Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ez tényleg jó hír de akkor az erősítős találkozót már megint kihagyod .
Én is inkább azt mondanám, hogy arra gyere. Börzén semmi új nincs. Az eladók ugyanazok, a készlet csak fogy.
Lacikém, sajnos a döntő szó nem az enyém volt.
Matyi: úgy lesz!
Hát erre tudok most egy ellenpéldát hozni. Nándi bácsi egész sereg "új" csővel jött a múltkor. Volt pl. 5U4G meg UM84 pár darab, bár ez utóbbi érdekes, getter nélküli (?), változat. De ami igaz 90%-ban ugyanaz, mint egy éve volt, vagy annyi se. Akinek meg van, az meg néha a bolti árat is meghaladó szinten árul...
Május8. hol lesz? Ez a Pesti?Ha igen szoktak lenni eladó régi műszerek reális áron?
A Puskás Tivadar Távközlési Technikumban lesz. Igen. Igen.
Szokásos helyen, szokásos időben vasárnap?
Azért arra készülj fel, hogy itt se fogsz kapni FOK-GYEM labortápot 5ezer forintér...
Jó volt ma a börze, csak kár, hogy egyedül mentem! Nem ám, csak vicc! Találkozunk holnap!
Nem szokásom a számból s***t csinálni, de sajnos még se tudok menni. Otthon anyagi okokra hivatkozva az elmentelt törölték.
Müszi Ejnye!
Müszikém remélem cserébe jössz az audiofilre.
Akinek valamit vinnem kell vasárnap, szóljon. Már papírt vezetek.
A szokott helyen, és időben: a reggeli órákban; a szokástól eltérően vasárnap.
Sajnos nem, mert, semmi pénzünk nincs :no:
(Cirok Laci ennek nagyon nem fog örülni, elnézést kérek tőle!)
Holnap semmi.
Most vasárnap, mert nagy. Szerintem megyek, kell valakinek valami?
De én vettem ennyiért. Csak rossz volt. Kellett egy kicsit dolgozni rajta.
Gondolom nekem a hidrogén peroxid miatt nem kell szólnom, mert már bekészítetted...
Tényleg, sikerült szerezned pl-504-est?
Ajjaj... Sajnálom, Te vagy a hibaszázalék. :no:
Vasreszelékkel regenerálható. Ha kivált rá minden réz ami csak ki tud, akkor leszűrve sósavat kell beleönteni.
Holnap én is kijövök a nagybörzére, de csak olyan 3/4 10 körül érek ki, hozom magammal egy kollégámat is. Előbb sajnos nem tudunk jönni. Kint lesztek még akkor?
Rám is lehet számítani, meg a cimborámra.
Én most zárásig tervezek maradni, velem biztosan találkozol.
Jó, hogy mondod, megkeresem és elviszem, bakker.. ki kell készítenem, bár úgyis jösz majd valamikor.
Á tőlem nem kell elnézést kérned hisz én senki pénztárcáját nem oszthatom .
Majd egyszer csak jössz egy nagy börzére és ott találkozunk , vagy ha még áll a nyári mocizás akkor szeretettel várlak itt nálam .
Megyek persze. Csak a vizsgaidőszak beleszól az egészbe.... Előre is köszi a csövet!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |