Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez nem semmi: Bővebben: Link
Miért kamu? A koleszban nekünk is volt egy 30 centis hangszóróval szerelt mélyláda. És az is majdnem produkálta ezt a hatást. (A telefon, meg a tányérok lemásztak a szekrényekről.)
Na de 2000W ?
PMPO
Azt mi csak pimpónak hívjuk erre fele
Ez tetszik!
Érdekes, hogyan inflálódik a teljesítménye
Idézet: „Bass-doboz házi hangszóró JVC 800 WATT 250 RMS -2x hangszóró MacAudio 110 WATT 500 WATT erősítő Voicekraft -erősítő 400 Watt Voicekraft” Hát még ennyit sem tudtok? Ha van egy 400W erősítőd és egy 600W hangszóród akkor az 1000W. Exponenciálisan nő a nagyzolás és wattománia.
Ezt most olvastam:
- Mennyi borravalót szokott kapni? – kérdezi az ember a pizzafutártól. - Nem tudom, ez az első fuvarom. Egyetemista vagyok, csak besegítek a nyáron. De a többiek azt mondták, maga elég fukar egy alak. Örülhetek, ha húsz forintot kapok magától. ...A hapsi bedühödik. - Micsoda? Na, itt van még 500 Ft, és mondja meg nekik is, mennyit kapott! Egyébként mit tanul az egyetemen? - Alkalmazott pszichológiát.
- Fiam! Anyád már megint ugyanazt főzte!
Menj és mondd meg neki, hogy a szakácskönyvben több fejezet is van! - Megmondtam! - És mit mondott? - Azt, hogy a Káma Szutrában is...
Van olyan, akit ki se lehet csúfolni:
Bővebben: Link
A hülyeség határtalan.Bővebben: Link Bővebben: Link
Huhhhh! láttam híradóban és a zacs....m is lezsibb.........
Ha csak 1 fürdőző is a víz alatt a kanál alá kerül, hogy látja meg a gépkezelő?.......... . A gép forgáskörzetében tart.......ugye ismerős. Bővebben: na ez se semmi...
Végre valaki élvezi a nyarat!
Még hogy bénák a csajok... Á, dehogy!
Azért van köztük pár, akinek vállalnám a kezelését
Az RTL is rákapott a különbféle dolgok sugárzására amivel már lassan az értelmesebbeknél daganatot is okozhat. Ezzel megint csak a következő videót juttatták eszembe. Kész ingyen energia lenne ha a hőerőműveket is lecserélnék műsoron kívüli lelkes sugárzó emberkékre.
Már a majmokat is elérte a hőség de azért a tisztaságra is szánnak időt Bővebben: Link
Azért a macsek nekem jobban tetszik. :yes:
Egy pillanatra azt hittem, iratmegsemmisítőre rakták a macskát
Esetleg egy másik változat?
Bemegy a süketnéma a patikába, óvszert szeretne venni. Hevesen mutogat a patikusnak, hogy mit szeretne, de az nem érti. Ekkor a süketnéma előveszi a farkát, mutogat rá és kitesz 500 Ft-ot a pultra. A patikus is előveszi, majd elteszi a pénzt. A süketnéma fel van háborodva és még hevesebben hadonászik, mire a patikus megszólal:
- Ha nem tudsz veszíteni, akkor nem kell fogadni!
"Minden viccnek a fele komoly."
Franciaországi, kis hegyvidéki szállodába érkezik egy turista, és megkérdezi, van-e üres szoba kiadó, és letesz egy 100 euróst a pultra. A szálloda tulajdonosa megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet, és a legjobb szoba kulcsát adta a vendégnek, aki el is indult fölfele a lépcsőn, hogy elfoglalja a szobáját. - A tulaj fogta a 100 euróst, átrohant a henteshez, kifizetni az előző heti adósságát, és visszament a szállodába. - A hentes fogta a 100 eurót, és elrohant a gazdához, hogy kifizesse a hitelbe kért disznót, és visszament a boltjába. - A gazda rohant Jennyhez, a helyi örömlányhoz, hogy kifizesse annak szolgálatait, és ment vissza a farmjára. - Jenny rohant a szállodába, hogy kifizesse a múlt héten kivett szobák árait, és letette a 100 euróst a pultra. Ebben a pillanatban jön le a lépcsőn, és megy a pulthoz a turista, és közli, hogy a szoba nem felel meg. Visszakapja a 100 euróst, és ezzel elment. Tulajdonképpen senki nem csinált semmit, és mégis mindenki kifizette az adósságát. Na, ennyit a pénzmozgásról, és a gazdaság fellendüléséről... |
Bejelentkezés
Hirdetés |