Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A krimpelhető csatlakozók például NDR-T szalagja jól forrasztható, 3mm széles, 2mm átmérőjű lyukakkal.
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2016
EZ a leg zseniálisabb weboldal, amit eddig láttam!
Egy megoldás lehet, ha érvéghüvelyből csőszegecset csinálsz. Ez elég sok méretben, viszonylag vékony ónozott rézből van. Nekem már sokszor segített. Létezik szigetelő szoknya nélkül is, de ha csak olyan van, akkor azt értelemszerűen le kell szedni róla.
Napi szinten dolgozom érvéghüvellyel, de ez a megoldás sosem jutott eszembe.
Okos ötlet. Gratulálok.
Tényleg, volt valamelyik témába szó, konrádéknál lehetett kapni, pont ilyen célra kitalált szegecseket + ehhez szerszámot, csak már nem emlékszem a nevére.
Jó aranyárba volt persze, még írtam is egy levelet, hogy nincs-e egy 0-val elírva?....nem volt.
Ezen az érhüvelyen annyit nevettem már, hogy fáj az oldalam.
Sziasztok!
Nem is tudtam, hogy a műanyag olajsapka jó pozitív.
Az csak azért van odarögzítve, nehogy lefújja onnan a teljesítmény
Ez jó gagyi cucc lehet... Iránytű???? Nem is értem minek.
Azért, hogy az elektronok is megtalálják a helyes utat.
Ez mi akar lenni?
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2016
Gondolom természetjáróknak, hogy mindig legyen náluk bambuszhegyező, iránytű, és gyújtásérzékelő.
Ez nem az az autó bikázós powerbank?
Bővebben link:
Olajbetöltőnyilásra csatlakoztatható powerbank. Iránytű, és kábelblankoló extrával. Menő
Igen ez az autobikázó powerbank. Lehet ha olajsapkára teszed jobb lesz a kenés.
Ezt már a Monty Python Flying Circus-ban is kitalálták.
Például bárhol elhelyezhető egy áruházba egy fotó kedvéért?
Hány hülye kell egy ilyenhez?
Kell egy IQ titán, aki megálmodja, egy perverz állat, aki legyártja, egy elmebajnok, aki vállalkozik az árusítására. Ha itt megállna a dolog, az még nem is lenne akkora baj. DE VANNAK AKIK EZT MEGVESZIK! Borzasztó!
Ez nagyon rázós.Bővebben: Link
Ha lehetne kérni egy kis magyarázatot, hogy az is megértse aki nem facebookon nőtt fel?
Az illető képes kiutazni Berlinbe , hogy az elsök között legyen neki 7. szériás almás Nokiája...
Ma megkérdezték tőlem, hogy a madarak honnan tudják, hogy melyik a nulla vezető, és arra ülnek. Mert ugye a fázison áramütést kapnának.
Mondtam, van fázisceruzájuk a fiúknak, ők mondják a lányoknak. Mellesleg mindegyik drótra ülnek, csak rosszul figyelték meg a kérdezők.
Érdekességképpen pont ma reggel láttam madarakat szépen sorban üldögélni a 22kV-os távvezetéken is. Viszont a 120kV-os távvezetéken még nem láttam madarat. Lehet, hogy az már kicsit bizsergeti őket? Valaki látott már esetleg? De az alapiskolás biológia! tanárnőm volt a legnagyobb akkor is. Ő szerinte a gólya azért nem ül fel ezekre a vezetékekre, mert leszakad alatta!
És hol volt elrejtve a kucsszó amiből rá kellett volna jönni?
//bocsi, de ilyenkor már nem fog az agyam |
Bejelentkezés
Hirdetés |