Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   546 / 983
(#) Fery hozzászólása Dec 19, 2011 / 1

Ez a jelenet a British Airways London - Johannesburg közötti járatán történt meg. Egy ötvenes fehér asszony, egy fekete férfi mellett ült. Láthatóan nagyon zaklatott volt emiatt, így hívta a stewardesst. A légikisasszony kérdezi:
- Mi a probléma, hölgyem?
A fehér nő:
- Talán nem látja? Egy fekete mellé ültetett engem. Nem bírom elviselni, hogy egy ilyen gusztustalan lény mellett kelljen ülnöm. Adjon nekem egy másik ülést, kérem.
A légikisasszony:
- Nyugodjon meg kérem. A gépen majdnem minden ülés foglalt, de megnézem, hogy van-e még szabad hely.
A légikisasszony elment, majd néhány perccel később visszajött és azt mondta:
- Ahogy mondtam, nincs több üres helyünk a turista osztályon. Beszéltem a parancsnokkal és ő megerősítette, hogy a business osztályon sincs több hely. Van azonban egy hely az első osztályon. - és mielőtt az asszony bármilyen megjegyzést tehetett volna, a légikisasszony folytatta - A mi légitársaságunknál nem szokás, hogy turista osztályon ülő utasnak engedélyezzék, hogy átüljön az első osztályra, de figyelembe véve a körülményeket, a parancsnok úgy találta, hogy valóban botrányos arra kényszeríteni valakit, hogy egy ilyen visszataszító ember mellett üljön. - majd a légikisasszony a fekete férfihez fordult:
- Úgyhogy Uram, ha úgy kívánja, vegye a kézipoggyászát, az első osztályon a szabad hely Önre vár.
A körülöttük levő utasok, akik elképedve asszisztáltak a jelenethez, felemelkedtek és tapsoltak.
(#) zolika60 hozzászólása Dec 20, 2011 /

(#) nagy hoho hozzászólása Dec 20, 2011 1 /

*Gyümölcsszedés*

- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt?
- kérdi a tanító néni.
A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor a kutya meg van kötve....

A villamoson egy nagyon csinos nő ölében egy kis pincsi kutya ül. Cirógatja,
becézgeti, mire megszólal a vele szemben ülő férfi:
- Szívesen lennék a kutyus helyében!
- Nem hinném!
- Miért?
- Az állatorvoshoz viszem, levágatni a farkát...

- Mi szeretnél lenni öcsi? - kérdezik a srácot a pályaválasztási
tanácsadáson.
- Télen medve, nyáron pedagógus.

Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti
Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik
megkérdezi a sofőrt:
- Mit szállít maga?
- Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot.

Egy ember elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja és alaposan kikérdezi.
- Itt egy marék tabletta.
Reggel kéket vegyen be, és igyon rá egy nagy pohár vizet!
Délben egy nagy pohár vízzel egy sárgát vegyen be!
Este, lefekvés előtt egy piros tablettára igyon egy nagy pohár vizet!
- Mi a bajom, doktor úr? - kérdezte aggódva a beteg.
- Nem iszik elég vizet.

Esti imája után a zsidó kisfiú megkérdezi édesanyját, mit jelent az ima.
Az anyja azt feleli, hogy az ima üzenet az Istennek.
- Értem - bólint rá a fiú. És azért küldjük el este, mert akkor olcsóbb.

Turista betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor készül el az új
patkó, de még meleg.
Mire a turista: - Megnézhetem ezt a patkót?
- Hát persze.
A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mert forró.
Mire a kovács:
- Mi van, meleg volt?
- Nem, vazzeg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!

Lennék én szerény, de nincs mire.

- Drága uram! mindent meg fogunk tenni, hogy otthoni körülményeket
biztosítsunk önnek - fogadja a vendéget a kis panzió tulajdonosa..
- Háát ...Őszintén szólva nem erre számítottam! Csendben és nyugalomban
szerettem volna eltölteni ezt a hetet!

*Házasság*

- Fogadni mernék, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt magára hagyod a
feleségedet éjszakára. - mondja egy férfi a barátjának.
- Igen, először azon gondolkozom, hogy mit mondjak, hová megyek, aztán meg
azon, hogy miért nem jöhet velem.

Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit
szeretned.
Ha boldog akarsz lenni egy nővel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld
megérteni.

A nős férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált.

Férj és feleség sétál a parkban. A közelben egy fiatal pár vadul
csókolózik.
- Mondd, fiacskám - kérdi az asszony - te miért nem csinálsz ilyet?
- Ne viccelj, nem is ismerem azt a lányt!
(#) speedbump hozzászólása Dec 20, 2011 /

Majdnem egy évtizede történt a főiskola negyedik félév első óráján (villamosságtan szigorlatot már abszolváltuk). Bejön a méréstechnikát tanítani próbáló nő és imígyen szól:

"Uraim, ahogy így végignézek magukon, magukat már a jóisten sem menti meg attól, hogy villamosmérnökök legyenek. De jegyezzék meg, hogy aki nálam nem tudja az ohm törvényt azt azonnal megbuktatom!"

Majd a táblához fordult és felírtam: "I=R/U"

Sajnos megtörtént eset, iskolát nem írok, mert szerettem oda járni. Akkor röhögtünk, bár inkább szomorú.
(#) nagy hoho válasza speedbump hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Lányos zavarában eltévesztette. Mint ahogy Te is : a tanárnő a táblához fordult Te meg fel írtad.
(#) speedbump válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Na ebből már nem jövök ki jól, de ő írta fel
(#) szamóca válasza bgsf hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Karácsony szavakban

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
(#) Mzolee válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Disznóvágás szavakban

Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok. Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá?, mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre. Palack, perzselő, kapa, l?apát, Pepe, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkapar?om, elégfehérJózsikám, ittafüle. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üljetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammég, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lacisüsse, ittafakanál, Lacikámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, egészség. Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammég, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Sajnálom azokat, akiknek ilyen. :no:
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

De ez annyira jellemző...
(#) Imi65 hozzászólása Dec 23, 2011 /

Ezért vajon számolnak fel felárat?
(#) vicsys hozzászólása Dec 23, 2011 /

(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Ez most 5 perc tömény röhögőgörcs volt.
Ez már kellett, köszi!
(#) pinkova válasza vicsys hozzászólására (») Dec 24, 2011 /

(#) karesz01 válasza pinkova hozzászólására (») Dec 24, 2011 /

Na hát ez nem gyenge!
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 24, 2011 /

Uszoda

Az uszoda úszómestere odaszól egy pasasnak:
- Elnézést uram, legyen szíves, ne pisiljen a vízbe!
- Ugyan, mások is belepisilnek!
- Igen, de nem a rajtkőről!

2) Vonatrablás
A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen
felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be:
- Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra.
- De hiszen nekem egy vasam sincs!
- Akkor meg miért reszket ennyire?
- Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs.

A tanár magyaráz:
- Az araboktól vannak a számaink, a kínaiaktól a porcelán, a naptár a
rómaiaktól. Valaki tud még ilyen példát mondani?
Pistike jelentkezik.
- Tanár úr, nekünk a poharak a sarki kocsmából, a tányérok az étteremből,
ahol a mama dolgozik, a bor a szomszéd pincéjéből, paprika a hátsó
szomszéd
kertjéből, a kisöcsém pedig a postástól.
(#) bgsf hozzászólása Dec 27, 2011 /

Ez aztán az aksis csavarhúzó!Izomból meghúzza!
(#) bgsf hozzászólása Dec 27, 2011 /

Mindig is szerettem a régi családi fotókat! Tegnap szkennelés közben akadtam erre.... Úgy látom már akkor is divat volt a bioetanol....

01.jpeg

(#) McDeath válasza bgsf hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

korán reggel ez így fájt...
(#) karesz01 válasza bgsf hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Szép kis pancsi!
(#) szamóca hozzászólása Dec 31, 2011 /

(#) zolika60 hozzászólása Dec 31, 2011 /

(#) Dodi_ hozzászólása Dec 31, 2011 /

Boldog Új Évet Mindenkinek! (lehet, hogy nem ide illik)

"Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!"
(#) zolika60 válasza Dodi_ hozzászólására (») Dec 31, 2011 /

Jó ez itt. Boldog Új Évet neked, no meg mindenkinek aki olvassa.
(#) Iszkakof István hozzászólása Jan 1, 2012 /

A viccek áradatának nem szabad megállni !
A netten találtam: 2012 viccek
(#) gyerek67 hozzászólása Jan 1, 2012 /

Nnna, ha akarjátok, ide bütykölöm, hogy a tegnapelőtti lesvadászaton, miként szállt rá egy vaksi bagoly a fejemre.
Khhm....
Ha nem akarjátok, AKKOR IS! :eplus2:
(#) Balaa16 hozzászólása Jan 2, 2012 /

Sziasztok!
Pár halálosan vicces link: A kőbezárt lélek 1. - A kőbezárt lélek 2. - A kőbezárt lélek 3. - Katona dolog Üdv! Balázs
(#) zenetom hozzászólása Jan 3, 2012 /

No comment.
(#) vilmosd hozzászólása Jan 3, 2012 /

Következő: »»   546 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem