Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Fűtésrásegítés...
Valaki érti,hogy mit szeretne az úriember? (közösségi oldal probléma)
Fordítás: 15-23 ezer között keres 2*4000 Wattos helyesírási szótárat nyelvtankönyvel.
Virítok 15-23 lepedőt annak, aki egy 2x400Wattos keverőerősítőt grafikus hangszínszabályzóval számomra eladna.
Szerencse, hogy nem kötötte ki, milyen pénznembe gondolta
Ezt a héten fényképeztem. Annyival próbáltak a helyzeten javítani, hogy a konnektor kapcsolható...
Te jó ég! Ez ám az életveszélyes tákolás... Ezt nem is értem, hogy hogyan lett kivitelezve. Sok helyen a mai napig villanybojler van a közvetlen a kád fölött. Az is egy hatalmas ötlet volt bárki találta is ki.
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2016
Ez valószínű bodzában.
Ma szétkaptam egy padláson talált 80-as évekbeli vasalót, hogy kicsábítsam belőle a fűtőbetétet műterhelés gyanánt és a dugvillát, ami jó állapotba volt (a rozsdás szöget nem dobom ki )
Kicsit meglepődtem, hogy a földelés be se volt kötve, ehhez képest a fűtőbetét és a fém ház között mérhető ellenállás volt Ha jól emlékszem, nem azért lett letéve mert rossz volt
Na, látod! A földelés csak elrontotta volna...
Amikor a komment viccesebb, mint a poszt...
Gyorsabban vasalt.
A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2016
Ha vasalás közben elálmosodott legalább fel tudta magát rázatni.
Gyerek ....ööööö kezdő műszerész koromba szétkaptam a szintén működő, de lecserélt raketa porszívónkat, a motorból fűnyírót akartam csinálni.
Föl volt téva a satupadra a motor, adtam neki a 220-at, ahogy elindult, utánnanyűltam, be is vágott a satupad alá, sokáig azt hittem ez teljesen normális, hogy a fémház megkapja a fázist.
Kisgyerek voltam, zavart a szekrény tetején lévő rádió hangja. Nem értem fel kikapcsolni, de a drótja lelógott ahogy ment a konnektor felé. Ollót találtam, el akartam vágni. Nem sikerült, engem is az asztal alá vágott.
Azóta nem ollóval kapcsolom ki a rádiót. U.i. Akkor csak fém fogantyús ollók voltak, az aljzat akkori járólap. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2016
Tetszenek ezek a "hűűűdenagyon biztonságosra akarjuk csinálni, de aztán öngólt rúgunk" elvet követő újításokat, olyan mint a nitrohígítóra tök macerásan visszatekerhető kupak (csak lenyomva) eredmény= nem csavarom vissza persze aztán borul kifelé és ég le a műhely.
Egy ügyfélnél láttam a csillagcsavarhúzó a konnektor mellett... Hát ez? Mondják, ez azért kell, mert BIZTONSÁGI dugalyzat van és képtelenség bármit bedugni, előtte meg kell döfködni csavarhúzóval Ti is tudtok még ilyen agyatlan újításokat amik megkeserítik az életünket?
Én a felfelé húzós ajtókilincstől kapok agygörcsöt. Ha nincs bezárva akkor nem szigetel. Ha nagyon passzosra van állitva, nem lehet bezárni. Évente fogynak a kilincsek.
Már bocs, nem tudom melyikre gondolsz, de ezek az új ajtókilincsek, amik be vannak építve a cimkébe és nem az 1 darab hernyócsavar fogja a négyszögvason, pont, hogy jó újítás. Legalábbis eddig meg vagyok elégedve, eléggé profi módon be lehet állítani az ajtókat, de ha nálad el lett szúrva az nem biztos, hogy az ajtó hibája.
Üdv
Fekvőrendőr keskeny úton éles kanyarban városunkban. Forgalomlassító lenne, ahol keskeny rövid utcácskában amúgy sem lehet gyorsan menni, de motorosok tömege esett nagyot ott. Akik nem tudják, sötétben nem látják mind elszállnak. Agyatlan.
A 44-esen Öcsöd ( nem messze van innen öcsöd, mindig tisztén tartsd a .... puskád) szélére is elég dúrva lassításra kényszerítő bordázatot sikerült rakniuk, amit még meg is értenék... de aki kifele megy a városból annak minek?
Én már rájöttem minek.. Mert odafelé is átmennének a túloldalra..
Én azt sem értem, hogy minek az árok utak mellé. A vizet nem vezeti el, ahhoz végig lejteni kellene valami vízelnyelő felé, de az utak dimbes-dombos területen mennek, árkokban áll a víz.
Csak arra jó, de arra nagyon ötletes, ha autósnak valamiért le kell húzódni, nehogy megússza simán.
Egyet értek, amikor fektettem a csatorna csöveket 1%-os lejtés kellett, a víz nem hülye, nem kell neki 45fok
Igen, erre mondjuk kitehetnének egy fix traffipaxot, még kereshetnének is rajta, MO-n úgy is az a lényeg, hogy városhatár táblától 0,5 méterre mennyivel mész
Egy szendvics sütővel is ez történt. Nem igazán értettem miért, régi fűtőszálat szétverve elég masszív kerámia gyöngyök voltak benne. Mondjuk ezt a sütőt nem szedtem szét, nem az enyém volt. ( csak a FI relét macerálta)
Ez egy, már előttem gányolt panel, alkatrész oldala, egy relé alatt.
Nem értette, miért nem működik Kérdés: 2 oldalas panel esetén, milyen szerepe lehet a lyukgalvánnak, azon kívül, hogy kínszenvedés belőle kiforrasztani az alkatrészt? // mint ahogy azt az előző kolléga nyilván át is élte.
Klasszikus.
Jó volna, ha lehetne ilyen pici alátétszerű réz gyűrűt kapni, sajna a legkisebb 3 mm belső átmérőjű amit kaptam volna.
Vékony réz lemezből szoktam kivágni és kifúrni, ez elég macera, nyilván ez az átvezetés problémáját nem oldja meg, de a forrszem valahogy kinéz utána.
Ilyenkor ráhajtom a lábat a fóliára, az biztosan mukodik.
Csúnya, régebben formáztam vékony drótból egy csigátés azt megforrasztottam.
De én azt szeretném ha szép is lenne |
Bejelentkezés
Hirdetés |