Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Inkább mindig duplán ellenőrizz minden dobozt csomagolás előtt, főleg, ha van macskád.
![]()
Inkább a macska ugorjon ki egy pl., Kínából feladott csomagból, mint egy kígyó.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2024
Mi minden "kimenő doboz" esetén megszámoljuk őket... A mosógép megpakolásakor is... Meg a vendégek távozásakor is...
![]()
Ma egy kiállitáson egy fiatal anyuka gyerekocsiban egy kissráccal a nagyobbik, talán 3 éves meg extázisban volt a kis vonatoktol és futott utánnuk az oriás terepasztal körül..
Egyszer csak rászol az anyuka. “Kisfiam, ne felejts el lélegezni”. Én meg majd kiejtettem a sörösüveget a kezemböl, el is mentem, hogy kiröhögjem magam.
A hónap hirdetési fotói - sajnos erről az oldalról:
"Eladó 3db alapműszer, a képeken látható állapotban. Egyben 5000Ft a 3 db. "
Atyaég... Töröttek, mocskosak és még korrodáltak is, a bekötési pontok ki vannak zöldülve!
![]()
Úgy látom, ezek már sosem lesznek "egyben".
![]()
Szerintem csak az maradt le, hogy ez az egyetlen fennmaradt magyar gyártmányú Messerschmitt repülőgépről származik, amely közel 80 évet töltött a Balaton mélyén...
Vonatkozó cikk az index.hu-ról A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
Michelle Wild már 44 éves? Hogy rohan az idő. Mikor utoljára láttam, még szopott...
Vigyázz, mert felhasználható ellened... Szerintem, amikor utoljára láttad, már elmúlt 18 éves, ugye?
![]()
A japán megy haza a munkából, és kérdezi a feleségét:
– Mi lesz a vacsora, Nyosihid? – Tojás, Yamamoto. – És lágy má′, Nyosihid?
Saját termés: Hagyjad már békén a farkam.
![]()
Szerintem csak sima szendvics készül kannibáloknak
![]()
Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Ez a fűnyíró motorjának a metszete.
A kisméretű képet meglátva először azt hittem, hogy ez egy 180°-ban kinyitott fogsor.
![]()
Érdekes, hogy nem csak alumínium tekercs van.
![]()
Miért, nem az?
Nemrég került a kezembe asztali kétköves köszörű alu tekerccsel. Korábban PS (nagyáruházi) porszívó állórésze, mikrotrafó szekundere. Huszon... évvel ezelőtt Colortron 4100 NDK színesTV demagnetizáló tekercse. Gyártási év szerint 32-35 év.
Magyar kisiparos sorozatban gyártott eladásra hegesztőtrafót alu vezetékkel, gipsszel kiöntve szigetelésként.
Ezt nem is említettem, pedig találkoztam vele, no meg a tucatnyi házi gyártásűval.
![]()
Az aláhúzott részt segít valaki értelmezni?
Lehet, hogy valami olyasmi cellára gondolta, mint ami digitális mérlegekben van?
![]()
Ebben mi a vicces?
Nem olvastam végig az egészet, de ez a szövegrész, a mérlegekben alkalmazott nyúlásmérő bélyegek működését magyarázza. Minél nagyobb a terhelés (pl. minél nehezebb teherautó áll a hídmérlegre), annál nagyobb lesz a bélyeg ellenállása, amit egy Wheastone-híddal a legegyszerűbb mérni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |