Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   487 / 978
(#) nagy hoho válasza Secret hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Igen igazad van de nekem akkor is tetszik!
(#) Secret válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Persze, nekem is tetszik, sőt irígykedem, hogy nem én írtam.
(#) Iszkakof István válasza szamóca hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Én kérlek, maradok Romániában, és vállalom a kockázatát annak, hogy én halok meg elébb, a világvégéből kifolyólag. Majd várlak Túlfelől, de csak akkor, ha a Mennyországba kerülök (amire kevés az esély). A pokolba ne gyere, még akkor sem, ha ott jobb a társaság. Unatkozz inkább a Mennyben. Bár... hallottam valahol, hogy van kapitalista és kommunista pokol. A kapitalista pokolban rossz, mert ott mindig tüzelnek az ember alatt, mert minden kellék van. A kommunista pokolban mindig hiányzik valami. Ha van fa, nincs szén. Van szén és fa, nincs gyufa. Amikor van szén, fa és gyufa, kell menni párt gyűlésre.
(#) pici hozzászólása Feb 16, 2011 /

(#) Action2K válasza pici hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Nincs ebben semmi extra, csak törölte az E-Epromát. Ja, hogy nem lehet már újra írni?
Ezen még agyalni kell egy kicsit.
(#) pici hozzászólása Feb 16, 2011 /

Nézd meg a többi videót is, meg képeket...
(#) Hujikolp válasza pici hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Hasonló
(#) icserny hozzászólása Feb 18, 2011 /

Mikroelektronika: tegnap este azért nem tudtam kipróbálni a legfrissebb PIC programomat, mert a nagy rumliban nagyítóval sem találtam meg azt a 8 lábú kis IC-t, amihez készült a program.

Ja, az a röhejes, hogy ez nem vicc volt!
(#) Action2K hozzászólása Feb 18, 2011 /

Így kell szabályosan brumm mentessé tenni egy csövet.

No brumm.jpg

(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Laci! Az lehet, hogy brumm mentes, de akkor sem jó a konstrukció, tipikus kínai! Persze helyezzük csak a hőforrást az elektrolit mellé, minél jobban, hűtőborda nélkül, hagy száradjon az az elkó, ezzel elérjük, hogy jó eséllyel a garancia idő lejárta után egy kicsivel el is romlik a készülék. Rákérdezhetek ? Mi ez? PC táp?
(#) Rober_4 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

De hát a cső nincs bekötve, így nem is melegszik! És így a szigetelőszalag sem tud leolvadni róla. Tehát a konstrukció tökéletes.
5-10 évenként elejti a csövet, olyankor csőcsere...
(#) szamóca válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Tehát ez egy nagy késleltetési idejű, csőelejtő időzítő.
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Igen, és az elejtési időt a kondenzátor tapadási állandója határozza meg, ha jól látom monostabil módban van felragasztva....
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Az csak egy kis tranziens jelenség lesz, a cső alá helyezett kis zavarszűrő szivacsdarabbal megelőzhető a csőzaj.
(#) Action2K válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

Pontosan! A mikrofonokra is ezért tesznek szivacsot.
(#) mineral hozzászólása Feb 18, 2011 /

Olcsó antenna erősítő eladó! Vegyed vigyed!

névtelen.JPG

(#) Iszkakof István válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 18, 2011 /

De uraim. Ha szivacsot tesztek alá, mi értelme az egésznek? Sok évet vár az ember, amíg leesik a cső, és még ne is hallja, amikor megtörténik?
(#) klimás56 hozzászólása Feb 18, 2011 /

Hm...

1041298_1.jpg

Először a neveket felejti el az ember,
aztán az arcokat,
aztán elfelejti felhúzni a sliccét,
aztán elfelejti lehúzni a sliccét.

Hé szomszéd, disznót vágunk, aztán elkélne egy kis segítség.
Mi kéne, kés?
Nem, disznó.

Moszkvai professzor elmegy Csukcsföldre medvére vadászni. A falu legjobb vadásza faggatja:
- Mivel professzor vagy, gondolom okos vagy, de tudsz-e futni is?
- Az egyetemi bajnokcsapat tagja voltam és ma is mindennap lefutok 10km-t.
- Jó - mondja a vadász - és tudsz-e lőni?
- Az olimpiai csapat tagja voltam éveken át, és ma is minden héten gyakorlok.
- Rendben - mondja a vadász, és elindulnak. Mennek már vagy egy fél napja, amikor észrevesznek egy medvét. A Csukcs vadász felugrik a levegőbe párszor, üvölt, majd amikor a medve elindul feléjük odaszól a professzornak:
- Most fussunk! - azzal megindul rohanva visszafelé ahonnan jöttek. A professzor is elkezd rohanni, futnak már egy órája, a medve a nyomukban. Egyszercsak a professzor azt gondolja: nem értem, itt a medve, itt a puska, simán lelőhetjük, minek menekülünk előle? Azzal megáll, céloz, durr! A medve holtan esik össze.
A csukcs vadász a tarkójára tolja a kucsmáját, megvakarja a fejét, és azt mondja:
- Professzor, azt láttam hogy tudsz futni, azt is látom, hogy tudsz lőni. De olyan hülye vagy mint a segg. Most hogy a bánatba cipeljük el ezt a nagy dögöt a faluig?!

Izzócsere
(#) Hujikolp hozzászólása Feb 18, 2011 /

Kedves Gyerekek, a Jézuska nem létezik, anya és apa veszi az ajándékokat
- Wikileaks
(#) árnyék hozzászólása Feb 18, 2011 /

Egy kis könnnyü olvasnivaló .
(#) szamóca hozzászólása Feb 19, 2011 /

A rendőrség belső fórumáról összegereblyézett sztorik, jegyzőkönyvek, forgalmazások:
A 90-es évek elején történt.
Bazi nagy vásári tömeg októberben. Már reggel 05-től jártunk körbe a vásártéren, az idő igen zord volt a kezünk majd lefagyott, ezért zsebre is dugtuk néha. Idős bácsi kalapban pörge bajuszkával megáll velünk szemben úgy egy méterre és hosszasan méreget. Egyszer csak megszólal "A csendőrök régen nem rakták zsebre a kezüket." Mire a járőrvezetőm: "Az igaz, de ha oda is tették volna, nem szóltak volna nekik, mert durva nagy fülest adtak volna" Erre az öreg: "Az igaz, isznak valamit a számlámra? "

-A mentősök küzdenek az életéért, már rákapcsolták ezt a bikázógépet, aztán most itt pattogtatják az út közepén.

Kolléganőm meséli, nyári gyakorlaton történt: kiküldték Őket csendháborításhoz, németek voltak az "elkövetők". Kolléga intézkedése:
- Volume minimum, nicht lalala!

Mezőcsát és Nyékládháza közötti útszakaszon vasúti átjáró, piros jelzés, autók sorakoznak, begördül egy motoros az utasával, aki történetesen egy 70-80 év körüli idős, bajuszos, ízig-vérig paraszt bácsika. Látszik rajta, hogy nem sokat ült motoron, mert erősen kapaszkodik még a lábát sem teszi le az álló motorkerékpárról. Ekkor tűnik fel a kollégának, hogy az öreg papó fején egy régi, II. világháborús rohamsisak van bukó helyett. Tisztelvén a kort oda szól a papónak, hogy
- Bátyám, nem jó ám az a sisak a fején!
- Neeem? - így a válasz.
- Nem bizony!
Erre jön az öreg lehengerlő válasza:
- Moszkvátó hazáig jó vót? Nyéktől Csátig már nem jó?

Balatonpart, 1996. fegyveres rablás. Minden gépkocsi minden olyan zugát ellenőrizni kellett, ahová egy ember el tud bújni. Közeledik egy német rendszámú gépkocsi, mögötte batár-nagy lakókocsi. Mondom az öreg körzeti megbízottnak, hogy nem beszélek németül, nem tudom elmondani a madárnak, hogy engedje már meg, hogy benézzek a lakókocsiba. Erre az öreg:
- Na komám, kiszállsz, oszt VAGON KUKKER!
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Egy kis fárasztás estére.

Zsebrádió.
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Svéd főző tanfolyam.

Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Azt hittem, ennél egyszerűbb a palacsinta.
(#) newman92 válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

én is így csináltam!
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Jobb oldalon van ott még pár recept.
1
2
3
4
5
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Úgy látom a legfontosabb hozzávaló az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, meg hogy az alkotórészek fele szerte szóródjon a konyhában.
(#) vicsys válasza mineral hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Hülyék ezek a svédek! Ennyi tejhez, legalább 3 tojás kellett volna! A többi okés.
Következő: »»   487 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem