Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Inkább mindig duplán ellenőrizz minden dobozt csomagolás előtt, főleg, ha van macskád.
Inkább a macska ugorjon ki egy pl., Kínából feladott csomagból, mint egy kígyó.
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2024
Mi minden "kimenő doboz" esetén megszámoljuk őket... A mosógép megpakolásakor is... Meg a vendégek távozásakor is...
Ma egy kiállitáson egy fiatal anyuka gyerekocsiban egy kissráccal a nagyobbik, talán 3 éves meg extázisban volt a kis vonatoktol és futott utánnuk az oriás terepasztal körül..
Egyszer csak rászol az anyuka. “Kisfiam, ne felejts el lélegezni”. Én meg majd kiejtettem a sörösüveget a kezemböl, el is mentem, hogy kiröhögjem magam.
A hónap hirdetési fotói - sajnos erről az oldalról:
"Eladó 3db alapműszer, a képeken látható állapotban. Egyben 5000Ft a 3 db. "
Atyaég... Töröttek, mocskosak és még korrodáltak is, a bekötési pontok ki vannak zöldülve!
Úgy látom, ezek már sosem lesznek "egyben".
Szerintem csak az maradt le, hogy ez az egyetlen fennmaradt magyar gyártmányú Messerschmitt repülőgépről származik, amely közel 80 évet töltött a Balaton mélyén...
Vonatkozó cikk az index.hu-ról A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
Michelle Wild már 44 éves? Hogy rohan az idő. Mikor utoljára láttam, még szopott...
Vigyázz, mert felhasználható ellened... Szerintem, amikor utoljára láttad, már elmúlt 18 éves, ugye?
A japán megy haza a munkából, és kérdezi a feleségét:
– Mi lesz a vacsora, Nyosihid? – Tojás, Yamamoto. – És lágy má′, Nyosihid?
Saját termés: Hagyjad már békén a farkam.
Szerintem csak sima szendvics készül kannibáloknak
Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Ez a fűnyíró motorjának a metszete.
A kisméretű képet meglátva először azt hittem, hogy ez egy 180°-ban kinyitott fogsor.
Érdekes, hogy nem csak alumínium tekercs van.
Miért, nem az?
Nemrég került a kezembe asztali kétköves köszörű alu tekerccsel. Korábban PS (nagyáruházi) porszívó állórésze, mikrotrafó szekundere. Huszon... évvel ezelőtt Colortron 4100 NDK színesTV demagnetizáló tekercse. Gyártási év szerint 32-35 év.
Magyar kisiparos sorozatban gyártott eladásra hegesztőtrafót alu vezetékkel, gipsszel kiöntve szigetelésként.
Ezt nem is említettem, pedig találkoztam vele, no meg a tucatnyi házi gyártásűval.
Az aláhúzott részt segít valaki értelmezni?
Lehet, hogy valami olyasmi cellára gondolta, mint ami digitális mérlegekben van?
Ebben mi a vicces?
Nem olvastam végig az egészet, de ez a szövegrész, a mérlegekben alkalmazott nyúlásmérő bélyegek működését magyarázza. Minél nagyobb a terhelés (pl. minél nehezebb teherautó áll a hídmérlegre), annál nagyobb lesz a bélyeg ellenállása, amit egy Wheastone-híddal a legegyszerűbb mérni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |