Fórum témák
» Több friss téma |
Igen, csak ne a rend őreivel próbálkozzon.. Mert amikor okiratokat adtam le, kiderült hogy Ők nem foglalkoznak vele, csak ha kőrözés alatt áll a dolog. Csak kivételesen vették át és továbbították az ocsmányirodába. Na, itt tartunk..
Ez lutri. Ha ki nem látszanak a munkából, vagy trafipaxozásból, akkor igen. Békésebb környéken még örülnek is, mert unják a passziánszozást.
Szerintem a jegyző környékén lehet a megoldás. A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2022
Hú, ez marha drága cucc a papír szerint.
Elviszik, kibontják... De mi a fene ez? Még egy sört sem adtak érte a kocsmába, pedig jó drága.
Az a dátum akár a csomagolás (vagy "újracsomagolás") idejét is jelentheti...
"VERP." = (verpackung)
Tudom hogy nem neked kellene válaszolni, de úgyis elolvassa mindenki akit érdekel.
Tehát azt derítettem ki, hogy a Thales magyar partnere a Prolan, ami vasúti részét illeti (ez meg annak néz ki, bár régen nem vagyok már a szakmában). Szerintem egy email-t/telefont jófejségből meg lehet kockáztatni feléjük (elérhetőség a fenti linken).
Megtisztítottam, kluttyog ahogyan kell, 12 Vac (ami nem teljesen autentikus).
Békéscsabán lehet nézni, meg Egerben is majd. Erősen hipnoerotikus vonzereje van. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2022
Sziasztok!
Hagyatékban találtam két eszközt. Egyik egy akku töltő lehetett, a másik, kisebb dobozról nincs tippem. Tudtok segíteni, hogy mik lehettek ezek eredetileg? A kicsi műanyag dobozban lévőben is egy nagy trafó van, visszajelző fény és bekapcsoló gomb, valamint pár egyenirányító dióda. Köszönöm! Üdv. spgabor A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2022
Hello! Mind kettő akksitöltő lehetett lánykorában, csak a nagyobb egy gyári, a kisebb meg barkácsolt (és hiányos is).
Köszönöm a megerősítést, akkor jól sejtettem. A naggyal az a baj, hogy nincs benne trafó. A kicsiben van, meg dióda híd is. De szerintem akkor nem foglalkozom velük. Bár a nagynak tetszik a doboza, dísznek jó lehet. Ezt még meggondolom.
Ha rólam van szó akkor tényleg ritkán fogom használni. Addig is a polcon lesz kiállítási tárgyként.
Sziasztok! A mellékletben szereplő két relé miben tér el egymástól?
V23086-C1021-A502 ++ 1403-41B V23086-C1021-A502 ++ 1523-61B Köszönöm a válaszokat! A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2022
Az adatlapok nem térnek ki erre a részre. Valószínűleg valamilyen dátumkód vagy hasonló adat, amivel azonosíani lehet, mikor, hol gyártották stb.
Tehát a végét nem kell nézni ezek szerint. Az egyik lehet hogy 2014-es a kocsi évjáratából ítélve , a másikat meg most rendeltem az meg idei gyártás lehet.
Köszönöm.
Sziasztok
Félig ide passzol a kérdés, ezért nem nyitok új topicot. Bosch 14.4 V trimmer akkuban 4 db. 18650 akku van (volt, Isten nyugosztalja). Persze zászlós 18650 nincs Győrött, főleg munkaidő után. Rendelnék is. de előtte megnéztem az egyik áruházban. Értelmes árban lenne LUX AK20/2.0 akkupack 20 V 2.Ah. Tudja valaki, hogy 18650 van-e benne? Ha igen lemészárolom. Mondjuk, a 20 V Litium akku feszültségből nem jön ki, de hát ne legyünk túl precízek! Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2022
Az lesz benne, nagyon más nem lehet. A Parkside akkuk jobbak ilyen célra, azoknak ismert a cellája, meg a bmst fel lehet használni másra. Lidl sokszor tart, de direktben is lehet a forgalmazótól vagy szerviztől venni, nem tudom ennél olcsóbb-e, ezekben biztos normális minőségű cella van.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2022
Éppenséggel van "topikja" a Li-Ion akkuknak!!!: Bővebben: Link
Ráadásul az ismeretlen típusszámú trimmered akkujában lehet még beépített elektronika, amely megnehezítheti a sima cellacserét...(vagy nem).
Igen, 18650 van benne. Már szét is szedtem. De még boncolgatnom kell.
@antiktelefon, elnézést a rossz topicért. Persze nincs elektronika benne, ezt már tegnap megnéztem. Köszönet mindenkinek. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2022
Egész olcsó akkuik vannak 12 Billió Ft-ért, meg pár milliárdért.
Valaki nagyon másnapos volt amikor a számokat ütötte be, vagy meghekkelték a weboldalukat?
Régi (valószínűleg túlságosan kompatibilis) verzió, csak lehet nem szedhetik le, mert garanciás javításokhoz kell készlet. De az új olcsó és elbontáshoz mindegy a bms resetelhető-e.
Ránézésre jó arra az akkus csavarnyúzóra is, amit Aliról vettem. Gyárilag valami nagyon kehes akkupakkot adtak hozzá (ráadásul mind a kettő olyan): a kettő együtt nem tud 2 AH-t, az 5-ből 2 cella úgy merül be 3 volt alá mint a Titanic.
Hát ha jársz erre hozd el, aztán kiderül, van itt Parkside cuccom De lehet kapni Parkside akkusarut is alin vagy absből lehet nyomtatni is.
... Vagy csak a 2023-as forint árfolyammal számoltak már!
Köszönöm, remélem nem felejtem el.
Meh, az nagyon csúnya lenne.
sziasztok, van egy tranzisztorom, rajta a jelzés 4BCO. ukrán motorkerékpár-feszültségszabályzóból. sehol nem találom, egy katalógusban sem. tudna valaki segíteni? ki kéne cserélni. az áramkörben a másik tranzisztor TIP127, ezt nem volt nehéz azonosítani.
Lehet az egy referencia zener is, mert hasonló jelöléseket azoknál is alkalmaznak.
Sziasztok!
Egy régi, 1985ös auto karburátorhoz tartozó automata szivatójában van ez a kerek lapka, a túloldalt egy bimetál helyezkedik el. A kerek lapka két oldala közti ellenállás 3 Ohm környéki. Ez lehetett a fűtésért felelős ellenállás ugye? Mi lehet ennek a neve, esetleg hasonlót beszerezni lehet valahol?
Szia!
Olyan PTC tárcsának néz ki, mint ami a hűtőgép kompresszoroknál a segédfázishoz van bekötve.
Sziasztok. Két nyák a képen látható módon van összekötve. Hogy lehet ezt szakszerűen bontani? Az egyes tűk olyanok mintha egy lándzsa lenne. Mi a becsületes neve ennek a csatlakozónak?
A válaszokat köszönöm!
Szia.
A bontáshoz ónszívó szalag, és valami folyasztószer, A szalagot melegíted a pákával, és magába szívja sz ónt. A telítődött szalagdarabkát mindig érdemes levágni, mert különben amit felszívott szétfuttatja magán. A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |