Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
lány:miért követsz?
fiú:azt mondtál,hogy kövessem az álmaimat. lány: ohh :$ fiú kiveszi a lány kezéből a sört* fiú: kösz,csá.
[OFF]Ebben egyetértünk.[OFF]
Esküvője után kérdezik Kovácsot a kollégái:
- Na, milyen a házasélet? - Tudjátok, hamarosan megáld minket az Isten egy pufók, visító, fogatlan teremtménnyel. - Csak nem babát vártok? - Nem, anyósom hozzánk költözik.
Egész jó. Ilyet még nem hallottam.
Chuck Norris tegnap meghalt. De már jobban van!
A keresztlányomnak elromlott a garanciális laptopjában a HDD. Menteni nem szokott, visszaállítani tudták róla az adatokat. Szomorkodott, hogy a versei elvesztek. Mondtam neki, azokat kockás füzetbe kell írni, mert az már bizonyított. Azt mondta erre: "Akkor aktualizáljuk a mondást, A szó és az elektronika elszáll az írás megmarad."
További változatok:
A szó (word) elszáll, az írás megmarad. Az írás elszáll (légiposta), a szó megmarad (hangfelvétel).
Ezt már biztos sokan láttátok, de én nem tudok betelni vele: Bővebben: Link Aki még nem látta az ne hagyja ki.
A szokásos délutáni net túrásom eredménye.Mikor meg láttam a B+ szó volt az első ami az eszembe jutott. :nevetes2:
Az a baj, hogy van ennek igazságtartalma, nem is kevés!
Ma az egyik üzletben a eladó meg akart győzni hogy a nem zárt mélyközepet simán betehetem zárt dobozba a 30cm-es mély mellé leválasztás nélkül.Ehhez elég ha körbetekerem szivaccsal vagy kitömködöm szivaccsal a membrán mögötti részt és tökéletes lesz.Ők már 17éve így csinálják.Elég szomorú,de azért jót röhögtem rajta utána.
Hátha a korláton sérült a festés, és a fémrúd hozzáér. Neszeneked EPH.
A földelésnek látszó drót nem más, mint védőfelszerelés, hogy ne menjen világgá a keverőrúd...
Hát miért? A nyárs le van földelve, hiszen benne áll a földben. nemde?
Nem tudom mi lehet ennek az igazság tartalma mint ahogy írták.De szerintem akkor is felesleges blamaság ez a megoldás ,mert eleve ahogy nézem egy vasszerkezetű létesítményben üzemel és az aggregátor a "vason" van.
Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek:
- Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled szeretkeztem a kamrában? - Hány órakor? Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj: - Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitől egyszerre leszek vidám és szomorú is! - Nos, megpróbálom - feleli az asszony. A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé. Csávó kilép a nyilvános wc-ből,odalép hozzá egy nő. - Elnézést, koedukált? - Nem, csak pisiltem. Az öregasszony elkíséri orvoshoz az öregembert, mert az rosszul hall.A vizsgálat végén azt mondja az orvos:- Uram, szükség lesz széklet- és vizeletmintára.Az öreg odafordul az asszonyhoz: - Mit mond? - Azt, hogy add oda a gatyádat! Két gyerekkori barátnő találkozik. - Mi van veled? - Jaj, sietnem kell, nemsokára kész a szerelőnél az AUDIm, el kell mennem a szűcshöz, rendeltem egy nercbundát, utána le kell szaladni a nyaralóba...és veled mi van? - Semmi különös. Én is k***a lettem. A kishivatalnok beront a főnökéhez. Kinyújtja a nyelvét, az arcába önti a kávéját, és a fejére húzza a papírkosarat.Ekkor benyit egy kollégája: - Csak vicceltem, Józsi!!! Nincs is ötösünk a LOTTÓ-n... - Apu, hogy mondják angolul a pápát? - Good bye. Két székely az erdőben: -Idesapám igaz, hogy ebbe az erdőbe nem lehet eltévedni? Idesapám? IDESAPÁÁÁÁÁM! Hajnalban felkel a megszállott horgász. A felesége így szól hozzá: - Ne menj, kint esik az eső, viharos a szél! De a horgász csak összepakol, fogja a botjait, és elindul. Kint ő is észreveszi milyen rossz az idő, ezért visszamegy. Csöndben levetkőzik,visszabújik az ágyba, és csak annyit mormog: - Pokoli az idő! Erre a felesége: - Tudom drágám, az a hülye férjem meg elment horgászni! A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal. - Róka ki bántott? Majd én megverem. - A medve. - Ja, az sz***r ügy... Idős székely házaspár ücsörög a hegyen a ház előtt. Morfondírozik az öreg: - Te Anyjuk! Ha egyikőnk meghal, én beköltözök a városba. Vidéki vendéglőben: - Cigánypecsenye van? - Lehet, de akkor nincs zene......
Székely bácsi megy a havasokban, szembe jön a komája. Hát kend hol hagyta a füles sapkáját ebben a nagy hidegben? Mire az öreg: A baleset óta nem hordom. Milyen baleset érte magát? Valaki pálinkával kínált én meg nem hallottam.
Aki megfejti ezt a telefonszámot annak már nem kell korrepetálás. A helyesírás korrepetálás két hibával különösen tetszik.
Megyek be reggel dolgozni: Nem jár a kék metró mert állítólag elkezdett füstölni. (Mellesleg direkt átszálltam másik buszra hogy azzal menjek, gondolván gyorsabb...).
Hazafelé meg bedöglött a busz (pedig gyorsjárat). Biztosan nem gyújtás problémája volt, pedig sokan mondták sofőrnek hogy kapcsolja ki a világítást, akkor beindul Most meg éppen ide írok |
Bejelentkezés
Hirdetés |