Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nagyjából ez van a világban manapság. Virtuális pénzek mennek egyik számítógépről a másikra. Valahogy a bankárok meg egyre kövérebbek lesznek tőle.
Sajnos se nem vicces, se nem mókás viszont igen tanulságos. Nagyjából erre céloztam.
A múlt héten, ha jól emlékszem a híradóba volt szó erről a csepeli gyilkosságról amikor eltemették élve a fószert.
Előtte bemondták: "nyugalom megzavarására alkalmas, csak erős idegzetűeknek" Nézem, mondom: - és? Következő hír, megint drágult a frank
Igen van hogy összekeverik a szövegeket
Hogyan tisztítsuk a laptopunkat? Hát így biztos ne!!! Bővebben: Link
Igen így ne. Forró vizet kell használj.
Két barát találkozik a városban. Az egyiknek egy hatalmas lilás-fekete monokli díszeleg a szeme alatt.
- Te, barátom! Mi történt veled? - Ismered a feleségem… - Igen ismerem, de… - Tudod milyen… - Tudom, de akkor is, mi történt? - Szemen vágott egy fagyott csirkével! - Ne már! És miért tette? - Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját és beraktam neki! - És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról? - Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban!
Miért? Láthatod milyen piszkos lett a víz.
... és milyen tiszta lett a laptop! A video is arról szól, hogy laptop tisztítás! Az egy másik kérdés, hogy kell-e működnie...? (Ezt is kérte-e a megrendelő?)
A sógorommal ezen mennyit röhögtünk. Mármint a videon.
Ráadásul a billentyűk között is szépen kitakarította fogkefével.
Ja.. De ez az asztatás, merítés, na az elég nagy.
30'C fokos Kímélő kézi mosásra volt állítva a néni!
Durva ahogy végén leönti még a tetjét
Igen, az akkor poén igazából amikor mondjuk gazdagéknál a bejárónő megböki a millás 258 centis képernyőt a seprűnyéllel, aztán meg vonhatják le neki a minimálbéres fizuból
Csak nehogy tönkretegye a vízkő a "mosógépet"!
Miért, Te voltál ?
Bocs, nem tudtam kihagyni... ! Steve
Most akkor, hogyan is lesz a gyerek...? Bővebben: Link
Kitalálom. Te is a golyóstollas videó után lyukadtál ki itt
Te Jani ha ma 0 fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor az mennyi is?
Nem nálam egy kétszer ekkora nő volt aki a busz fékezésekor rám omlott én meg :zavart2:
Látod, ha átadtad volna a helyed, ez nem fordul elő.
Öltözz föl Apjuk, indulunk haza!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |