hestore.hu/prod_10024800.html 1. Kb. mennyi a hatótávja? (nekem max. 40m-ig kellene) 2. Úgy láttam,hogy mind 2-höz kell még egy-egy "adapter" kártya is. Vagy egyszerübb ha megcsinálom én a nyákot? 3. Ez 1 robot audio effektjeinek átvitelére kellene. Ez elméletileg úgy nézne ki, hogy a távirányitó egy 2.4GHz-es 8csatis profi modellezó táv. Erre lenne közvetlenül "fogatva" ez az adó modul, és egy külső jelforrás, pl. egy Ipod. A robotban lenne a vevő modul. Tehát a két adó vagy vevö ,fogja-e esetleg zavarni egymást? 4. Esetleg tudna-e valaki ajánlani ettöl "olcsóbb" megoldást. (Fm transmittert próbáltuk,de sajnos nem vállt be) Elöre is köszi
Szomorúan tapasztalom, hogy megszűnt az alkatrész zacskók címkézése. Ez tényleg így van, vagy csak most elmaradt véletlenül?
Köszönöm.
Megvilágított gombfeliratú tasztatúrát be tudtok esetleg szerezni? Nem tudom hogy létezik-e ilyen egyáltalán, de nagyon jó lenne...
Nem hiszem hogy véletlen lenne mert nekem sem cimkézték fel
![]()
Nekem tegnap hozott a futár csomagot, fel voltak címkézve az alkatrészek...
Nekem is felcímkézték őket legutóbb. Ha egy zacskóban csak egy fajta alkatrész van (tehát nagyobb mennyiséget rendelsz), akkor felcimkézik. Ha valamiből csak 1-2 darabot rendelsz, akkor azt ömlesztve csomagolják, így nincs értelme cimkézni.
Akkor ez lehetett a baj.
Ez lineáris potméter?
Trimmerből én még CSAK lineárisat láttam. Tehát valószínűleg minden trimmer lineáris.
Az adatlapjában az áll, hogy van logaritmikus is belőle
![]()
Miért is kellene a trimmer potméternek logaritmikusnak (vagy bármilyen más karakterisztikájúnak) lennie? Egyszer beállítod a kívánt értékre, aztán kész. Attól kezdve tökmindegy, hogy mi van előtte, utána.
Az igaz
![]() Akkor jó lesz ![]()
Egyre inkább hasznomra válna néhány távolságérzékelő szenzor. Leginkább infrás távolságérzékelő(azthiszem főleg a sharp gyárt alsóbb árkategóriában ilyet). Mivel tőletek rendelek inkább, gondoltam megkérdem, nem-e tudtok néhány típusút beszerezni a webshopra. Szerintem a többi robotikában friss bajtársamnak is hasznos lenne, ha minden alkatrészt egy helyről rendelhetne.
Támogatom.
Ez csak részben igaz. Nem állítom, hogy lépten-nyomon, de azért használunk potmétert kis bepattintható tengellyel nyeles poti funkcióban. Ez főlen a kisebb méretük okán fordulhat elő. Ergo a log. karakterisztikának is lehet létjogosultsága - bár való igaz, hogy a valóságban még nem találkoztam vele.
http://www.hestore.hu/infos.php
Ha a vételáron felül még 480Ft-os utalok, akkor küldik postán is a terméket, igaz?
Igen, de megrendelésnél majd ha kiválasztod a postát, akkor hozzáadja a postaköltséget is a végösszeghez és majd annyit kell fizetned, amennyit kiír neked végösszegként, ha megrendeled.
Ha feladás után gondolod meg magad a szállítással kapcsolatban akkor mindenképp érdemes egy mailt írni nekik erről, vagy odacsörögni. Tapasztalataim szerint így sokkal gyorsabb és rugalmasabb az ügyintézés.
![]()
Köszi, ma rendelem meg, de ha alapból hozzáadja az összeget akkor nem lesz gond
![]()
Topi!
Annak mi az oka, hogy lezárt rendelés esetén a listában szereplő elemek nem működnek tovább linkként?!
Hogy ne keletkezzenek a rendelés lezárulta után már kifutó termékekből elavult linkek.
Mert előfordulhat az, hogy egy olyan alkatrész amit fél évvel ezelőtt rendeltél, már nem található a kínálatban. Ezért a lezártban ilyenkor már csak a neve marad meg.
Azta, ti tényleg segítőkészek vagytok! Köszönöm a segítséget.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |