Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Líbiában is rengeteg olaj van. Folyik a csetepaté. Miért is nem tudnak megbékélni?
Meg majd mennek az amerikaiak békefenntartani. Persze nem az olajért.. Ismerjük...
Nem kell begyulladi. Mindenki ott lesz......
Idézet: „Nem kell begyulladi. Mindenki ott lesz......” Pont ezért..
Ez azt jelenti, hogy az eddig szegény, elnyomott, éhező Afrikaiak ugyanolyan gazdagak lesznek, mint az Arabok? Basszus az egész világon mindenkinek szerencséje van, csak nekünk nincs.... Marad az alkohol, pedig eddig nem ittam.
Nyugi, a szegény elmaradt afrikaiak ugyanúgy szegény afrikaiak maradnak, max lesz köztük egy-két Jockey Ewing is.
Itt az ideje elkezdeni. Szebb lesz a világ. (?)
Ha a középkorban élnénk, akkor ilyenek lennének a mai meme zenék... Még belegondolni is érdekes...
Azért abban ne bízzál, hogy marad neked alkohol, mert már beleteszik a benzinbe! Télen alig akar elindulni vele a kocsi, mert bezin helyett alkoholt árulnak, már 10%-ban. Persze benzin áron!
Nem sok idegesítőbb hangszer van, mint a furulya (már ha az hallható a videóban).
A hegedű, az igen. Ha eléggé padawan az illető. Ha már Jedi, akkor meg csodásat lehet vele művelni!
Örököltem 1100l bort és vagy 100l pálinkát. Ezért gáz, hogy nem iszom. Úgyhogy muníció van.
Szegényeket sajnálom egy kicsit. Személyes tapasztalatom az hogy elég kellemetlen lakni a tornyok közelében. kb 6 km lehet hallani és látni őket. A látványon felül még amit tapasztaltam a víznek a izének a változása a szaga meg szinte undorító. Vagy a belenyomott fertőtlenítő miatt vagy valami más miatt. 1990 évek óta az egy kezemen meg tudom számolni mennyi földrengés volt a környéken. A kitermelés óta legalább 3 volt. Pedig kb 1 éve dolgoznak. Évtizedeken át 2 volt összesen.
Az emberi butaság ujabb korlátja dölt le. Nagybritanniában bevonták a forgalombol valamennyi thajföldi kokuszterméket, mert az állatvédök szerint majmokkal veretik le a kokuszpálmákrol a kokuszdiot. (Ami igaz)
Ugy látszik ezen állatvédök szerint jobb lenne, ha thajföldi munkások másznának a 15-20 m magas fákra, hogy az uraságnak legyen kokuszteje meg arckrémje amivel az ekkora baromságot is talán el lehet takarni. A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
Idézet: Akkor a lovakkal miért lehet kocsit húzatni, és embert szállítani lóháton. Gondolom az állatvédők lóhátról nézik tiltakozva a majmok kókusszüretét. „majmokkal veretik le a kokuszpálmákrol a kokuszdiot.” A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
Nekem az sok, hogy az éhező Afrikában, az ingyen dolgozó állatorvos elaltatja a törött lábú kecskét.
...és nem injekcióval altatja el, hanem mesél neki, hogy ehető maradjon.
Akkor a mézet is betilthatják, hiszen sokezer méhet kel dolgoztatni egyetlen üveg méz összegyűjtéséhez. Sajnos olyan világban élünk ahol sokaknál a józan paraszti ész helyét a hülyeség veszi át. Mindenesetre én azokat küldeném fel a fára (a majom helyett) aki ilyeneket kitalál. Az ilyenek általában csak dumálni tudnak, de semmi hasznosat nem tudnak megvalósítani, és ha önállóan kellene, valódi problémákat megoldaniuk, az még akkor sem menne, ha az életük múlna rajta...
Söt a tejet is, hiszen azt meg tehén termeli.......
Hát igen egyre inkább közeledünk Kafka viziojához..Az ilyen embereknek semmi nem jo ami van, mindig valami mást akarnak, de soha az életben még nem mondták mit, hogy a tiltásokon kivül mi lenne számukra jo, amiböl az ember még élni tud.
A búza is necces. Köztudott, szeret magányosan kóborolni, gyűlöli a tömeget. Mi pedig mégis rákényszerítjük.
Idézet: Mi vérünket meg a szúnyogok szívják, eszik. „Akkor a mézet is betilthatják,”
Kicsit túllihegett, a fordítás, mindössze négy kiskereskedelmi hálózat mellőzi a thai kókusztermékeket, és ezt Carrie Symonds szeretné kiterjeszteni.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
Az eredeti forrás itt van.
Igen, ez mindig igy kezdödik, már a gondolat is beteg. Nálunk is ugye igy tünt el a kedvenc libamáj... Ezeket a barmokat kellene Thajföldre küldeni, és majd szedjék le a kokuszt ök a fákrol. A majmok leszedik maguknak nélkülük is.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |