Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Köszönöm!
És esetleg valami erősítő féleséget lehetne ezekből építeni? Vagy amit itthon tudok használni? Nagyfesz-re most nincs szükségem ![]() Köszönöm a gyors választ! Üdv!
Erősítőt nem igen tudsz ezekből építeni. Viszont inverterhez, ZVS-alkalmazáshoz, meg egyéb nagyobb feszültségű kapcsolóüzemű dolgokhoz jók lehetnek.
sziasztok nekem volna egy olyan gondom hogy a gyűjteményekben ráakadtam egy REFLEX RX-500-as végerősitő kapcsolási rajzára de el képzelésem sincs hogy milyen táp kell ennek a jószágnak ha valaki tudna segiteni aki jártas az ilyesmiben mert én nagyon kezdö vagyok ja és egy nyák rajz a végfokrol és a tápról remélem tudtok segiteni nagyon megköszöném
Román panel a haverom adta ide és öt érdekelte mi lehet ez, van rajta 155 H 1 -es valami ruszki IC valamint 3 tirisztor.
![]()
Sziasztok!
Ezt a kapcs. rajzot találtam, de nem írja, hogy mi az IC neve és nem tudom mit csatoljak az "input" -hoz. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm. geq LED-es számláló
Szia!
Az inputra az órajelet kell adni. Egy értelmesebb rajz, leírással:4017 decade counter
Találtam egy inverter kapcsolást. Berakhatom a 2N3055 helyére ezeket a tranzisztorokat? meg esetleg a 2SC1061 helyére?
nagyon szépen köszönöm hogy ennyire készségesek vagytok még uj vagyok nálatok elég lett volna beütni a témák keresöjébe legközelebb szetnézek normálisan köszönöm a linket
![]()
Berakhatod. De a 2SC helyére inkább ne. Oda inkább BD241C-t tegyél.
Köszönöm a választ! Neki is állok tervezni
![]() ![]() Üdv!
Sok sikert! Csak nehogy úgy süljön ki.
Sziasztok!
Topi "Fotózzunk villámokat! - Automatikus távkioldó" nevű oldalán a kapcsolási rajzon nem tudom, hogyan kell a fototranzisztort bekötni. Tudna valaki segíteni? A letört rész fölül vagy alul legyen? (Még kezdő vagyok.) Előre is köszönöm. ![]() geq
Szia!
A linkelt adatlap végén ott a bekötési rajz (C-E).
Keresek Tevion CRM 2005-ös autos CD-hez doksit, előlapot
Sziasztok! Van egy kis problémám! Építettem egy lambdaszonda jel módosító áramkört ami a Pl.: 0,5V os jelből csinál 0,55 0,6...V-os jelet ezáltal az autó motorjának befecskendezet benzin mennyisége csökkeni fog! Az áramkörbe van két poti és nem tudom, hogy melyik mire való! Ennek a megfejtésében szeretném a segítségeteket kérni.
Nem, fordítva. A nyíl a Emittert jelzi a kapcsolási rajzon.
Köszi! Bízok benne hogy menni fog
![]() hozzá is kezdtem a tervezéshez már ![]()
Sziasztok!
Keresném az alábbi hordozható rádiósmagnó rajzát - esetleg szervizkönyvét: Universum Senator CTR-2266 (állítólag Hitachi belső van benne) Köszönettel!
Tevion CRM 2005 autos CD-és rádiohoz kapcsrajz,és vagy : előlap, melyik Scott modelel azonos, Szerviz cim ? stb. Egyszóval bármit
Gyártó Siemssen __nem Siemens___ Elektronics Gmbh Palmaille 67 DD-22767 Hamburg EAN: 23158290 VIII/29/2005 Ennyit találtam rajta Valaki mintha azt irta volna Schneider gerjesztés
Sziasztok!
Apexa elektromos rovarölő kapcsolási rajzát keresem. Ez egy téglatest alakú, nagyfeszültséggel működő, 2 fénycsöves (2x 6W) ketyere. Típusszáma SI31 /230V 50Hz 20W/ A panel típusa: SI-31GS Sajnos eldurrant egy kis tranyó, és kiégett 2 ellenállat (lehet nem ebben a sorrendben ![]() A tranzisztorral nincs gond, megvan a típusa, sima kis NPN (STS9013), de a két ellenállás ami színt váltott, az már más tészta. Ha valaki tudna egy rajzzal, vagy ötlettel kisegíteni, megköszönném!
Megköszönném, ha valaki kisegítene egy kapcsolási rajzzal. Yamaha Electon, model D3 elektronikus orgona.
Sokan, sokfélét tudunk. Kicsit szűkíteni kéne a kört.
Ami ennyire elégett, az valami kis ohmos ellenállás lesz, ha jól látom a bázisokba megy....
10...100 ohm közöttiekkel próbáld indítani.
Gyűjteni akarok pár rajzot róla ezért bármi megteszi
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |