Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bah. De jó, hogy nálunk nincs a piacon zsiráf. Biztos lenne 1-2 hülye, aki venne és elvinné magával a moziba...
A zsiráf is olyan, mint a szöszi plázacicus: Szép, szép, nem modnom, de otthonra nem kellene...
Kis agymenés mindenkire ráfér, addig is elfeledek pár dolgot...
Ezt ismerem, nekem ebben a formában van meg, ami a képen látható!
Még pár kép agymenés gyanánt A benzinkutas képen látható tábla felirata magyarra fordítva: A főnököm azt mondta, változtassam meg ezt a hülye feliratot. Megtettem. És még a pestiekre is gondoltam!
Hú, ez igazán pihent agyra vall! Jó lett!
Nincsgogh
A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
- Mi újság veled? Megházasodtál már? - N-n-nem - mondja az. - E-e-elhagyott a me-menyasszonyom. - Mikor és miért? - érdeklődik a másik. - K-k-karácsonykor - mondja a dadogós. - Éppen m-megkértem a k-kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis g-go-go-golyóval játszik. M-m-mondtam neki, hogy "nem-so-so-kára t-t-te is ezt cs-cs-csinálhatod velem", de mire k-k-kimondtam é-és o-o-odanézett, a macska már a s-s-s***ét nyalta.
Ez jó! Ha már cicusoknál tartunk, csak annyit mondok: Hernyócska ül az ágon és látja, hogy ott van előtte egy szép nagy zöld
levél. Arra gondol, nem eszem még meg, megvárom míg tovább süti a nap, jobban megérik és finomabb lesz. Arra repül egy veréb, meglátja a hernyót. Gondolja a veréb, megvárom, míg a hernyó megeszi a levelet, mert akkor szép dundi lesz és sokkal laktatóbb. Arra kószál egy macska, meglátja a verebet. Arra gondol, megeszem ezt a verebet, de előbb megvárom, amíg megeszi a hernyót, mert akkor nagyobb lesz. Egyszer csak elindul a hernyó és megeszi a levelet, odarepül gyorsan a veréb és bekapja a hernyót. A macska is ugrik, ám a veréb gyorsabbnak bizonyult, így a macska a fa alatt lévő pocsolyában végzi. Mi ebből a tanulság.!!?? Az, hogy minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb a cicus...
Whöhöhö Milyen igaz!
Ha 70 milliószor simítunk meg egy macskát, annyi energiát állítunk elő, ami elég ahhoz, hogy egy 60 wattos izzó egy percig világítson. Remélem sok embernek van otthon macskája!
A II. Világháborúban egy német tengeralattjáró a toalett meghibásodása miatt süllyedt el.
Ha már a dadogósoknál járunk ( talán még nem volt4 ) :
A dadogós férfi és a nő megbeszélik, hogy mivel nekik nehezen megy a beszéd, ezért inkább jelzésekkel közelednek egymás felé. Azt mondja a férfi: - Ha én ki-ki-kívánlak Té-té-téged, akkor megfo-go-gom a b-b-bal melledet! - Ha én n-n-nem ki-ki-kívánlak Té-té-téged, akkor megfo-go-gom a j-j-jobbl melledet! - Ha Te k-k-kívánsz e-e-engemet, fogd meeeg a ttttö-kööö-met! - Ha Te ne-e-em k-k-kívánsz e-e-engemet, hu-hu-húzd meg 42-szer! Steve
Durva, 34 évesen nem tudja. A helyébe én azért inkább nem írtam volna le, hogy mennyi idős vagyok.
Szerintem ennyi aggyal fel se fogja mennyire gáz, hogy nem tudja
Szerintem meg poénból tette fel a kérdést.
Hamarosan kiegészíti majd a kommentet:
"34 éves vagyok, anyámmal élek, van egy macskám..."
"...babettával járok és ne legyek kemény?"
Ha már gyakori kérdések....
Bővebben: Link
Még jó, hogy ott is vannak olyan emberek, akik alágyújtanak az ilyen IQ bajnokoknak....
Bővebben: Link Na itt abbahagytam az olvasást mert ledobtam a láncot... :bummafejbe:
Kár, hogy nem olvastad még pár oldallal tovább, én itt hagytam abba: Bővebben: Link
Papi, ezt végigolvastam, ez nagyon jó, majdnem leestem a székről.
De legyél! :felkialtas:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |