Fórum témák
» Több friss téma |
Én még csak itt tartok.
Tetszik. Ezt eddig mennyiből hoztad össze?
Klassz lesz, ha elkészül. Én most tettem be a Z tengelyhez egy merevítő csúszkát, így már javult a pontosság.
Nem tudom pontosan, mert ami ténylegesen benne van jóval kevesebb mint amit összesen költöttem. Kísérletek és elvetélt ötletek...De legalább már láttam mozogni.
Olyan 250k körül mozog a belefektetett pénz. De ennél sokkal több idő...
Gratula, szép gép!
Köszi, de lesz még rajta agyalni való mire kész lesz.
Most igy áll a gépezet. Z-tengely hiányában fidekával fogattam oda egy tollat amivel üveglapra "firkáltam".
Hát ezt magyarázom Én is mindig. Egy igazán jó használható gép, mérettől függően 100.000-300.000Ft.
Fúrkálni lehet olcsóbban is kihozni, de az max tényleg arra lesz jó. Nagyon szép gép. Két oldalon hajtod? A hogyanról tehetnél fel képet.
Szerváltam neked 10 olyan danamid anyát amit mutattam.
Tudod ilyet.
Az adatlapomon van a Weboldalam linkje ott van egy hogyan készült. Bár még folytatni kellene, mert elég régen nem frissítettem.
Köszi az jó lesz. Még küzdök az átalakítással, már a helyükön vannak a tengelyek, csak a meghajtást nem tudom hogy rakom rá.
És az a gumikerék nem csúszik meg?
Melyik gumikerékre gondolsz?
Szép gép, megérdemelné a befejezést. Egy alugépre való, könnyű Z tengely kialakításában tudok segíteni, ha akarod. Egy lehetséges változat, az egyik gépemről.
Én már építettem néhány gépet és van némi kellékem. Ha akár anyaggal, akár megmunkálásban tudok segíteni, keress meg.
Saját magát hajtja egy tengelyen ha jól láttam, ott mivel van megoldva a hajtás?
Köszönöm. Azon vagyok, hogy elkészüljön, de munka mellett elég lassan haladok. Szinte minden meg van hozzá, csak egy jó befogót hajkurászok még. ER11-re gondoltam, de a legutóbb is elvitték előlem.
Mindkét oldalon van hajtva, fogazott szíjjakon. Sajnos azon a képen nem igazán látszik. Ezeken egy kicsit jobban kivehető.
Az a befogó hozzám kerül, de ne búsulj, biztosra veszem akad még (de nem biztos hogy ilyen jó áron).
Gondolom nem vigasztal, de sokmindenről lemaradok én is, nem lógok állandóan az üzletelős lapon.
Nem szomorkodok miatta, mert úgyis lesz még...főleg mire oda jutok, hogy valóban kell. Nekem sem az első dolog amiről lemaradtam, de türelmes vagyok.
Nálam van egy er11, megnézem mennyiért vettem annyiért odaadom. 7000Ft körül volt.
:worship:
Köszi, egy isten vagy...
Kizárt dolog. Max egy fél. 7500Ft volt. Pesten át tudod venni, vidékre postázom.
Ok. holnap felhívlak és egyeztetünk. Előre is köszi.
Szasztok! Valakit érdekel egy 3/4 kész hobby CNC?
Anyagár alatt megválnéktőlle.
Fényképeződ elkallódott?
Sziasztok! még itt van pár kép
Az elektronika SMC 42-vel megépítve 50V-ig állítható tápegység van benne, a leválasztó kártya próba panelra készült el.
12X3 mm-s trapézmenetes orsóval és kottyanásmentes danamid anyákkal építettem meg, X, és Z tengely lineáris csapágyakon fut, Y 20mm-s húzott anyagon 8 csapágyon fut. a váza, zártszelvényből készült el.
Árat írhattál volna, vagy csak vak vagyok?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |