Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Még jó hogy nem a "nyák" oldalát tetted fel
![]()
...és ráadásul Visys és nem vicsys. Nem mindegy, hogy festettem vagy fostettem esetleg kukás vagy kakás... Na ugye, hogy ugye?
![]()
Jók ezek az "idd ki, vagy vidd ki a bilit" hasonlataid.
![]() Egy jól öltözött férfi tanácstalanul áll kezében egy hegedűtokkal a Nyugatinál. Megkérdez egy járókelőt. -Mondja, hogyan jutok el az Operába? -Gyakorlással. Sok gyakorlással.
Nem egyértelmű a megoldás, így segítségül:
szamár = (szamár mondja)-t
Vicsys barátom, nem értitek a lényeget, azért írtam, hogy kínai Vicsys, mert hamisítvány, tudod Adidas-Adidos Reebok-Recbok , Nike-Nikf
![]() Remélem annyira nem vesztette el a viccességét, a legrosszabb amikor egy poén magyarázatra szorul. ![]()
Jaj ne már, Vicsys is vette a lapot, azért válaszolt smiley-val. Értjük a poént és nagyon jó!
![]()
Jaja, nem mindegy, hogy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban...
![]()
Jóvanna,
![]()
Mostanában én is láttam egy ilyen "utánzást". Tesco akciós prospektusban "Canyon webkamera". (nem elírás, így volt.)
Míg nem olvastam végig a mondatodat, azt hittem a Tesco-t utánozzák.
![]()
Lehet, hogy még azt is megérjük.
![]() ![]()
Nekem egy vicces sztorim van..
Főállásba fénymásoló szerelő vagyok, Egyik ügyfél (kissé műszaki anafabéta) felhívott, hogy a tervrajzmásolójuk rossz (ami egyébként egy hálózati nyomtató is), mivel vírust jelez az egyik PC-jük ami a hálózaton van. Kérdőre fogtam, hogy "tulajdonképpen nekem ehhez mi közöm? Futtassanak le egy víruskergetőt és megolodja a problémát!" Pár héttel később arra jártam és kérdem tőlük, hogy megoldódott-e a vírus kérdés. " Jajj, valami még mindig van, mert volt informatikus, aki megcsinálta, de van egy ikon, ha rá kattintok kiírja, hogy az Avast vírust talált, akarja -e eltávolítani? És nem reagál az OK gombra" Megnéztem, de azt hittem dobok egy hátast, az informókus, mikor lefuttatta a víruskergetőt, nyomott egy Printscreent, és elmentette a képernyőt JPG-ként, amit kirakott az asztalra egy ikonba, és erre kattintottak ![]() Amikor meséltem egy kollégának a sztorit, a röhögéstől majdnem az árokba hajtott. ![]()
Ha már fárasztott kedves Simpi kolléga az elektromos orgonájával, íme válaszul pár apróság...
Én is néztem ma reggel egyet, hogy mi ez, de rákattintottam, és kiderült, hogy 11 éves a google
![]()
Most már értem
![]()
Bezzeg ide nem teszed be, amit nekem küldtél, hát megteszem én...
![]() - Két Lada áll a parkolóban egymás mellett. Melyiknek van köze az irodalomhoz? - ??? - A bal-ladának. Simpit tessék megdobálni ne engem... :hide:
No comment. Arany János balladája... Ez nagyon nagy
Van még egy pár variáns.
![]()
-Anyu mehetek discoba?
-Miiit? kislányom 13 évesen a disco-n jár az eszed , ahelyett, hogy az anyád 26. születésnapjára emlékeztél volna?
![]() ![]() ![]()
Nálunk nem! Az a lényeg. Nekünk vicc, nem a valóság.
Oppá picit félreérthető... :pirul:
Ha esetleg egy ... mániás kerül közénk, akkor az máris felizgul... :pirul: Ha ezt nem kellett volna akkor bocsi...
Scrolllock Home viccesebb nem de?
![]()
NAGYON HÜLYE VAGYOK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |