Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » AiwaHiFi
 
Témaindító: BA, idő: Ápr 23, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jún 13, 2016 /
 
Mivel törölhetem meg a CD olvasófejet?
(#) Udvari Zsombor válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
Nos, óvatosan megtörölgettem az olvasófejet alkoholos (pálinkás) fültisztító-pálcikával (×2 is!) és továbbra se olvassa be a lemezt!! Legszívesebben megölném, szétszedném, szét trancsíroznám!!! Ti ugye tudtok még valamit, hogy menthető legyen?! (Bocsánat, de ez most dühít egy kicsit...)
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2016
(#) Buvarruha válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
Hibás, ki kell cserélni, ennyi. Esetleg a rajta lévő potival álítgasd a lézer áramát, hátha magához tér, de jó már soha az életben nem lesz azzal a lézerrel.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2016
(#) zolika60 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
Pálinka helyett inkább isopropil alkoholt kéne használni. Egyébként a készüléket csak te látod. Ezért csak tippelgetni lehet. A lemezt egyébként másik készülék olvassa? Forog rendesen? Olvasó fej jó?
(#) Udvari Zsombor válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
Hát, a Föld egyik lemezét se olvassa! És "hiper-szuper" alkohol meg nincs itthon, csak pálinka! A lemez forgatásával viszont nincs gond... Videót pedig nem tudok róla feltölteni, mert helytakarékosan 50sec ~4mb lett, tehát esélytelen...
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2016
(#) zolika60 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
A pálinka nem az igazi, mert abban nem csak alkohol van. Mivel látatlanban csak találgatni lehet, azt javaslom keress a közeledben valakit, aki ért hozzá.
(#) Udvari Zsombor válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 15, 2016 /
 
(#) Udvari Zsombor válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 23, 2016 /
 
Most kiszedtem a leolvasófejet, és rákötöttem egy PC CD-meghajtóra, hogy leteszteljem. Hát, az első képen tökéletesen látszik, hogy nem látszik, azaz nincs piros folt, ami a lézer lenne! Csak összehasonlításul a második képen a "donor" fej működik (látszik is a lézer piros foltja), ami sajnos nem fér be a hifibe. (Elnézést a képminőségért, de videóztam és onnan vettem pillanatképeket...) Szerintetek mennyi lenne egy csere fej; illetve mi lenne, ha a CD egységet úgy ahogy van kikötném a hifiből?
(#) Geller81 hozzászólása Okt 20, 2017 /
 
Sziasztok!
A munkatársam addig babrálta az Aiwa NSX-SZ22 fejhallgatójának a jack-aljzatát, mígnem letörte a panel sarkával együtt és most egyáltalán nem szól.
Kérdésem, hogy melyik érintkezőknek kell zárva lenniük, ha nincs bedugva a fejhallgató csatlakozó? (mert nekem nem teljesen egyértelmű a mellékelt ábra)
Válaszokat előre is köszönöm!
(#) Geller81 válasza Geller81 hozzászólására (») Okt 20, 2017 /
 
Józan paraszti logikával összekötöttem a 4-5 és 7-8 érintkezőket, szól minden szépen... XD
(#) Penge86 hozzászólása Máj 1, 2018 /
 
Sziasztok! Vettem használt kereskedésből egy hibás cd lejátszós Aiwa nsx-sz40-et, szalagkábel baja van, amit ideiglenesen sikerült megoldani. Ékszíj baja is volt, azt bringabelsővel pótoltam, működik. Bár potit is áligattam, de visszaállítottam a gyárira így szépen olvassa a lemezeket. A kazettás része csak az egyik működik. A szalagkábelt nem tudom hogyan lehet pótolni, mert nem találok sehol. Ha szétszedem az elejét, akkor kiszedem majd a szalagkábelt és egyúttal a kazettás részt is megnézem. Valaki tud esetleg valami okosságot írni ezzel kapcsolatban? Még antenna gondom van, mert nincs hozzá antenna. Nem akarok sokat költeni rá, ezért először kérdezek. Megcsináltam külső bluetooth-osra. Egy bluetooth hangfal egységet kötöttem rá, csak az áramellátás okozott gondot, de azt is sikerült orvosolni. Előre is köszi a segítséget, kezdő vagyok, szeretnék kicsit belevágni komolyabban.
(#) mezeitian hozzászólása Aug 31, 2019 /
 
Aiwa av d58. 1 percig szól utánna elnémul.
Valakinek valami ötlete?
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem